Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 47 144
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • на последния етаж
А тези таблетки ползвали ли сте ги:
?

# 16
Благодаря момичета.🍀 Ще пробвам и аз таблетките на Денкмит.

# 17
Аз бях писала за ВВ серума на Миша, че не виждам голяма разлика с цвета на крема, а и като покривност. Не мога да се съглася, че не остава нищо до края на деня, аз ползвам червения от 2-3 години и лично на мен ми допада. Естествено зависи от очакванията, но за мен е идеален - не искам да ползвам фоньотен, а само нещо с фактор да ми изравни тена, определено върши работа за моята мазна и с несъвършенства кожа.

Абсолютно съм съгласна, дори в края на работния ден са ми казвали че кожата ми изглежда много добре , с комбинирана към мазна кожа съм имам и белези от пъпки, ами хем ми изравнява тена хем е траен, но всяка кожа е различна.
Виж това не уточних и си е съществена разлика - вие сте с комбинирана към мазна кожа, а аз с комбинирана към суха кожа и може би затова "изчезва" така на места. Така и така съм ги купила (както казах няма да повторя, но все пак няма и да ги изхъврля, а са най- светлия цвят и няма на кого да ги предложа за ползване) ще пробвам комбинации с различни продукти под тях - крем със сигурност ще сменя няколко пък да видим.

# 18
  • София
Рядко използвам бб кремове и този на Миша използвам задължително само след поставяне на крем. Моята кожа също е комбинирана към суха и ако не сложа крем отдолу много бързо се изсушава.

# 19
И аз забравих да спомена че също слагам крем отдолу.

# 20
На Denkmit харесвам почистващите кърпички, универсалната паста за почистване, препаратите за тоалетна, тоалетните блокчета, ароматизатора за хладилник. Перилните препарати изобщо не ми допадат, а съм пробвала 3-4 вида, омекотителите също   не ми харесват. Покрай пандемията ползвах дезинфектанта за пране.

# 21
  • пустинята Гоби
И аз винаги слагам крем под ВВ крема.

Таблетките показани от Лита не съм ги виждала. Сега видях, че са за почистване на съдомиялна. В момента ползвам тези, май тях харесвам най-много, но мисля излизат най-скъпо:
Скрит текст:

# 22
Крем слагам задължително, имах предвид, че ще пробвам с различни кремове, които ползвам според сезоните и състоянието на кожата. Някой са много богати, други са по-леки - имам поне пет, които ползвам Blush

# 23
  • пустинята Гоби
А да и аз съм така, не с всеки крем се чувствам ок след като се намажа и с ВВ крема. Ама то по принцип си важи това за кремовете, трябва да се пробват и да се сменят според зависи.

# 24
Аз съм с комбинирана към мазна кожа и също не ми допадна ББ на Миша. Из някоя друга тема го похвалиха и взех, но преди това ползвах такъв на VZK и за моята кожа е много по-добър. Не е толкова покривен, но определено ми пасва по-добре. Ще използвам и този де, че и аз не слагам вече ФДТ, а само такива кремове, но няма да повторя Миша.
Дано и аз да се сетя да пусна лайф. До сега все забравям и не съм ползвала купони, но и касиерките не ме питат за приложение/карта. 😁

# 25
На Denkmit харесвам освен перилните препарати, също така и тоалетните блокчета, препарата за отстраняване на петна (с четката), сапунът за петна,  почистващия гел за тоалетна Multi power.

# 26
  • пустинята Гоби
Приложението може да се ползва и без купони, трупат се пари и се дават талони за някаква сума. Аз винаги си го вадя, не чакам да ме питат.

# 27
Талоните са си бонус, на мен ми е много удобно че в акаунта ми пази какво съм купувала, има списък с любими също, лесно ми е да сканирам баркод и да търся по него продукта...

# 28
Да споделя мнение за цветния прах за пране. Сега ползвам втора опаковка но нещо не е ок , като влажен е самия прах,стои на бучки в плика и не се разтваря в отделението за прах. Остава 1/2 и е много лепкав. Първата опаковка която купих си беше добре, нито един от горе изброените проблеми не съм имала. Явно е някаква кофти партида. Мислех да заредя от него но често казано май ще пропусна този за цветно,но ще пробвам белия да видим как ще ми се отрази на маратонките 🙂.

# 29
На мен ми се е случвало с прах за бяло същото нещо и умишлено купувам в плик, че кутията може да овлажнее, но ето, че не е гаранция. Реших, че слагам много прах в отделението и затова така се получава, а уж дозирам според напълването на барабана.

Общи условия

Активация на акаунт