Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 27 061
  • 400
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Добре дошли в новата тема, в която споделяме и обсъждаме продуктите с марка dm!

Услуги и клиентски привилегии в магазини dm:

Гаранция за връщане или замянa
Ако не сте доволни от предлаганите от нас продукти, можете да ги замените или върнете в рамките на 45 дни от датата на покупката срещу предоставяне на касов бон. Връщането или замяната на стоката е възможно само в магазина на първоначалната покупка.

Гаранция на каса
Ако в касовия бон стои цена на продукта, различна от тази на етикета му на рафт, получавате тази стока безплатно.

Отстъпка Рожденик
От 7.11.2022 г. всеки рожденик, който е инсталирал мобилното приложение Моят dm-App, може да се възползва от отстъпка рожденик. След като сте се регистрирали и влезнали в акаунта си в Моят dm-App поне един ден преди датата на рождения Ви ден, автоматично в секция Талони ще получите "Талон 15% отстъпка рожденик", който трябва да активирате и може да използвате в рамките на 10 календарни дни от датата на рождения ден. Ако не го използвате в рамките на тези 10 дни, талонът автоматично ще изчезне от секцията.
Талонът може да се използва еднократно онлайн в Моят dm-App и в dm магазините (само при сканиране на клиентския номер от мобилното приложение).
Отстъпката не важи при покупка на dm карта за подарък и мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца. Отстъпките не се натрупват и комбинират, при две текущи отстъпки, автоматично се начислява по-високата. Отстъпката се получава на следващ ден в случаите, когато клиентът в един и същи ден се регистрира в Моят dm-App и е рожденик. Регистрацията за dm акаунт е възможна само за лица над 16 годишна възраст.
Новото мобилно приложение Моят dm прави пазаруването още по-лесно!
online магазин dm
Всяка покупка Ви носи повече!
dm live
СТАРАТА ТЕМА
Успешни покупки!

# 1
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря за новата тема. В полунощ получих купона РД и днес ме чака пазаруване.
Казахте, че се съчетава с останалите налични талони и смятам да проверя.

# 2
  • София
Добре, че подсетихте за лайфа, съвсем го бях забравила Blush

# 3
Хубаво щеше да бъде да има и талони за хигиенни продукти, щом ще си говорим за женско здраве, ама.. Здраве да е Simple Smile

# 4
И аз други продукти очаквах да включва талонът за женско здраве, но в последно време се излагат много

# 5
  • пустинята Гоби
После дават други талони, може там да има нещо интересно.

# 6
Дамата с талона за РД по-добре да пазарува утре, защото утре ще има нови талони и може да си ги комбинира. Както тя си прецени, но напомням за всеки случай.

# 7
Благодаря за новата тема!
От протеините им на прах накой ползвал ли е? Като гледам в нашите магазини избора е мноого ограничен! Но сигурно ще купя. Надявам се утре талоните да са хубави,поне единя да е на всички дм марки😁

# 8
Ужасни са. Бях взела протеин солен карамел.
Направо бляк. Толкова сладко, че нямам думи. То по-добре един шоколад да бях изяла.

# 9
От протеините им на прах накой ползвал ли е? Като гледам в нашите магазини избора е мноого ограничен! Но сигурно ще купя. Надявам се утре талоните да са хубави,поне единя да е на всички дм марки😁

Аз купих този и ми харесва само в комбинация с кисело мляко/скир или мляко. За друго този вкус не става. Няма да го повторя, много специфичен е.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sportness-proteinov-prah-s-vkus- … 067796146875.html

# 10
  • София
Талоните утре ще са на Mivolis и Sportness само. Wink

Протеин - точно днес закусах шейк със соево мляко, протеин и замразени вишни! Много ми харесва вкуса ванилия, но е купуван от dm в Загреб и за съжаление тук не се предлага, очевидно. На сайта имат само този растителния. Ванилията, която имам е съвсеееем леко подсладен (в сравнение с други, които имам от спортни сайтове).

unserwahnsin, много са специфични растителните, особено пък, ако вземеш само грахов - отврат направо!

Все забравям да похваля гел-лаковете на Golden Rose, жалко, че ги предлагат само в някои магазини на dm. Отдавна се каня да ги ползвам и преди време си взех - супер плътен, гъст лак (харесвам такива), хубав пигмент, изпича се добре, издържа сигурно 3 седмици!!! (просто все не намирах време на спокойствие да го сваля). Обачееее, свалянето беше зор, това направо нямаше сваляне, комбинирах и киснене и пилене. А пък имам опит, от години си правя сама ноктите с гел лак. Бих си взела и други цветове, за парите си са направо перфектни. Simple Smile

Някой взе ли си от новите серуми на Биотен? Благодарско на който писа за тях, качен е онлайн само 1, та оползотворих тази сутрин талона на Биотен, довечера ще си го взема след работа. Интересува ме този с киселините дали се отмива?

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 12:03 от Аня♥♥♥

# 11
  • Пловдив
Талоните утре ще са на Mivolis и Sportness само. Wink
След всеки лайф има талони за всички потребители на приложението не само за гледащите лайфа и са различни от тях.
Настоящите за Биотен и Нивеа мен са с валисност до днес Wink.

# 12
Направо ме отказахте от техните протеини, Явно ще пропусна.
Аня,те тези талони Mivolis и Sportness ще са активни още днес след лайфа. Аз за утре се надявам на интереси.. обикновено пускат в четвъртък (след лайфа в сряда).

# 13
Благодаря за новата тема.
Много се надявам за утре да има талон за техните слънцезащити, но едва ли.

# 14
  • София
Аня,те тези талони Mivolis и Sportness ще са активни още днес след лайфа. Аз за утре се надявам на интереси.. обикновено пускат в четвъртък (след лайфа в сряда).
Да, да, мислех, че талоните от лайфа се коментират Grinning, че е края на предната тема за него се говореше.
И аз изчаквам да видя тези в четвъртък какви ще са и ще си комбинирам поръчката, имам и от нивата 10% на dm марките, та ще използвам него за някоя слънцезащита.

Общи условия

Активация на акаунт