Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 21 817
  • 348
  •   6
Отговори
# 30
с талоните за намаление може да се вземе нещо от марката HAWAIIAN, някой да сподели доволен ли е от състава, за чувствителна кожа ок ли е,икономичен ли е,има ли бял филм и каквото още се сетите

# 31
Някой пробвал ли е слънцезащитата на babylove? Дали люти на очите?
Имат малка опаковка, тамън за дамска чанта.

# 32
  • София
Коя е слънцезащитата на babylove? Може ли линк?

# 33
Много малко намаление на слънцезащитни продукти.
Миналата година имаше 30%, за Нивеа, ако купиш две неща.

# 34
Имам свободен талон за одеяло от 0,01лв..
Ако има.желаещ, да пише на ЛС.

Талона за слънцезащита ми идва точно навреме. Утре ще го оползотворя, а в неделя ще влезнат покупките в употреба.

# 35
Аз купих за бебето тази за чувствителна кожа, лесно се размазва, но оставя по светли дрешки жълти следи, уж почти винаги я мажа преди да я облека, подновявам със стик. За лицето имам на Биодерма, която не е много течна като консистенция и едва я размазвам.

# 36
  • София
Гланцовете на Лореал са страхотни☺Имам 3 и ги използвам с удоволствие.

# 37
Задържат ли се дълго или попиват? Миналата седмица гледах една инфлуенсърка която ги хвалише, веднага го тествах в дм (върху ръката, никога не си слагам върху устните от тестерите) но не можах да преценя дали е трайно.

# 38
Средна трайност. Аз съм доволна. Рядко ползвам подобни, но този се задържа известно време. Не изчезва веднага Simple Smile

# 39
  • София
Скрит текст:
Задържат ли се дълго или попиват? Миналата седмица гледах една инфлуенсърка която ги хвалише, веднага го тествах в дм (върху ръката, никога не си слагам върху устните от тестерите) но не можах да преценя дали е трайно.
[/quote]
Чудни са за цената си! Перфектен dupe на Dior Maximizer. Не са от най-дълготрайните, но издържат достатъчно дълго за подобен тип продукт.

# 40
  • София
CoCoMilk, както е казала Lale_lili , средна трайност , но пък имат много добра консистенция и блясък.

# 41
А щипят ли на устните? Знам, че за по-обимни устни някои фирми слагат щипещи съставки, които на мен са ми ужасни.

# 42
  • вкъщи
Мога ли да комбинирам ваучер и отстъпка за рожденик?

# 43
Да може, получава се добра отстъпка  тогава.

# 44
  • оттам, откъдето започва България
Талон и отстъпка РД на цялата сметка се комбинират, даже няколко талона. Не може обаче да се ползва отстъпка на сума 2 лв., 3 лв.

Общи условия

Активация на акаунт