Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 21 817
  • 348
  •   9
Отговори
# 15
  • оттам, откъдето започва България
Дамата с талона за РД по-добре да пазарува утре, защото утре ще има нови талони и може да си ги комбинира. Както тя си прецени, но напомням за всеки случай.

До днес е талона на Биотен и затова днес напазарувах. Минаха талоните на Биотен, на бейби крема, на бейби лов, на РД, само купона -2 лв не можа да мине. Два пъти се мъчи жената, но не стана. Сега съм и с още един купон за -3 лв. и одеяло за 0,01 лв.,но при покупка за 80 лв. Dizzy Face

# 16
Момичета, малко тъп въпрос, но имам талон за 10% на всичко, при сметка 135, защо ми сваля само 7.50?
Скрит текст:

# 17
  • Пловдив
Защото отстъпката е за сметка до 75 лв.
Пише го в условието на талона.

# 18
Не съм прочела, благодаря!

# 19
  • София
Да кажа, че новите серуми на Биотен са по 15мл. На пръв тест е добър, малко в повече парфюмиран, но мирише приятно. Но видях мл чак в къщи като отворих шишенцето. Не че е драма, но на Балеа излизат доста по-изгодни.

# 20
Подарявам талоните от лайфа. Ако някой иска да пише и утре сутринта ще отговоря. Лека нощ!

# 21
Пфф, съвсем забравих за талона на Биотен.
Еми, здраве да е.

# 22
Има 4 нови талона. Имат ли на тяхната марка спрей/ олио за по- бърз тен?

# 23
Един въпрос и от мен: има ли тестери на азиатската козметика?
Искам да пробвам един крем а Hada Labo...

# 24
Monii, някои марки предлагат мини версии, но дали има на Hada Labo - не мога да кажа

# 25
Един въпрос и от мен: има ли тестери на азиатската козметика?
Искам да пробвам един крем а Hada Labo...

Не съм виждала техни тестери. Разглеждам ги често, но са си стандартни опаковки.

# 26
  • пустинята Гоби
Има 4 нови талона. Имат ли на тяхната марка спрей/ олио за по- бърз тен?
Имат спрей за потъмняване Сънданс, лично на мен не ми допада.

# 27
Много харесах олиото за устни на Loreal - Plump Ambition в цветове milky nu и worth it, както и latte glace.
То е реплика на Dior. Не само, че опаковката е по-добра, с уникален апликатор, но и самото усещане за устните, както и цветовете се нанасят по-добре. Веднага изглади всички линии по устните, не лепне и прави точно този ефект My Lips but Better.
Цената да не говорим.
Купих си и първите два цвята вчера.

# 28
Не съм им обърнала внимание. Добавих в любими и чакам талон, че не ми е смешно 🤣

# 29
Тези два цвята много, много ми харесаха.

Когато го сваля от устните, продължавам да ги усещам меки.
Преди 3 дни бях в МАС и техните гланцове изобщо не ме впечатлиха, нито цената им.

Общи условия

Активация на акаунт