Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 29

• 21 776
  • 348
  •   6
Отговори
# 45
Само в началото се усеща леко пощипване, но след 2 минути изчезва и забравяш.
Хубави гланцове, но на мен пак ми се струва че 20-25 лева е висока цена. Не че не си заслужава, но пак смятам че е много.

# 46
# 47
  • София
Скоро коментирахме протеина на прах, пуснали са нов, с добавено нес кафе Simple Smile - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sportness-protein-na-prah-s-vkus … 067796087307.html. Точно щях да си пускамо онлайн поръчката и го видях в раздел ново, та съвсем оползотворих талона на Sportness, тъкмо гледах, че моите доста намаляват и трябваше да си купувам. Тези дни ще мога да дам отзив за вкуса (обичам кафе, така че смятам, че ще ми допадне).

# 48
Не, не и не. Отвратителен вкус. Нищо общо с този на ДМ био. Не си го купувайте!

# 49
  • Deutschland
И у нас не се одобриха нещата на Sportness.
Децата ми обожават това мюсли от ДМ

# 50
Похвалвам лосиона за тяло с блясък на Балеа. Попива много добре, не лепне, не е мазно.
Имам и спрей за блясък, но сега вече ми се струва по- неудобен.

# 51
  • Пловдив
Темата на следващия лайф:
Разкодирай слънцето: Тайните на защита от NIVEA
талони: Талон за 20% отстъпка при покупка на 1 брой продукт NIVEA от категориите дамска грижа за лице и слънцезащита
Талон за 30% отстъпка при покупка на два или повече броя избрани продукти NIVEA от посочените категории*

# 52
Браво! Сега ще се заредя!

# 53
  • Deutschland
Похвалвам лосиона за тяло с блясък на Балеа. Попива много добре, не лепне, не е мазно.

Кой от всички?

# 54
  • София
Не, не и не. Отвратителен вкус. Нищо общо с този на ДМ био. Не си го купувайте!
Скрит текст:
На мен пък ми хареса и то много! Simple Smile Simple Smile Тъкмо ми доставиха поръчката. Просто е протеинов крем, не е типичното ядково масло. Има силен вкус на сухо мляко (от протеина най-вероятно) и много ми напомня на едно-времешния домашен течен шоколад, който мама правеше. Не съм опитвала този на dm bio, в къщи имаме сина беше си купил на Sisinni, че му е любим шам фъстъка, вярно, той е супер вкусен, доста повече като тахан стои (и цената му е двойна, обаче).

Да споделя и за протеина - харесва ми, доста силен вкус на кафе, нещо като проитеново фрапе става. Grinning От по-течните проитеинови шейкове се получава (защото е с изолат, което е добре). Пише, че има 80мг кофеин на порция. Ще е хубаво да заредят повече вкусове протеин, доста по-удобно ми е, отколкото да си пускам специално поръчка от gymbeam.
Скоро коментирахме протеина на прах, пуснали са нов, с добавено нес кафе Simple Smile - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/sportness-protein-na-prah-s-vkus … 067796087307.html. Точно щях да си пускамо онлайн поръчката и го видях в раздел ново, та съвсем оползотворих талона на Sportness, тъкмо гледах, че моите доста намаляват и трябваше да си купувам. Тези дни ще мога да дам отзив за вкуса (обичам кафе, така че смятам, че ще ми допадне).

Кой от всички?
Вероятно този има предвид, поне аз имам него.

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 09:49 от Аня♥♥♥

# 55
Всеки явно с вкуса си. Ето колко сме различни 😁 Мисля, че натъртен вкус на протеин и преди не ми е допадал, та може би за това. Този на ДМ био си е като кремче.

# 56
  • София
Но е със захар (първата съставка), не мога да го ям Sad, вероятно и затова изобщо не съм го отразявала досега. Бих го взела за сина, тъкмо стигнах нивото 10% dm продукти.

# 57
За мен този лосион за тяло на балея мирише ужасно,определям миризмата на гранясало олио или нещо такова няма  нищо общо като миризма със спрея от същата серия и се чудя проблема в мен ли е или просто съм попаднала на развалена партида🤣 обаче  блести страхотно особено ако се комбинира със спрея

# 58
  • София
Не мирише лошо, явно тази бройка е бил стар.

# 59
Фрау С , точно този за който е дала линк Аня♥♥♥
Nasi36 , не мирише на гадно този който имам, мирише малко на тоалетно мляко. Възможно е самия лосион нещо да не е наред, или на теб да не ти харесва и да го свързваш с такъв аромат...
Иначе си права, че спрея мирише много хубаво. Мислех, че е същата серия и моя спрей, но сега като го загледах е друг - Summer Sunset е. Може да е променена опаковка тази година.

Общи условия

Активация на акаунт