INCENTIVAI - предизвикателства за точки

• 724
  • 30
  •   1
Отговори
Изненадах се приятно, че Инсентив имат ежедневни мисии, анкети и предизвикателства с които се печелят допълнителни точки, които могат да се прехвърлят към магазин по избор, както и от един към друг.
Вече участвах, а с точките купих ваучер за Озон.
А вие?
Линк към платформата
https://app.incentivai.io/challenges

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 15:17 от •mimoza•

# 1
Къде могат да се видят тези ежедневни предизвикателства?

# 2
# 3
След като получите точки можете да ги оставите както са по магазини и да продължите да трупате във всеки от тях  до достигане на сума за ваучер или да прехвърлите всички точки в един. При трансфера от един магазин в друг се удържа комисионна /1% по памет/.

# 4
  • София
И аз се включих. Супер е платформата. Има доста такива с мини анкети и проучвания с покани по мейл или апликации, но тази е доста иновативна. Само дето съм проспала да си прехвърля BGM точките та съм малко назад, но като цяло е супер.

# 5
Благодаря за информацията, направих анкетите. За съжаление нямам касови бележки за регистрация, защото не ги пазя.
Струва ми се, че е по-сложно с тази обмяна на точки, вместо направо да се купува ваучер, като преди.

# 6
Виж покупките си. В Озон има касови бележки. Качих преди малко няколко. Но не разбрах само бележки с покупки с точки ли трябва да се качат или по принцип покупки от Озон.

# 7
Без значение с какво са платени.
Аз качих скрийншотове на фактурите от профила си на произволни покупки. Важно е да се вижда търговеца. Пробвайте.
При грешен отговор в анкетата можете да я попълвате отново и отново....
Не е по- сложно, защото така можеш да събираш точки от различни лоялни програми на едно място и да си купиш ваучер, вместо да чакаш да достигнеш сума за точно определен магазин.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 13:37 от •mimoza•

# 8
  • София
Виж покупките си. В Озон има касови бележки. Качих преди малко няколко. Но не разбрах само бележки с покупки с точки ли трябва да се качат или по принцип покупки от Озон.
Да сега се загледах - в Моите поръчки, детайли на поръчката има и касова и протокол. Супер лесно изглежда. Благодаря че каза щях да им звъня да си я искам. Според мен каквито и да е покупки. Пише само касова бележка. Ма с каква давност касовата бележка това вече не го виждам никъде.

# 9
Без давност. Хващай една за ушите 😂
А после можеш да изпратиш и една произволна на съфорумка, за да си хване точките 😁

# 10
Сега ще видя профила в Озон.
Между другото, обмяната на точки не трябваше ли да струва 1%? Защото е много по-скъпа. Не се оплаквам за нещо, което ми е подарено, но не харесвам подвеждаща информация.

# 11
Пишеше го в някоя от анкетите или този 1% е бил за друго не помня, но сигурно има откъде да се види. И на мен ми направи впечатление, че е повече.

# 12
  • София
Стана - качи се и по-стара! Да 1% е според една от анкетите!

# 13
И на мен ми харесва. Единственото кофти, че касови бележки не пазя, а пък от тези магазини съм пазарувала или на място или без регистрация (като гост)..

# 14
Според мен е около 20%.

Общи условия

Активация на акаунт