INCENTIVAI - предизвикателства за точки

• 1 327
  • 71
  •   1
Отговори
# 45
Не разбирам, какво ви обърква толкова много!
От 01/10 въвеждат за няколко търговеца техни собствени валути, да не ги изброявам. Техните ваучери се купуват само в тяхната валута.
Можете да си обърнете БГМ точките в съответната валута и да си купите.
Останалите търговци, които нямат собствена валута продължават да се купуват само с БГМ точки.

Първия ден беше много изгодно да си обърнеш БГМ точките,😉, сега вече е дърво курсът.
Скрит текст:

# 46
  • Пловдив
То не ни обърква, но масовката печелим някакви дребни суми и като ги обърнеш и се обезсмисля "наградата".

# 47
Нищо не ни обърква. На загуба е обмяната. Не само 1%.

Ето, Тет, няма опция за БГМ.

# 48
Сега ми се изясни...след пжста на evhen.

Остава да побързаме да си купим ваучери с бгмама точки от спорт депо, от сиела и откъде там още нямали свои си точки! Simple Smile ..преди да са въвели и те свои и трансферирането да стане задължЕ.
А, и преди да сложат такса и за ползване на това нещо платформа ли е, що ли...щото във въпросите им пише, цитирам: " за сега няма такса за ползване на инсентив".
GrinningNerd

И си припомних приказката...кой каквото и да ти говори, знай, че става дума за пари Joy

# 49
  • Пловдив
Разбраха, че хората предпочитат озон и подобни и затова пуснаха тяхни си точки за тях. Реално в озон има всичко на едно място и поне аз ги ползвам с удоволствие.

# 50
Какъв е проблема пък да си "платите" комисионната за едни НЕ мъчени пари и да си купите нещо за което реално плаща друг?!
На това му казват:
"Намерила баба щипане, търси и хапане"

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 20:29 от •mimoza•

# 51

Ми то не пишеше ли на тях, че трябва да се изпълнят до 22.12. Аз ги опрасках всичките и няма как да проверя, но аз тогава си го разтълкувах, че евентуално няма да има нови, докато на тези не им изтече срока.

# 52
  • Пловдив
•mimoza•, най-малкото бг-мама и законът ме задължава да декларирам сумата от точките тук в данъчната декларация, а реално ще ползвам по-малка сума например.

# 53
Какъв е проблема пък да си платите комисионната за едни НЕ мъчени пари и да си купите нещо за което реално плаща друг?!
На това му казват:
"Намерила баба щипане, търси и хапане"

Имаше опция директно да си купим ваучер в началото. За това!
С едно цъкане...цък, и си купил ваучер.

А сега през десет посредника минаваш, да се нагушат всички......и все едно пазаруваме на фондовата борса ...усложнено, па трансфери, па чудесии, па като люлка било обяснява господина.....

Това е проблемът на повечето хора.

# 54
Аеро, аз пък от така написаното очаквах регулярни /но по- чести/ предизвикателства, а не веднъж на 3месеца 😂.

Десислава, ти си получила тази сума, съответно я декларираш. Как и дали  ще я изхарчиш зависи от теб.
Трупай пари при съответния търговец и си купи ваучер от него. Тогава никой няма да ти вземе комисионна.
Тета, ама никой не те принуждава да правиш трансфери. BGmamma не е търговец, но пък имаш източник на точки 😉
Аз например имам натрупани лоялни точки в Декатлон от пазаруване в реален магазин. Когато дойде време да имам възможност да ги прехвърля в Инсентив ще мога да ги ползвам при друг търговец срещу комисионна. На мен това ми харесва.

# 55
  • Пловдив
Нещо, което работеше просто го правят сложно.
Тета много ясно го е написала.

# 56
Мимоза, и на теб да покажа нагледно.
Преди предизвикателствата на Инсентив не ми достигаха около 100 БГМ точки, до 3000, за да си купя ваучер за Озон.
След един куп предизвикателства, анкети, ревюта и касови бележки, виж какво стана с тези 3000 точки, остават 2300, защото вече не може директно с тях.

# 57
Да разбираме ли, че до 22.12 няма да има нови предизвикателства, от които могат да се трупат нови точки?
И да се ползват сега тези точки, които са налични...

# 58
Нали сегашните изтичат края на месеца. Това 22.12 откъде го взехте..

# 59
Ходих да проверя, наистина сега пише до 31.10...
Но преди пишеше до декември, или са променили дата или аз нещо съм се заблудила.

Не, не съм се заблудила, ето и в по-горния пост, AeroJ  казва:
"Ми то не пишеше ли на тях, че трябва да се изпълнят до 22.12. Аз ги опрасках всичките и няма как да проверя, но аз тогава си го разтълкувах, че евентуално няма да има нови, докато на тези не им изтече срока."
Странни неща стават...

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 11:28 от monii

Общи условия

Активация на акаунт