Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 47 144
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Някой ползвал ли е този гел за тъмно пране ?

# 46
Някой ползвал ли е този гел за тъмно пране ?

Това ползвам за черно и тъмно. Нямам база за сравнение към момента, просто го ползвам за да запазя цветовете. За черно няма голям избор. Купих и ДМ- ския за черно, ползвах го няколко пъти, но не мога да дам мнение кой е по- добър, икономичен, изгоден и т.н. Дрехите пера след няколко часа носене и особено за черните не знам как да определя дали са изпрани добре- чисти, свежи ги вадя, но то няма и някакви лекета или друго, което да "боря".

# 47
Благодаря за новата тема!  Прочетох,че не сте доволни от ББ крема на Миша. А кой такъв харесвате? Аз ползвам мноого рядко. Имам на Миша,при мен си стои,но цял ден си чувствам лицето "намазано",та искам нещо по-леко.

# 48
Ванче, аз бих го ползвала за голяма опаковка капсули за съдомиялна на finish😀
Аз съм почти на нивото за 10 лв отстъпка и отсега мисля 😂

# 49
То като пари е по-лесно да ги изхарчиш. Това с % и то за едно нещо е тъпо.

# 50
  • Русе
Мисля , че някой беше питал ,но и аз , че не помня отговора. Имам талон рожденик 15% и примерно активирам и  Лореал още 15% ,от сметката 30% ли ще ползвам  общо ?

# 51
Не 30, по-малко, но пак е добре.
Първо ти намалява 15% на Лореал и на намалената цена слага 15% за РД.

# 52
Момичета, препоръчайте нещо изпробвано като крем/серум срещу кафяви петна по лицето след бременност.

# 53
  • пустинята Гоби
Петната ще се махнат с времето, най-важното е да ползваш слънцезащита и да не си излагаш лицето на слънце. По принцип е хубаво, ако ползваш нещо за избелване на петната, да го правиш зимата, когато слънцето е слабо. От ДМ нещо читаво няма да намериш.

# 54
Благодаря за новата тема!  Прочетох,че не сте доволни от ББ крема на Миша. А кой такъв харесвате? Аз ползвам мноого рядко. Имам на Миша,при мен си стои,но цял ден си чувствам лицето "намазано",та искам нещо по-леко.
Аз писах, ползвам CC на VZK от Лили. Смениха опаковката скоро, сега съм с новата, харесва ми. Много е лек и леко покривен, но аз нямам и какво да прикривам толкова.

Гледам, че има и с 30 фактор, ще го пробвам и него.

# 55
  • Под Слънцето
Проблема с връщането е, че стоката е  резервни ножчета за уанблейд , които другаде не откривам за най-старият модел. Има ги в съседен град. Ще ходя по работа там . Вчера трябваше, но   ми излязоха  други задачки. И чета, че връщането е само в магазина, от който е закупено. Мъжо не ще да го смени с нов модел заради сантименти.  А аз не съм връщала нищо до този момент. Ще изчакам да мине  лайфа, хем ще дигна и левъла с покупките.

# 56
Аз ще изчакам да пуснат талона и от там да ме пренасочи какво ще е включено. Разглеждах си нещата и забелязах, че някои неща са маркирани с “талон”, а други не.

Та не всичко ще е в промоцията. Възможно е и да не са маркирали всичко, та аз ще изчакам.

# 57
Мисля , че някой беше питал ,но и аз , че не помня отговора. Имам талон рожденик 15% и примерно активирам и  Лореал още 15% ,от сметката 30% ли ще ползвам  общо ?
И аз скоро имам рд и се порових за този талон, не се комбинира с други

# 58
  • пустинята Гоби
Практиката е каквато Дева я е обяснила.

# 59
И аз скоро имам рд и се порових за този талон, не се комбинира с други

Комбинира се.

Общи условия

Активация на акаунт