Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 27

• 47 173
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Аз имах скоро рожден ден и е точно както Deva написа- комбинират се. Първо 15% на цената на продукта и после още 15 на цялата сметка от намалените цени. НЕ се комбинира с левова отстъпка- за 3,5,8 лв и т.м

# 61
Не се комбинират два талона които са за отстъпка на общо основание. Талон за отстъпка от сметката (процент или твърда сума) и талон с конкретна отстъпка на нещо си се комбинират.
Проблема с връщането е, че стоката е  резервни ножчета за уанблейд , които другаде не откривам за най-старият модел. Има ги в съседен град. Ще ходя по работа там . Вчера трябваше, но   ми излязоха  други задачки. И чета, че връщането е само в магазина, от който е закупено. Мъжо не ще да го смени с нов модел заради сантименти.  А аз не съм връщала нищо до този момент. Ще изчакам да мине  лайфа, хем ще дигна и левъла с покупките.
Имай предвид че ако ти показва само 1-2 бройки налични, може и да не ги откриеш, понякога не си отговарят наличностите им като са последни неща - явно изостават с оправянето на документацията когато има нещо такова преместено, бракувано или от сорта. Имало е доста да се оплакват от такова нещо в темата. Дано да ги има и да ви свършат работа, но има и шанс да се разочаровате.

# 62
И къде в снимката, която съм сложила в предния ми пост пише за тези комбинации? Аз виждам ясно написано не се комбинира, и очилата сложих и пак това виждам😂😂😂

# 63
Момичета, препоръчайте нещо изпробвано като крем/серум срещу кафяви петна по лицето след бременност.
Ако скоро сте родила мога да ви кажа как се премахват 🤱

В приложението пише,че всеки гледал лайфа ще получи талон за всички продукти на denkmit. Надявам се да е така. Ще купя  прах за бяло,може и за цветно.

Последна редакция: сб, 15 мар 2025, 15:30 от mama irina

# 64
Скрит текст:
Проблема с връщането е, че стоката е  резервни ножчета за уанблейд , които другаде не откривам за най-старият модел. Има ги в съседен град. Ще ходя по работа там . Вчера трябваше, но   ми излязоха  други задачки. И чета, че връщането е само в магазина, от който е закупено. Мъжо не ще да го смени с нов модел заради сантименти.  А аз не съм връщала нищо до този момент. Ще изчакам да мине  лайфа, хем ще дигна и левъла с покупките.

При онлайн покупка връщането е с куриер, в магазин няма да приемат.

VaniaK, отбелязаното с dm live показва, че това ще се обсъжда на лайфа. След като дойде талонът, излиза етикет талон на продуктите, за които важи.

# 65
Благодаря. Не знаех 🌺

# 66
  • Под Слънцето
Хм, ново 20.  Нищо няма да поръчвам онлайн тогава.
 Значи... врънкам мъжо да си купува нова бръсначка- тя идва с 2 ножчета и е на цената на нови три.. Така де, китайците трябва да ядат.  То и аз ползвах един епилатор 12 години, ама за него не съм търсила нищо.
Иначе уанблейда е готина машинка, а и не заема място.

# 67
И къде в снимката, която съм сложила в предния ми пост пише за тези комбинации? Аз виждам ясно написано не се комбинира, и очилата сложих и пак това виждам😂😂😂

От опит знаем. Независимо какво пише. Simple Smile

# 68
  • пустинята Гоби
Приложението и отстъпките не са от днес, доста време ги ползваме и дъвчем тук в темата, така че какво пише и какво показва практиката са две различни неща. Поне за момента. В Германия и Австрия, ако напише някой как е ще е полезно, не помня обсъждали ли сме го.

# 69
Момичета, препоръчайте нещо изпробвано като крем/серум срещу кафяви петна по лицето след бременност.
Ако скоро сте родила мога да ви кажа как се премахват 🤱

В приложението пише,че всеки гледал лайфа ще получи талон за всички продукти на denkmit. Надявам се да е така. Ще купя  прах за бяло,може и за цветно.

Скоро...Скоро... Преди година.
Но започнаха да ми пречат вече, а и нямат май намерение сами да изчезнат.

# 70
В Австрия, по време на една командировка реших да се регистрирам. Веднъж ползвах ДМ приложението, получих душ гел за 1 цент като се регистрирах, после нямаше никакви талони. Стои ми още регистрацията, сега проверих, че има 2 талона, нищо особено.
В Германия лайфове не съм пускала, защото са предимно за участие в игра или само някакви съвети по дадена тема. Талоните, които пускат са предостатъчни и без лайф.
За ДМ е плюс да имаш и Payback карта, важи и за други вериги магазини, трупаш точки и може да ги ползваш после при пазаруване.
В приложението на Росман също пускат хубави талони.

# 71
  • пустинята Гоби
Таня, ако кърмиш петната заради това седят. После постепенно изчезват, ако си пазиш лицето. Аз имах след ражданията на цялото чело, сега нямам нищо. Избелващи кремове не съм ползвала, защото преди да имам деца, имах пак петна по друга причина и знам, че помагат много слабо. Петната преди да родя бяха на други места, не на челото, а сега нямам нищо - всичко изчезна.

# 72
  • Deutschland
Днес имах 15 неактивирани талона и 3 активирани за ДМ Германия. В лайф съм имала отстъпка за 1 € за Vaseline, други не съм гледала и не знам за какво са били. Талоните обикновено са за 10, 15, 20 %, че и 30 % отстъпка на дадени продукти.
Росман имат повече купони. Там има и по-голям избор май. Онзи ден ходих за специални пособия за писане, та взех от тяхната марка Исана душ гел Пистачио. Уникален аромат и страхотна пяна прави. Искам някой да се сети да направи и дезодорант или лосион за тяло с този аромат.

# 73
  • София
Фрау С, този душ гел е с уникален аромат❤Аз се презапасих с 6 броя 😆 Едната ми дъщеря го искаше много и влизайки в Росман и помирисвайки, направо се разтопих😊Сега и на майка ми съм поръчала да вземе някоя друга бройка ,предвид това, че тук в България няма да има от къде да купя.

# 74
А може ли приложението да се ползва в чужбина, така че да отчита дума и кои продукти са купени. Ползвала съм го в няколко държави, но няма следа след това.

Общи условия

Активация на акаунт