Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 44 341
  • 739
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Добре дошли в новата тема, в която споделяме и обсъждаме продуктите с марка dm!

Услуги и клиентски привилегии в магазини dm:

Гаранция за връщане или замянa
Ако не сте доволни от предлаганите от нас продукти, можете да ги замените или върнете в рамките на 45 дни от датата на покупката срещу предоставяне на касов бон. Връщането или замяната на стоката е възможно само в магазина на първоначалната покупка.

Гаранция на каса
Ако в касовия бон стои цена на продукта, различна от тази на етикета му на рафт, получавате тази стока безплатно.

Отстъпка Рожденик
От 7.11.2022 г. всеки рожденик, който е инсталирал мобилното приложение Моят dm-App, може да се възползва от отстъпка рожденик. След като сте се регистрирали и влезнали в акаунта си в Моят dm-App поне един ден преди датата на рождения Ви ден, автоматично в секция Талони ще получите "Талон 15% отстъпка рожденик", който трябва да активирате и може да използвате в рамките на 10 календарни дни от датата на рождения ден. Ако не го използвате в рамките на тези 10 дни, талонът автоматично ще изчезне от секцията.
Талонът може да се използва еднократно онлайн в Моят dm-App и в dm магазините (само при сканиране на клиентския номер от мобилното приложение).
Отстъпката не важи при покупка на dm карта за подарък и мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца. Отстъпките не се натрупват и комбинират, при две текущи отстъпки, автоматично се начислява по-високата. Отстъпката се получава на следващ ден в случаите, когато клиентът в един и същи ден се регистрира в Моят dm-App и е рожденик. Регистрацията за dm акаунт е възможна само за лица над 16 годишна възраст.
Новото мобилно приложение Моят dm прави пазаруването още по-лесно!
online магазин dm
Всяка покупка Ви носи повече!
dm live
СТАРАТА ТЕМА
Успешни покупки!

# 1
Благодаря за темата Flowers Rose
Маските за устни на Балеа добри ли са?

# 2
Това някой похвали ли го?

# 3
Моля за отзиви. Някой ползвал ли е този пилинг и маска за крака?

Ползвала съм го 1-2 пъти. Кожата беше мека след това. Ухае приятно. Останах доволна.

# 4
Това някой похвали ли го?

Хвалили сме го. Аз го ползвам и като термозащита, не утежнява косата изобщо.

# 5
Аз също хваля олиото

# 6
Този спрей сигурно сте го хвалили, но да се наредя и аз:
Скрит текст:

Това спрейче мъжа ми си го беше купувал за неговата четина, че и той е с дълга коса, та реших да го пробвам и аз. Супер е, прави ми косата по-мекичка и лъскава, и сякаш по-лесно я разресвам. Приватизирах си го Simple Smile))

# 7
  • Пловдив
Страхотно е олиото, аз съм с тънък косъм и много подобни продукти ми утежняват косата, но с това нямам подобен проблем. Леко е, но подхранва и заглажда  и има приятен за мен аромат. Нанасям го всяка сутрин преди да си дръпна косата с пресата и няма и следа от омазняване. Предвид малкото количество, което се слага, опаковката стига за много дълго време. Имам го от месеци, а съм изразходила не повече от 1/3. Ползвала съм какви ли не продукти за коса, но това олио определено ме изненада много приятно, особено че нямах големи очаквания за тази цена. С шампоаните на балеа косата ми не се разбира, но този продукт ще продължавам да си го купувам.

# 8
+1 за черната спирала на catrice от предната тема

# 9
VaniaK, Ванче, може да пробваш другите вкусове от кремчетата за мазане на dmBio, на мен патладжанът най-зле ми се струва, но другите много ми харесват и на препечена филийка са ТОП. Любимият ми е Тоскана, слагам линк по-долу, имаше и един с подправки, но май са го спрели, бял е.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/bio-pastet-toskana-s-chushki-i-d … 058172737404.html

# 10
На биохраните хубаво им гледайте срока още в магазина, че аз бях взела булгур с изтекъл срок октомври..

# 11
  • Варна
Мнения за този продукт?

# 12
VaniaK, Ванче, може да пробваш другите вкусове от кремчетата за мазане на dmBio, на мен патладжанът най-зле ми се струва, но другите много ми харесват и на препечена филийка са ТОП. Любимият ми е Тоскана, слагам линк по-долу, имаше и един с подправки, но май са го спрели, бял е.

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/bio-pastet-toskana-s-chushki-i-d … 058172737404.html

Слагам си го в Любими и чакам следващия талон за намаления на тяхна марка. И ако не ми хареса - пращам ти го да си го мажеш 🤣🤣🤣

Мнения за този продукт?

Аз го ползвам. Слагам си го вечер след баня. Да издържи 24 часа - няма шанс, 48 - абсурд! До сутринта е ок. Мисля, че съм го ползвала и лятото в по-голяма жега, но пак се потиш. На мен ми е най-добре с Дав, ама са си вреднички тия дезодоранти. Този е добра опция, ама за по-малко часове. Иначе ме дразни, че трябва да бъркам с ръце. И тъкмо съм излезнала от банята и пак да се мия 🤪

# 13
хахахах прати, прати, хич няма да се разсърдя Grinning
иначе течният шоколад на dmBio също е мега добър, шоколадите им генерално са хубави, ползвам и киноата, за Баристата вече съм казвала, че е най-доброто за кафето за мен Simple Smile

за ползвателите на талона на Balea - най-любими са ми геловете за бръснене, измиващия лосион за ръце на Balea Med, кремчетата за ръце също са супер. Нещо за тяло и лице вече не го ползвам тоя бранд.

# 14
Да, овесеното мляко за кафе го одобрявам, а съм опитала доста марки - гадни и негадни 😁 И цената е топ, а с талон става още по-добро.

Общи условия

Активация на акаунт