Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 45 168
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
От флуида за коса аз не съм доволна, никаква разлика не виждам съпоставен с подобен продукт, само ми мокри косата и го изхвълрих.

# 46
Този флуид ми стои от предна промоция, но не стигам до него. Ще ми е интересно да чуя отзиви.
Накрая на всичко слагам Frizz Killer серума на L'Oréal, който е и с термозащита и засега от него съм доволна. Не мога га да измисля флуида къде да го вместя.

# 47
Подарявам талон Ако някой иска да пише на лично съобщение.

# 48
И аз не съм много впечатлена от талоните. Отстъпките не са чак толкова фантастични, че да се затрупвам.
Иначе на Биотен колагеновият серум ми беше любимец, но напоследък е ми е достатъчен,  за съжаление.

Персил нямат и един прахообразен, така че не!
Онлайн нямат, но на място в магазина има прахообразен. Преди два-три месеца купувах, 60 пранета за 27-8 лева, ако правилно си спомням.

# 49
За целулит помагат масажите, за да действат тези гелове е хубаво да се съчетават с подходящ масаж. Аз съм пробвала няколко вида масажи, вкл. машинни (от един с вакуум станах ужасно синя, за повече от месец). Пия вода, спортувам (вкл. с личен треньор), масажи, кремове и пак си има целулитче. Най-хубав антицелулитен крем съм ползвала на Collister, но беше скъпичък.

Дам, наясно съм, че спира само миризмата. Преди да родя действаше, след това не.

Нищо няма да подейства Smiley Много се потях по време на двете майчинства, мисля, че усетих подобрение към третата година на малкото. Но от ражданията насам по-търпя на студ. Преди това бях ужасно зиморничава.
Последната година пък дойде и предменопаузата  усещам някой път, че уж не се потя толкова, но потта мирише повече Unamused Та то едно свършва, друго започва. 
Тези гелове не изглаждат ли кожата, по-скоро и да топят някоя и друга мастна клетка на повърхностния слой?
Чувала съм, че за целулит най-помагат масажите, но било доста болезнено.

# 50
Подарявам талона на Balea и останалите талони. Някой ако ги иска - пишете на ЛС Blush

# 51
Имам си висчко, обаче сърце не трае, от любопитство взех тези:

# 52
Изпуках купона, скромно но от Heart

# 53
  • При децата ми
Коя мицеларна вода препоръчвате? Ползвала съм на "Гарние" всичките, на "Биотен" и "Нивеа". На "Балеа" как са мицеларните води и кой гел за бръснене на марката препоръчвате?

# 54
Гел за бръснене взимаме сензитив, ок е.

# 55
И аз използвах талоните

# 56
Аууу, тези скрабове са жестоки. В кой магазин са на такава цена?

# 57
  • София
Аз нямам талон на Балеа 🤣 Четири са-Биотен, Бебо, Мейбълин и Персил

# 58
Аууу, тези скрабове са жестоки. В кой магазин са на такава цена?
Беше само 1,хихи,заради счупена капачка. Бургас Трапезица Blush
Не съм пробвала досега

# 59
Аз нямам талон на Балеа 🤣 Четири са-Биотен, Бебо, Мейбълин и Персил

Талона е от лайфа в сряда.

Общи условия

Активация на акаунт