Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 26

• 48 031
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Олиото за коса на Балеа се усеща приятно. Не е моят аромат, но не е нещо фрапиращо.

# 61
Аууу, тези скрабове са жестоки. В кой магазин са на такава цена?
Беше само 1,хихи,заради счупена капачка. Бургас Трапезица Blush
Не съм пробвала досега
Аз скоро свърших розовия. И лосионите за тяло са много добри. Ухаят страхотно. 💗

# 62
Коя мицеларна вода препоръчвате? Ползвала съм на "Гарние" всичките, на "Биотен" и "Нивеа". На "Балеа" как са мицеларните води и кой гел за бръснене на марката препоръчвате?
Аз харесвам тази на Лидл.
Но имам запаси и на Нивеа . Не са лоши

# 63
И аз се отчитам с покупки на Balea - взех си прословутия кристал, дезодоранта за крака да сина ми, шампоан за обем, душ гел с портокал и една маска с хиалурон. Душ гелът е страхотен, ще видим и кристалът как ще е.
В магазина като ми видя поръчката, касиерката директно ме пита дали съм с талона от лайфа и се оплака, че тя го била изпуснала Grinning Всички явно сме зарибени.

# 64
На мен мицеларните на Нивея ми щипят.
Дълго време ползвах розовата на Гарние, но започна да ми "опъва" кожата.
Мицеларната на Здраве и тази на ДМ също ми дразнят.
В момента си свалям грима с почистващ балсам.
Коя мицеларна вода препоръчвате? Ползвала съм на "Гарние" всичките, на "Биотен" и "Нивеа". На "Балеа" как са мицеларните води и кой гел за бръснене на марката препоръчвате?
Аз харесвам тази на Лидл.
Но имам запаси и на Нивеа . Не са лоши

# 65
  • оттам, откъдето започва България
Нощен флуид за коса с кератин, Капсули за лице с хиалуронов концентрат, Сух шампоан за коса, Дезодорант за тяло, Пълнител за течен сапун магнолия и малина и Мехлем за напукани пети с 25% уреа. Simple Smile
Доволна съм.Simple Smile

Талоните за bebo, bioten и Persil са ми свободни, ако някой ги иска. (при нас прах Персил няма, само течни и капсули)

# 66
И аз се отчитам с покупки на Balea - взех си прословутия кристал, дезодоранта за крака да сина ми, шампоан за обем, душ гел с портокал и една маска с хиалурон. Душ гелът е страхотен, ще видим и кристалът как ще е.
В магазина като ми видя поръчката, касиерката директно ме пита дали съм с талона от лайфа и се оплака, че тя го била изпуснала Grinning Всички явно сме зарибени.

Е и да го е изпуснала, нали имат служебна отстъпка. Да ползва нея Joy

# 67
Каква е служебната отстъпка на служителите?

# 68
Да, стана ми интересно защо се е оплакала касиерката, че го е изпуснала. И аз мисля, че си имат служебни отстъпки. Евентуално да имат ограничение - примерно имат право да купят до 10 продукта с еди-каква-си отстъпка.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 22:00 от VaniaK

# 69
Моя близка работеше в дм и нямат постоянна “служителска” отстъпка, освен ако не са го променили. Имаха отстъпки с талон на една марка - еднократна, предаваш си талона на касата. Сменяхме им ги на 2-3 месеца, така че нищо кой знае какво.

# 70
Много тъпо, значи. И те си чакат талоните като нас. Приятелка работи в Пиер Фабр (Авен, А-дерма, Клоран) и те имат 40% отстъпка и 16 продукта на месец.

# 71
15% еднократно месечно на една сметка и няколко талончета 15% на денкмит, 10% на алверде.

# 72
Скръндзи!

# 73
По-добре е от преди.
Вдигнали са малко заплатите. 1730 лв взимат по карта на 8 часа. Беше по-зле преди.
 В Лили е по-трагично откъм заплащане и персонал.

# 74
О, да. В Лили са много зле. Сега нямам наблизо, но преди, където живеех, буквално всяка седмица имаше нови служителки. И май ги глобяват при липси.

Общи условия

Активация на акаунт