Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 27 893
  • 561
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Добре дошли в новата тема, в която споделяме и обсъждаме продуктите с марка dm!

Услуги и клиентски привилегии в магазини dm:

Гаранция за връщане или замянa
Ако не сте доволни от предлаганите от нас продукти, можете да ги замените или върнете в рамките на 45 дни от датата на покупката срещу предоставяне на касов бон. Връщането или замяната на стоката е възможно само в магазина на първоначалната покупка.

Гаранция на каса
Ако в касовия бон стои цена на продукта, различна от тази на етикета му на рафт, получавате тази стока безплатно.

Отстъпка Рожденик
От 7.11.2022 г. всеки рожденик, който е инсталирал мобилното приложение Моят dm-App, може да се възползва от отстъпка рожденик. След като сте се регистрирали и влезнали в акаунта си в Моят dm-App поне един ден преди датата на рождения Ви ден, автоматично в секция Талони ще получите "Талон 15% отстъпка рожденик", който трябва да активирате и може да използвате в рамките на 10 календарни дни от датата на рождения ден. Ако не го използвате в рамките на тези 10 дни, талонът автоматично ще изчезне от секцията.
Талонът може да се използва еднократно онлайн в Моят dm-App и в dm магазините (само при сканиране на клиентския номер от мобилното приложение).
Отстъпката не важи при покупка на dm карта за подарък и мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца. Отстъпките не се натрупват и комбинират, при две текущи отстъпки, автоматично се начислява по-високата. Отстъпката се получава на следващ ден в случаите, когато клиентът в един и същи ден се регистрира в Моят dm-App и е рожденик. Регистрацията за dm акаунт е възможна само за лица над 16 годишна възраст.
Новото мобилно приложение Моят dm прави пазаруването още по-лесно!
online магазин dm
Всяка покупка Ви носи повече!
dm live
СТАРАТА ТЕМА
Успешни покупки!

# 1
Препоръчвам всички видове кексчета в чашка. Детето ми ги харесва. Тези взех с талон за ДМ био

# 2
Аз вчера купих от зимния чай с ябълка и карамфил.
Много е хубав.

# 3
Може ли снимка на съдържанието на тези кексчета?
Как да ги търся в приложението?

# 4
В полето за търсене пишеш "чаша" и избираш филтър dmbio или "сладкиш в чаша"  Simple Smile

Видяно в dm: Смес за шоколадов сладкиш в чаша, 50 g (https://dm-drogeriemarkt.bg//dmbio-smes-za-shokoladov-sladkish-v … pdsteilen.laufend)

# 5
Препоръчвам всички видове кексчета в чашка. Детето ми ги харесва. Тези взех с талон за ДМ био

Добавям към кексчетата в чаша и мн хубава смес за палачинки pumpkin spice.
За трети път я купувам, детето мн ги харесва.

И кремче, което успешно се справя зомата за мазане на детски бузки и ръчички в студа. Почти няма аромат. Втора зима го взимам и съм много доволна.

# 6
Аз не харесах кексчето с ябълка, не бих опитала и другите, а и са много скъпи за една чаша количество.

Сладкото от вишни е много хубаво, нито твърде кисело, нито твърде сладко. Ще купя пак. След като използвах купона, дойде нов, до осми януари.

# 7
Благодаря, ще ги пробвам. Едното ми дете е с алергия и понякога се затруднявам с приготвянето на храна за градината, иначе да, не са евтини, но пък и алтернативите уви не са.
Ако бях видяла dm bio купона малко по-рано, щях да си купя кафе, стана ми любимо и смятам другия път да си заредя от Германия.

# 8
Аз имам също био купона и няма да го ползвам. Ако искаш ще ти го изпратя
Благодаря, ще ги пробвам. Едното ми дете е с алергия и понякога се затруднявам с приготвянето на храна за градината, иначе да, не са евтини, но пък и алтернативите уви не са.
Ако бях видяла dm bio купона малко по-рано, щях да си купя кафе, стана ми любимо и смятам другия път да си заредя от Германия.

# 9
Благодаря ти, аз го имам, но тъкмо бях купила 1кг лидълско, че дм-ското на редовна цена ми се свиди Simple Smile

# 10
Хваля тази маска на Балеа, носи коледно настроение, а и хидратира добре

# 11
  • Плевен
Някой знае ли какви ще са талоните от Лайфа? Чисто любопитство 😊

# 12
  • пустинята Гоби
Извинявам се за въпроса, скоро пак се обсъждаха електрическите четки и се похвали за пореден път една марка, която забравих. Може ли някой да ме подсети за нея?

Честита нова година, дами!

# 13
Честита нова година!
Да не е била Oclean? Не съм я ползвала, но се чуват добри думи за нея във форума.
Очаквах някое талонче по случай празника, ама явно от ДМ не са се сетили.

# 14
Пише само 'специални талони'
Някой знае ли какви ще са талоните от Лайфа? Чисто любопитство 😊

Общи условия

Активация на акаунт