Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 34 636
  • 473
  •   7
Отговори
  • Пловдив
Добре дошли в новата тема, в която споделяме и обсъждаме продуктите с марка dm!

Услуги и клиентски привилегии в магазини dm:

Гаранция за връщане или замянa
Ако не сте доволни от предлаганите от нас продукти, можете да ги замените или върнете в рамките на 45 дни от датата на покупката срещу предоставяне на касов бон. Връщането или замяната на стоката е възможно само в магазина на първоначалната покупка.

Гаранция на каса
Ако в касовия бон стои цена на продукта, различна от тази на етикета му на рафт, получавате тази стока безплатно.

Отстъпка Рожденик
От 7.11.2022 г. всеки рожденик, който е инсталирал мобилното приложение Моят dm-App, може да се възползва от отстъпка рожденик. След като сте се регистрирали и влезнали в акаунта си в Моят dm-App поне един ден преди датата на рождения Ви ден, автоматично в секция Талони ще получите "Талон 15% отстъпка рожденик", който трябва да активирате и може да използвате в рамките на 10 календарни дни от датата на рождения ден. Ако не го използвате в рамките на тези 10 дни, талонът автоматично ще изчезне от секцията.
Талонът може да се използва еднократно онлайн в Моят dm-App и в dm магазините (само при сканиране на клиентския номер от мобилното приложение).
Отстъпката не важи при покупка на dm карта за подарък и мляко за кърмачета и малки деца до 12 месеца. Отстъпките не се натрупват и комбинират, при две текущи отстъпки, автоматично се начислява по-високата. Отстъпката се получава на следващ ден в случаите, когато клиентът в един и същи ден се регистрира в Моят dm-App и е рожденик. Регистрацията за dm акаунт е възможна само за лица над 16 годишна възраст.
Новото мобилно приложение Моят dm прави пазаруването още по-лесно!
online магазин dm
Всяка покупка Ви носи повече!
dm live
СТАРАТА ТЕМА
Успешни покупки!

# 1
От талоните задължително ще се възползвам от боята за коса

# 2
боядисвам се основно с палете, затова и аз ще се възползвам от талона

# 3
Здравейте, ще ви споделя някои от любимците ми, които редовно купувам от ДМ:

Много нежна измиваща пяна, не ми опъва лицето (със смесена към мазна кожа съм), а даже създава чувство за свежест. Маха спирала и ФДТ без проблем, а ароматът ѝ е страхотен:
Скрит текст:

Тази паста за зъби, е единствената, от която аз виждам някакъв избелващ ефект върху моите зъби, а не е като да не съм пробвала почти всичко "избелващо" на пазара. След ползването ѝ, чувствам зъбите много чисти.
Скрит текст:

Тези носни кърпи много ги уважавам, плътни и хубави, аз ползвам в промишлени количества и не съм намерила друг бранд с по-добро съотношение на цена-качество. Не са парфюмирани.
Скрит текст:

С този коректор успявам да се справя с тъмните кръгове, които при мен са ужасно изразени. С никой друг коректор не съм успяла да ги скрия толкова успешно.
Скрит текст:

За дамите, които си слагат очна линия и ползват тип писалка, за мен тази е най-добрата, поне от дрогерията. Не се размазва, не изсъхва бързо, когато не се ползва, аз поне се сработвам доста добре с нея. Много хубав, наситен черен цвят. Писеца не е много мек, но аз предпочитам така, по-лесно ми е за работа.
Скрит текст:

Наскоро заредих и няколко продукта на babylove, излезнаха с доста по-добър състав от повечето други детски продукти, но тях все още не съм пробвала.
Като цяло съм голям фен на магазина и ми се иска да се включвам по-често при вас, от тук нататък. С тези талони и отстъпки, винаги ме карат да си оставя парите при тях. 😃

# 4
  • Сливен
Мацки,боядисвам се с професионална боя пермесе смесвам 7.1 с 9.1,според вас мога ли да премина успешно на палете,трябва ми да покрива белите коси,че станаха доста.

# 5
  • Бургас
Аз като един тотален лаик на тема грим да питам каква е разликата между нормалния фон дьо тен и този къшън (или както там се произнася).

# 6
  • Хасково
Дано не изпусна и следващия лайф, че отдавна съм хвърлила дзъркел на къшъна на Tirtir.

# 7
Мацки,боядисвам се с професионална боя пермесе смесвам 7.1 с 9.1,според вас мога ли да премина успешно на палете,трябва ми да покрива белите коси,че станаха доста.

при мен палете покрива добре и трайно, но аз боядисвам с обикновено черно

# 8
  • София
Най-накрая пробвах граховото мляко. Със зърнена закуска става. От всички такива млека любимо ми е от кашу. Сигурно е много калорично, но доста ми допада. Правя си смути с него.

# 9
  • софия
Дано не изпусна и следващия лайф, че отдавна съм хвърлила дзъркел на къшъна на Tirtir.
При мен преди последния лайф излезе да добавя събитието в гугъл календар и си отбелязах колко пъти и кога да ми напомни. Така не го изпуснах и с вече ползвах купона за Алтея.

# 10
  • Пловдив
И аз се боядисвам с Пермес  6.0, не бих я заменила с друга. Ноември Златна рибка имат добри промоции и се запасявам за цяла година Simple Smile

# 11
Аз също ползвам Пермес 9.1 и пари да ми дават, не бих минала на Палете… особено пък за русо

# 12
  • Пловдив
Аз до сега използвам течна къна Herbal Time  4 Вишна - натурална къна за боядисване и съм доволна.  От вас някой да  използва боя за червена коса и да е доволна ?Аз повече от две седмици не изкарвам ,защото се появяват бели корени 😌

# 13
  • Бургас
Да похваля ДМ съпорта!
Понеже пак имах проблем с лайфа,не ми зареждаше и нямах достъп до него, реших да им пиша за проблема. И снимка им изпратих.
Отговориха ми още на следващия ден, че са направили проверка, но проблема явно е при мен.
И ми подариха талон с 15% отстъпка за всички продукти! И най-хубавото е,че е с голям срок, цели 90 дни!🍀

# 14
Аз до сега използвам течна къна Herbal Time  4 Вишна - натурална къна за боядисване и съм доволна.  От вас някой да  използва боя за червена коса и да е доволна ?Аз повече от две седмици не изкарвам ,защото се появяват бели корени 😌

Тази къна покрива ли белите коси, защото моите са много? Дали няма да стана много шарена?