Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 58 546
  • 769
  •   1
Отговори
# 45
Вземам си от там унисекс превръзки за инконтиненция - Jessa DISKRET - Maxi super. Залепват добре за гащите и абсорбират добре при изпускане.

# 46
  • Варна

Ауу, супер! Тъкмо козметичката ми препоръча серуми на Скинциклопедия.

# 47
Аз съм доволна от Скинциклопедия, също и от тези на Ревокс. Ще се постарая утре да не забравя за лайфа.

# 48
Фрау,пак аз..с въпрос към теб,извинявай за досаждането. Пробвала ли си нещо от козметиката на Max& more от Актион На майтап си купих една черна спирала за мигли и тя взе,че ми хареса.Четох в някакъв руски форум хвалят фдт..и хайлатъри.Дали са безопасни за здравето?...Извинявам се за спама
ПП Голяма зарибявка наистина. Добре,че малко ми остана тук...хахаа,ама хубаво,че го открих,благодарение на теб.

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 23:53 от sasi6

# 49
  • Deutschland
Козметика не съм пробвала точно тяхна. Знам, че копират известни марки. Не мога да кажа за безопасност, иначе май са холандско производство.
От корейските маски там съм доволна, а душ гелове, дезодоранти са почти без пари. Голяма зарибявка е този магазин.
И не, не ми досаждаш. Всичко е наред 😊

# 50
Пускайте лайфа
6 талона

# 51
  • оттам, откъдето започва България
Разсеях се с друго, изтървах го. Satisfied

# 52
И аз го изтървах.....

# 53
  • оттам, откъдето започва България
То не е за хвалене (особено след толкова бележки, които си поставих къде ли не), но и не е болка за умиране. Simple Smile

# 54
18:33 се сетих ...... много исках серуми на скинклопедия

# 55
18:33 се сетих ...... много исках серуми на скинклопедия
Подарявам купоните, ако имаш нужда пиши?
Предложението ми е за всички пропуснали лайфа днес.

Последна редакция: ср, 16 окт 2024, 20:01 от Пролетно цвете

# 56
И аз пак забравих, също в 18.33 видях напомнянето на Рамацоти. Късно беше вече....

# 57
Здравейте! В издирване съм на наистина хидратиращ лосион/крем на Balea. Взимам вече 5 вида, но не уцелвам. Моля за препоръка 😊 може и да не е Балеа, но да е от дм. Нивеите съм ги минала, както и Микса.

# 58
Здравейте! В издирване съм на наистина хидратиращ лосион/крем на Balea. Взимам вече 5 вида, но не уцелвам. Моля за препоръка 😊 може и да не е Балеа, но да е от дм. Нивеите съм ги минала, както и Микса.
Нютроджина, лосион.
Само той ми оправя и сухата кожа на ръцете.
Ето този
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/neutrogena-hidratirasht-losion-z … 574661098937.html

# 59
  • Пловдив
За тяло ли? На Вазелин подхранва добре, доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт