Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 58 544
  • 769
  •   1
Отговори
# 30
Бакпулвер купувам от Лидл,но те всички са едни и същи. Ако нямам,си го правя от сода и лимонтузу. Всички други с някакви добавки са ала бала..за вдигане на цената..

# 31
  • Варна
Бакпулверът е сода + амоняк, логично е в известна степен печивото да мирише. Аз ползвам ДМския от години, явно и да има подобен дъх, не е нещо прекалено. Печива приготвям няколко пъти в седмицата, хич не е рядко. Ползвам и други марки, не виждам разлика.

Лидлс-ки бакпулвер ползвам, не мирише на сода.

# 32
И аз няма да ползвам моите, ако някой ги иска.
Иначе уж вече нямаше нищо да купувам от ДМ, ама не се стърпях и отнесох едни пачове за очи на Балеа. Едвам ги изтърпях, много ми щипеха.

# 33
Аз оставям много пари в ДМ всяка седмица и съм натрупала супер много талони, които не ползвам, поради простата и тъпа причина, че не мога да инсталирам приложението им на телефона си. Андроидът ми е по-стара версия и приложението не я поддържа. Много съм разочарована в това отношение. Frowning1

# 34
А как ги натрупа?

# 35
  • Deutschland
Даже и да не купувам козметика, от ДМ пазарувам тоалетна хартия, кухненска, препарати за съдове, ароматизатори, превръзки и какво ли още не.

Кои пачове щипят? Досега не ми се е случвало да щипят, но пък някои са толкова тънки и лигави, че падат постоянно от околоочната зона.

# 36
# 37
С чужд телефон, който използвам веднъж в седмицата.

# 38
Само при мен ли има проблем с гледането на предстоящия лайф утре?
Излиза ми "Гледай на запис".

# 39
Записът е на последния лайф, който излъчиха.

# 40
Фрау, тези бяха:
https://www.dm.de/balea-2-farbige-hydrogel-augenpads-eis-am-stie … 066447522075.html
Подържах ги малко, поотслабна щипенето, но не бих ги повторила. Пачове и маски са ми за глезене, а не защото вярвам, че за десет минути ще ми се преобрази кожата. Какво глезене е, ако щипе и е неприятно. Smile

Загледах и някаква нова маска за крака, но нея оставих за по-нататък.
https://www.dm.de/balea-fussmaske-feel-well-litsea-cubeba-und-ap … 066447439809.html

В немската версия очевидно всичко е качено. При нас е слаба работа, да се чуди човек кое откъде да купи.

# 41
  • оттам, откъдето започва България
В нашия ДМ имаше парфюми на AVON, даже си купих.

Благодаря, че сподели. Сега онлайн видях, че и при нас има три вида, но не ги знам дали са хубави. Ще отида на място и дано да има тестери.

# 42
  • пустинята Гоби
И аз видях 3 вида, но бързах и не съм оглеждала за повече. Eто този взех, имала съм го преди много години, добър спомен имах, имаше мостри, помирисах, пак ми хареса и така - https://www.avon.bg/prodykt/12121/parfyum-incandessence-50-ml . Като трайност бива, не е нещо кой знае какво, ама аз не обичам да се обливам с парфюм, та може би и това има значение.

# 43
Аз така съм го намразила този Инкандесънс, сега довършвам едно мини. Нещо ми се бъгна обонянието и въобще не го усещам. А интересното е, че другите парфюми си ги усещам съвсем нормално. Преди това съм имала голям, същата работа. Мислех, че е изветрял, защото имам много наличности и отдавна е купуван. Обаче и с минито е същото.

# 44
  • оттам, откъдето започва България
Може би си свикнала с аромата на парфюма и затова не го усещаш. Поне при мен е така. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт