Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 24

• 58 629
  • 769
  •   1
Отговори
# 15
И сз бях на Пермес, сега се боядисвам с Лакме. Палете след проф.бои не бих си причинила никога. Аз също редовно се запасявам от промоциите на ЗР.

# 16
Само 2бр боя имаше в ДМ. Ами като дават талони да зареждат

# 17
  • Варна
Нещо не съм очарована от бакпулвера, а тук няколко човека го похвалиха.
Миришат ми на сода кексчетата.

# 18
Аз до сега използвам течна къна Herbal Time  4 Вишна - натурална къна за боядисване и съм доволна.  От вас някой да  използва боя за червена коса и да е доволна ?Аз повече от две седмици не изкарвам ,защото се появяват бели корени 😌
Herbal Time е минала покрай къната. Ползвала съм друг цвят, не червено, не беше лош, но просто не е къна, хеле пък натурална. Естествената къна е само рижаво-червеникавата, за всеки друг цвят има добавени химически оцветители.
За твоя цвят и аз бих минала на боя - така и така ще горя косата, поне да е траен цветът.
С билковите бои пък никак не се разбрах. Хем на мокро сено ми мирише, хем белите коси станаха лисичо-рижави, а на всичкото отгоре и нетрайни.

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 10:02 от Дидичка

# 19
  • София
В два ДМ-а ходих, не видях парфюми на AVON.

Дъщеря ми ползва  само Палете.  Досега не съм ползвала тази марка. Може и да пробвам.

# 20
  • пустинята Гоби
В нашия ДМ имаше парфюми на AVON, даже си купих.

# 21
Къде стоят тези парфюми, на отделен регал ли са?

# 22
  • Сливен
Благадаря момичета,в крайна сметка си поръчах 1 боя от ЗР да закърпя положението,а на ЧП ще си поръчам за 1 година.
И по темата някой купувал  ли е маслото от риган на Алтея,мисля да взема?

# 23
Бакпулверът "Фини мехурчета" е най- хубав. Намирам го в Хит и Фантастико.

# 24
  • пустинята Гоби
Къде стоят тези парфюми, на отделен регал ли са?
Поне в нашия магазин си седят при парфюмите. Аз даже в началото не ги видях, ама се загледах и ги намерих. На AVON знам точно един парфюм, имаше го в ДМ и си го взех. Беше последна бройка между другото, от другите два вида, които видях имаше налични.

# 25
Аз взимам дм-ския бакпулвер, защото няма нищистета разни вътре. Нямам наблюдение да ми миришат на сода печивата, но тях ги правя веднъж-дваж в месеца, не съм обръщала внимание. 😂

# 26
  • Пловдив
къдрокоса ,на мен ги покрива много добре ,но за две седмици .
Аз имам много бели корени, а косата бързо ми расте.Имам косопад,който за известно време го бях потушила, но сега отново имам. Слагам различни ампули ,слагам розмарин в шампоана, но е доста обилен.

# 27
  • пустинята Гоби
Бакпулверът е сода + амоняк, логично е в известна степен печивото да мирише. Аз ползвам ДМския от години, явно и да има подобен дъх, не е нещо прекалено. Печива приготвям няколко пъти в седмицата, хич не е рядко. Ползвам и други марки, не виждам разлика.

# 28
Сода + амоняк е амонячна сода, а бакпулвер е сода + лимонтозу

# 29
  • пустинята Гоби
Така де, сода + нещо си. Дъх на сода в такъв случай е обясним.

Общи условия

Активация на акаунт