Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 44 697
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
От всички марки може, не само техни, но къде стои ще трябва да питаш в магазина. В Мега мол последно беше под масата за опаковане на подаръци Grin

# 46
В нашия ДМ стои до входа. Приемат всякакви опаковки, без значение на марката.
Къде стои този контейнер за опаковки? Капачки и аз нося в сърцата, но за опаковки не знаех. Само техни ли, или и от други марки?

# 47
Беки, мерси!🙂 Много креативно скрит при вас!😆
Дева, не се сещам в момента къде точно беше "кошът"  в магазина до нас (Мол Пловдив), но чак скрит явно не е бил, щом съм го видяла.😊 Мисля, че някъде около входа на магазина беше...

# 48
Тези капачки как ги отделяте, нали вече са прикрепени

# 49
Тези капачки как ги отделяте, нали вече са прикрепени
С ножицата Thinking
Или просто ги късам и готово.

# 50
Чуденката ми беше за опаковките с помпа къде да ги нося, май всичките имат и пружинка вътре. Щом ДМ рециклират цялата опаковка, вероятно са помислили за това. Пластмасови капачки, които мога да отделя, нося в "сърцата".

# 51
Ето информация за опаковките;

Повече тук:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/za-dm-kontserna/nashata-otgovorn … siklirane-1374126

# 52
  • Бургас
От вас научавам, че опаковките можем да ги връщаме.
Не съм виждала кош при нас.

# 53
Благодаря, Беки!🙂
От написаното излиза, че тъмносини и черни (примерно) опаковки не приемат? Или приемат предимно бели, светли и полупрозрачни, но и по-тъмни между тях?🤔 Течните перилни препарати за черни дрехи май са в тъмни опаковки, както и от някои почистващи препарати...

# 54
От вас научавам, че опаковките можем да ги връщаме.
Не съм виждала кош при нас.
От доста време приемат. Кошът обикновено е до входа, но май не във всеки магазин го има. Капачки нося в Лидл

# 55
В началото като започнаха бяха по-видими и го разгласяваха май и в брошурите си. После постепенно ги прибраха да са извън поглед, иначе ако питаш винаги ще ти посочат къде е сложено.

# 56
Някой ползвал ли е този серум на Виктория? Искам да си взема серум за лице, спрях се на този, но не искам да лепне по кожата ми.

# 57
Колко прах за цветно пране Denk mit слагате при програма 40 градуса за 1 час. Постоянно имам чувството, че дрехите не са добре изплакнати, а доста намалих дозата. С други прахове, при двойно количество, не се е случвало това, не слагам омекотител. Дали е по-концентриран?

# 58
Не съм ползвала праха, имам капсулите. Пуснете допълнително изплакване за такава кратка програма, щом по-малката доза прах не помага.

# 59
За количеството прах се ръководя по обема на прането. Гледам количеството, което производителя препоръчва за съотв. кг, според замърсяването и варовитостта на водата, измервам си с едни дозторни лъжички и така.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 15:46 от Г-жа Шантал

Общи условия

Активация на акаунт