Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 44 728
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Аз затова харесвам "хапчетата" с прах, които взех от Румъния. Слагам едно " хапче" и си изпира идеално

# 61
Аз нямах възможност да се включа в предната дискусия за праховете, но ще си кажа сега-заблуждаващо е представянето 10лв./5 пранета. Защото 5 пранета са при 5кг перални, но пък аз пускам 9кг и така разхода ми идва различен.

# 62
  • оттам, откъдето започва България
Колко прах за цветно пране Denk mit слагате при програма 40 градуса за 1 час. Постоянно имам чувството, че дрехите не са добре изплакнати, а доста намалих дозата. С други прахове, при двойно количество, не се е случвало това, не слагам омекотител. Дали е по-концентриран?

На 4-5 кг сухо пране се слага 45 мл прах при мека и нормална вода и леко замърсени дрехи.
При твърда вода се слага 65 мл. Спазваш ли мерките? Съответно, ако сухото пране е по-малко, намаляваш и количеството прах.
При нормално замърсено пране съответно 65 мл за мека вода, 85 мл за нормална и 100 мл за твърда вода.
При мен в последно време започна много да се пени този прах, но аз съм ползвала само за бяло пране, а и на по-дълги програми с допълнително изплакване.

# 63
Аз нямах възможност да се включа в предната дискусия за праховете, но ще си кажа сега-заблуждаващо е представянето 10лв./5 пранета. Защото 5 пранета са при 5кг перални, но пък аз пускам 9кг и така разхода ми идва различен.
Е, все някак трябва да обозначат на опаковката така че да става що-годе ясно какво и колко очакваш. А и това се прави от преди да стане толкова масово разнообразието на пералните, до не чак толкова отдавна домашните машини бяха почти всичките до 5кг. А че сега има и до 3кг пране, и до 9... това е отделна тема.

# 64
Казвам, че по този критерии се сравнява между потребителите кой прах е по-изгоден, а не винаги е точно така.

# 65
  • Варна
Някой ползвал ли е този серум на Виктория? Искам да си взема серум за лице, спрях се на този, но не искам да лепне по кожата ми.

Ползвам серум с хиалуронова киселина на Скинциклопедия - страхотно нежен е, не лепне, прави усещането на кожата по лицето като бебешко дупе 😃

# 66
# 67
Не е този. И аз го имам, но го свърших и не мога да го снимам. Не е с витамин В5. С хиалуронова киселина е. Иначе сега ползвам пак техен, но с ниацинамид, много мека и хидратирана става кожата.

# 68
  • София
Чудесна информация за връщане на опаковките!
Благодаря ви!

# 69
Дева, на опаковката пише, че е с хуалуронова. Явно има и чист

# 70
Ами да не греша, опаковката беше синя, може да съм го пропуснала В5. Simple Smile Но много бях доволна!

# 71
Ето целият им асортимент, няма хиалуронова чиста, все е с вит.Б5
https://camco.bg/products/marki/skincyclopedia

# 72
Този ще да е.
Ще го пробвам обезателно, защото досега не съм попадала на серум, който не лепне, което ме влудява и вече спрях дс провам.

# 73
Ами значи мой е пропускът. Blush

# 74
  • Варна

Снимах моя. Май е същият. Не лепне!

Общи условия

Активация на акаунт