Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 44 693
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
Зная как се прави,, но сега я нямам тази опция.

# 31
Зная как се прави,, но сега я нямам тази опция.
Да и аз това търсех но е изчезнало.

# 32
Хубав е талонът този път, ама малко се ядосах, че миналата седмица купувах с талона за ДМ био. Нищо, ще си купя пак. Може да пробвам безкофеиновото им кафе, за късните следобеди, когато ми се иска, ама също искам и да спя после. 😊

# 33
  • Deutschland
Някъде четох, че когато изпиеш кафе, действието му започва след 4-6 часа, тоест безсънието. Аз пия вечер по навик пт студентските години и си заспивам. Ако пия следобед, край със съня.

# 34
Дали ще мога да комбинирам отстъпка за РД и този код след лайфа? А отстъпката за РД нали 1 седмица важи?

# 35
На 1 страница има инфо за отстъпка Рожден ден. Комбинират се 15% РД с останалите талони. В приложението като активирате талоните, може да проверявате кое с кое се комбинира, ако не сте сигурна.

# 36
Да питам, тези 20 % как ще бъдат, върху цялата сметка или на всеки един продукт. Добавих доста неща в любими за по лесно да ги намеря и купя.

# 37
  • оттам, откъдето започва България
След като маркират продуктите на касата, се маркира и клиентската карта, като предварително трябва да е активиран и купонът. Едва тогава се отчитат тези 20% върху всички ДМ продукти (които са посочени в купона).

# 38
Мога ли да занеса в ДМ пластмасови опаковки от шампоани, течни сапуни и подобни или се рециклират само пластмасовите капачки? Трябва да са измити (без остатъци от продукт), предполагам?
Има едни оцветяващи капки за коса LIVE. Какво оцветяване се постига с тях върху тъмноруса и върху светлокестенява коса? Цветът перманентен ли е или се отмива бързо (това предпочитам сякаш)?

# 39
  • Пловдив
Рециклират се опаковките.
Моите капачки ги пускам в "сърцата" на Капачки за бъдеще.

# 40
sunflower, капачките и аз ги пускам в "сърцата", но конкретно тези опаковки са от козметични продукти с накрайник тип помпа и май не стават...
А мога ли да занеса в ДМ само опаковките от пластмаса без капачките? Да знам за друг път.

# 41
Долче, ДМ рециклират цялата опаковка, така че добре почистени ги връщаш при тях Simple Smile

# 42
Беки, т.е. ако опаковката не е цяла, не я приемат?

# 43
Приемат я, няма проблем! Така и така никой не гледа какво пискаш в коша, само ти посочват къде са го скрили Joy
Между другото не знам защо ги крият, но ако не попиташ, може и да не го намериш.

# 44
Къде стои този контейнер за опаковки? Капачки и аз нося в сърцата, но за опаковки не знаех. Само техни ли, или и от други марки?

Общи условия

Активация на акаунт