Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 44 534
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Момичета ,имате ли спомен дали пускат талони с намаление на продукти за коса на John Frieda?
Харесала съм си продукти за къдрава коса на марката и искам да ги пробвам.
Някой пробвал ли ги е и може ли да ми каже дали са хубави?

Изобщо не съм доволна от продуктите. Бях купувала шампоан, балсам, стилизанти. Направиха ми косата заплетена и суха, а стилизантите и лепнеща. Ползвала съм заедно и поединично. В никой случай не ми допаднаха и ги хвърлих.
Уточнявам, че говоря точно за серията за къдрава коса.
А можете ли да ми препоръчате добри продукти за оформяне на къдрици?
Шампоан ,балсам ,маска ,стилизант или някакъв продукт за оформяне след къпане с топлинна защита.

# 31
Всички имаме… нека да пишем за индивидуални талони или такива от лайф.

Аз имам 48 лв до следващо ниво, в което да взема талон за 8 лв. И се чудя дали да се насилвам да купувам неща, за да стигна до следващото ниво. Срока е до 30.04. Надявах се на готин лайф и там да забърша нещо, но нямам домашни любимци.

Да беше споделила по-рано тази седмица, щях да ти помогна с 36 лв. Simple Smile

Нищо. Не е болка за умиране. Благодаря ти 🌺

# 32
  • Варна
А можете ли да ми препоръчате добри продукти за оформяне на къдрици?
Шампоан ,балсам ,маска ,стилизант или някакъв продукт за оформяне след къпане с топлинна защита.
От този шампоан съм най-доволна - придава обем и буквално оформя на масури, колежките ми бяха много впечатлени, когато започнах да го използвам:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/syoss-shampoan-curls-waves-p9000101277517.html
Гледам, че има някакъв друг вариант на същата марка Intense curls, не знам дали е нов вариант на този или и двата са налични постоянно. Но този е разкошен за мен, най-добрият, на който съм попадала.
За стилизиране ползвам това:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/schwarzkopf-taft-stilizirasht-ba … 000101619645.html
А последния път си купих и това спрейче:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/got2b-hidratirasht-sprey-za-kosa … lz-p90443930.html
Много съм доволна и от него, добре, че не прочетох отзивите, преди да го купя, щях да се откажа Laughing Но факт, че моята коса го харесва.
п.п. от ДМ преди си вземах този и много го харесвах, но от доста време там го няма:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/ogx-shampoan-za-kosa-coconut-cur … p22796971906.html

# 33
Аз имах 15 лв,но не помня но коя достигната сума беше.

# 34
Месечинка виторога ,много благодаря! 🌹
Ще си взема шампоана задължително.
А за стилизиране и аз ползвам на Тафт пяната и крема за къдрици.
И на мен ми харесват много ,но реших ,че може да има нещо по-добро.
Пък и видях ,че отзивите на Джон Фрида имат много добри отзиви и се запалих.
А балсам и маска за коса? Пак ли да се насоча към тези марки ако имат и Лореал?

# 35
Интересно звучи този шампоан, може да го пробвам и аз като посвърша коквото имам из къщи.
Балсама към него обаче не го препоръчвам, бях си го взела и не забелязах разлика в къдриците между него и друг балсам. А повече бих очаквала от балсама да направи нещо, отколкото от шампоан дето се отмива и след него тепърва още други продукти се слагат.

# 36
  • Варна
Балсам и маска за коса не ползвам, нямам нерви Crazy
На Джон Фрида първо си взех шампоан за обем и бях много доволна. После си купих за къдрици, но нещо не ме впечатли.

# 37
Аз много харесвах интимния твърд сапун, за съжаление не го намирам вече. Знаете ли някаква алтернатива на подобна цена?

# 38
На Джон Фрида ползвах шампоана за обем преди няколко години - шампоан като шампоан, придаде оцем, но пък изсуши косата.

От следващото ниво съм доста далеч. Сега само чакам да хлопне мандалото и да започвам на чисто.

# 39
Здравейте,  ако на някой му трябва талон за лакалут, нива душ гелове, макс фактор и елсев, изпращам.

# 40
  • Deutschland
Мавина, ако има при вас серията на Лореал с амла, тя е за къдрава коса. Може да я погледнеш.

# 41
Мавина, ако има при вас серията на Лореал с амла, тя е за къдрава коса. Може да я погледнеш.
Сега ,ще я погледна.
Правя къдриците си с крема на Taft ,но изобщо не държат ,косата много бързо се отпуска и не прилича на нищо.
Вчера пробвах и с пяната за къдрава коса на Taft и тя не прави нищо ,добавих и крема ,който споменах ,пак нищо.
А косата ми е много чуплива ,дори мога да кажа ,че е къдрава.
Едно време си купувах зелената пяна на Taft с фиксация 5 и косата като я правех ми стоеше така до следващо измиване. А сега на всяко излизане я правя ,а това е много изтощително. Нямам нерви ,време и желание да я правя през няколко часа.
Току що поръчах от curly.bg тези продукти ,но нямам идея дали работят.

# 42
Момичета, от кой хидратиращ спрей за коса сте доволни? По- скоро от кой продукт за коса, който защитава косата от слънце, вятър и морска вода?

# 43
Мавина, с крем трудно ще фиксираш къдрици. Той е по - скоро за подхранване. Добре си се насочила към гел. Дано този, който си поръчала ти свърши работа. Може да пробваш комбинации от продуктите, докато намериш това, което действа за теб. Крем - пяна, крем - гел. В момента и аз съм в търсене на подходяща рутина и продукти, така че не мога да ти дам препоръки. Днес минах през нашия дм и се насочих към препоръчания шампоан на Syoss, но го нямаше. Имаше черната опаковка за къдрава коса, така че взех нея. Да видим.

# 44
  • Варна
Принципно този розовият крем на Тафт е точно за фиксиране, аз го ползвам вместо гел и откакто го открих не ползвам ни гел, ни пяна. Но предишната опаковка ми харесваше повече, съставът беше друг. Този е по-мазен, вероятно са го променили с цел да подхранва, но ми идва по-слаб и смотан от предишния вариант. Но пак си го ползвам, де.
Terra Incognita
подозирам, че шампоанът на Сайъс също е с нова версия, тази с кафеникавите шарки, няма логика да има два варианта за къдрава коса. Дано е добър като зеления...

Общи условия

Активация на акаунт