Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 44 521
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
Всички имаме… нека да пишем за индивидуални талони или такива от лайф.

Аз имам 48 лв до следващо ниво, в което да взема талон за 8 лв. И се чудя дали да се насилвам да купувам неща, за да стигна до следващото ниво. Срока е до 30.04. Надявах се на готин лайф и там да забърша нещо, но нямам домашни любимци.

# 16
Момичета ,имате ли спомен дали пускат талони с намаление на продукти за коса на John Frieda?
Харесала съм си продукти за къдрава коса на марката и искам да ги пробвам.
Някой пробвал ли ги е и може ли да ми каже дали са хубави?

# 17
Не си спомням да са пускали или е било инцидентно.

# 18
Благодаря ви. Ще видя кой ще намеря в магазина и ще взема някакъв. Точно за такива екстремни случаи го вземам. Не за честа употреба, а просто да имам под ръка при нужда.
Има един под формата на пяна. Него много го хвалят

# 19
Аз също имам мазна коса, която мия през ден.
Имах сух шампоан на Балеа, освен хубавия аромат друга работа не ми върши.
Правилната употреба е след като сте измили и изсушили косата , да се впръска в корените , хем за обем, хем за отлагане на омазняването.
Иначе това да е мазна косата  и да пръскам, при мен не върши работа.  Освен това беше бял и трябваше да осъществявам операцията навън.
Отказах се от ползването му аз, предпочитам измиване.
Иначе от ДМ взех пудра за корени на Сайъс, не е толкова добра колкото спрея им. За мен той си върши работата перфектно и отлагам боядисването със седмица- две.

# 20
На чиста коса няма как да сложа зорлем  сух шампоан.

# 21
Потвърждавам възможния косопад като страничен ефект от употребата на сух шампоан. Ако имате проблемен скалп, също не е добра идея. По тези две причини използвам един-два пъти в годината в много крайни случаи. Най-доволна съм от Batiste, а от приятелки съм получавала добри отзиви за Rene Furterer, Mi Amante и Moroccanoil.

# 22
Момичета ,имате ли спомен дали пускат талони с намаление на продукти за коса на John Frieda?
Харесала съм си продукти за къдрава коса на марката и искам да ги пробвам.
Някой пробвал ли ги е и може ли да ми каже дали са хубави?

Изобщо не съм доволна от продуктите. Бях купувала шампоан, балсам, стилизанти. Направиха ми косата заплетена и суха, а стилизантите и лепнеща. Ползвала съм заедно и поединично. В никой случай не ми допаднаха и ги хвърлих.
Уточнявам, че говоря точно за серията за къдрава коса.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 14:33 от Terra Incognita

# 23
  • Deutschland
Аз пък бях доволна от серията за блондинки, която естествено вече я няма.
Имаше и един финиш 10 в едно, уникален. И него го няма.

# 24
Сухите им шампоани за мен са на едно ниво с аналогичните собствени марки на Лидл и Лили. Вършат си работата, чудеса надявам се че никой не очаква.
Имам винаги флакон, но е за спасяване на положение - рядко, а не за редовна употреба. От трите вериги буквално вземам от която ми е наблизо в момента, за мен вършат еднакво добра работа.

# 25
Взех вече, някакъв 6 в 1. Имаше 7-8 вида, четох уж, ама нямах време и грабнах този. Ще видим кога ще ползвам и какво ще свърши. 😁

# 26
  • София
6 в 1 е супер, вече втори флакон използвам.

# 27
И друг път съм писала, ползвам този:

Доволна съм, най-вече от това, че е без аромат. Побелява ми косата като се напръскам, но минавам с хавлиена кърпа отгоре и проблемът е решен.

# 28
  • оттам, откъдето започва България
Всички имаме… нека да пишем за индивидуални талони или такива от лайф.

Аз имам 48 лв до следващо ниво, в което да взема талон за 8 лв. И се чудя дали да се насилвам да купувам неща, за да стигна до следващото ниво. Срока е до 30.04. Надявах се на готин лайф и там да забърша нещо, но нямам домашни любимци.

Да беше споделила по-рано тази седмица, щях да ти помогна с 36 лв. Simple Smile

# 29
О, и на мен ми трябват 45 лв още до края на месеца

Общи условия

Активация на акаунт