Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 28

• 44 525
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, от кой хидратиращ спрей за коса сте доволни? По- скоро от кой продукт за коса, който защитава косата от слънце, вятър и морска вода?
Купих си ето този продукт ,който пише ,че е с термозащита и едновременно има UV фактор.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/inopharm-vazstanovyavasht-serum- … teilen.laufend%29
Все още не съм го отворила ,защото си купих много продукти за коса и в момента експериментирам.

Terra Incognita ,точно този крем е и за фиксация ,но моята коса не иска да се задържа. Може би върху него трябва да пробвам и с гел.🤔.

# 46
  • русе
Тампоните за грим са с отвратително качество😠

# 47
Мавина, нищо не губиш ако пробваш.
Месечинка, права си. Явно наистина е нова версия, защото в приложението - секция покупки ми излиза снимка на зеления. На стария пише, че е със соев протеин, а новия с пантенолов овлажняващ комплекс. Май - май ще е коренно различен. Ще дам отзив след като го пробвам.

# 48
  • София
А можете ли да ми препоръчате добри продукти за оформяне на къдрици?
Шампоан ,балсам ,маска ,стилизант или някакъв продукт за оформяне след къпане с топлинна защита.
Наскоро си купих този крем за къдрици на Балеа и съм впечатлена! Отдавна му се чудех и все не го взимах, пък той се оказа много добър! Мноооого лека фиксация, почти 0, пък и имал термозащита.
Харесвам и балсама от същата серия (https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-professional-balsam-za-kad … 066447240788.html). Също и този на Алверде с ленено семе, пак за къдрава коса, ползвала съм и шампоана, и балсама.

Хидратиращ спрей - харесвам този с кокос. За мен е лек, но съм със суха, много дълга и къдрава коса.

Някой с отзив за този серум за къдрици? Дали е класическо масло/кристали или е по-лека формула? На Виктория имам серума за скалп с арган и е много лек, като гелче, даже няколко пъти си го купувам.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 12:11 от Аня♥♥♥

# 49
Спреят за къдрици от същата оранжева серия също не е лош, то си е балсам без отмиване но дава и малко по-добра дефиниция. Моята коса е чуплива а не къдрава и в зависимост от това какво я правя и какво слагам може да варира много. От почти права до почти къдрава Grinning
Лек е обаче, за по-суха коса не знам дали би вършил същата работа. Моята не е суха и ми е добре с него че не ми я утежнява.

# 50
  • София
Точно него сложих в кошницата за следваща проба. Simple Smile

# 51
Дано ти допадне, тя поне и цената му не е висока и няма да те е яд ако ти дойде много лек и го изпръскаш бързо по повече Grinning
Слагала съм го и след този показания балсам от същата серия, и след други - все ми харесва.

# 52
Да пренеса въпрос от старата тема, който интересува и мен. Дали някой има отзиви за този крем за очи на Алверде?

Скрит текст:

Ползвам в момента това кремче. Доволна съм, като попиване и грижа около очите. Озаряване не съм забелязала, не съм и търсила такъв ефект.

# 53
Аня ,много ти благодаря! 🌹
Със сигурност ,ще си ги взема ,плюс това са и бюджетни продукти.
Много те моля кажи ми стъпките с които се грижиш за косата си от измиване до стилизиране.
В момента съм много объркана ,защото за първи път искам да си създам рутина за грижа за косата ,защото искам да я пускам дълга. Вчера я орязах самичка ,защото краищата и бяха много изтощени ,опърпани и не приличаха на нищо и косата си я скъсих на половина ,а аз и без това съм с къса коса.
Моята коса е тънка и фина. В зависимост с какво я третирам може да стане и напълно права ,а аз по принцип съм с доста чуплива коса ,дори мога да кажа към къдрава.
До скоро единствената грижа ,която полагах е само шампоан ,после спрей за обем и гел.
Но гела за коса изсушава много и се принудих да я скъся много. 😔
Лошото е ,че искам обем и чупливост ,които да държат ,без всеки ден да я оформям сутрин.
Тук в последната седмица на всяко къпане и слагам балсам ,после хидратиращ крем или хидратиращ серум и косата ми става супер мека ,лека без никакъв обем и ако са оформени къдриците ,спадат след 1-2 часа и косата ми става на нищо. 😔
Моля за съвети как хем да е достатъчно хидратирана ,хем да си ги  имам обема и къдриците без да се налага със ставането всяка сутрин да оформям коса ,която пак става на нищо след 1-2 часа.

Забравих да спомена ,че си купих олио за коса. Ето това като на следващият ден след къпане слагам по краищата на косата съвсем малко.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/l-oreal-paris-elseve-podhranvash … teilen.laufend%29

Извинявам се за дългият ферман ,но имам нужда от помощ за да запазя косата ми за да порасне и да не я подстригвам на 2 месеца за да я пусна дълга.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 18:52 от mavina1380

# 54
Тънка и мека коса си е трудна за постигане на обем по принцип... Говоря от опит. Моята ако я пусна и по-дълга пък съвсем няма как, даже преди малко си записах част да я скъся пак до раменете. Супер лесно е да я утежня с продукти, съответно и още по-лесно се смачква обемът ако е и дълга, че моята и гъста не е.
За себе си най-много харесвам подстрижка с подходящи пластове, които да я раздвижат и да придадат обем и да не я оставям много дълга. Моята не цъфти и по принцип мога да я отгледам, но не е хич впечатляваща тогава.
Стилизирам в корените със супер малко количество пудра за обем и по дължините гледам минимум сресване и пипане между измиванията, както и минимални количества продукти.
Може би тези които използваш ти не са подходящи за твоята коса или ти идват в повече, щом казваш че твоята става твърде мека и без обем.

# 55
Наистина някъде бъркам.
Дали маската за коса не е моята.
Ето тази.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-professional-vazstanovyava … teilen.laufend%29
Иначе шампоана ,който ползвам си е все същият. Сменям ето тези двата и съм много доволна ,наистина придават обем.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/garnier-fructis-shampoan-hair-fo … teilen.laufend%29

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/garnier-botanic-therapy-shampoan … teilen.laufend%29
И когато използвах спрей за обем на Balea и гел за коса на Taft ,косата ми беше топ оформена с обем. Обаче краищата и ставаха много сухи.
И как тогава да направя така ,че да имам хем обем ,хем да не я пресушавам?

Днес ми пристигнаха тези два продукта за коса.
https://shop.curly.bg/product/stilizirasht-losion-za-kadrici-inn … ampaign=order_add
https://shop.curly.bg/product/eco-style-professional-sport-styling-gel-473ml
Ще пробвам и с тях.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 19:23 от mavina1380

# 56
Че той обемът е в корените, краищата какво общо имат? Съвсем различни продукти са за едното и за другото. Продуктите за обем се слагат в корените, а в краищата не. Продуктите които борят изсушаването пък не се слагат в корените. Не би трябвало двете да си пречат.
Тоя шампоан "за мазен скалп" може би е агресивен и ти премива косата, знам ли. Аз обем от шампоан не съм видяла до сега, най-многото на което мога да се надявам е просто да не ми утежнява косата допълнително, т.е. да не е някакъв за суха коса, с масла и подобни. Ползвам си за честа употреба, те не премиват косата и да я изсушават така. Може и някакъв продукт тип масло за коса да нанасяш само в краищата и много пестеливо, щом там ти се изсушава.
А може и да не си уцелила баланса между хидратиране и протеин за твоята коса.

# 57
Здравейте,
И аз съм с тънък косъм и от продуктите, които съм ползвала едно със сигурност е факт ...хидратиращи продукти за коса я омекотяват и правят лигава и трудна за стилизиране и съответно се губи обема, съответно протеинови  продукти водят до обраното. Може да пробвате с нова протеинова серия.

# 58
Здравейте,
И аз съм с тънък косъм и от продуктите, които съм ползвала едно със сигурност е факт ...хидратиращи продукти за коса я омекотяват и правят лигава и трудна за стилизиране и съответно се губи обема, съответно протеинови  продукти водят до обраното. Може да пробвате с нова протеинова серия.
Много благодаря!
Ще пробвам с протеини.
Може ли да ми предложите продукти с протеин?

natka ,косата ми е една педя ,че няма и толкова. Няма как да пръскам корените от 20 см. разстояние без да отиде всичко на цялата коса. 😔

# 59
Аз затова се отказах от продукти които се пръскат, не ми трябват по цялата коса че да цвъкам наред. Пудрата за обем я слагам първо на пръстите си, съвсеееем мъничко от нея. И с тях вече в корените, тя си полепва само там.
Но да си пръскаш косата по дължината и краищата с продукт който не е за там и да се чудиш с какво да я намажеш че да оправяш това... не ми звучи много продуктивно. И стават и насложени продукти които ще я утежнят и те.

Общи условия

Активация на акаунт