Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 41 104
  • 734
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте, генерирах връщане и пратката ще пътува със Спиди, а не Бг пощи. И сега се чудя аз ли трябва да я занеса в офис или куриера идва на адрес Simple Smile
Вие я носите!Ако имате наблизо автомат,може да я оставите  и там.Само сканирате товарителницата.

# 16
Здравейте!

Някой от вас връщал ли е пратка от Best Secrets?

Аз досега не съм и ми е интересно как става. Всички продукти, които съм поръчвала са ми ставали, с изключение на едни кецове, които подарих на сестра ми.

# 17
Здравейте!

Аз досега не съм и ми е интересно как става. Всички продукти, които съм поръчвала са ми ставали, с изключение на едни кецове, които подарих на сестра ми.
Влизаш в поръчката .В ляво има бутон return.Натискаш го и ти излиза цялата поръчка.Отбелязваш,кой артикул искаш да върнеш и натискаш отпечатване на документи.Има 3 страници.Едната слагаш в пакета.Втората е етикета,него залепяш на кашона.3-тата е разписка с тракинг.Разрязва се на 2 и половината отстава в пощата,където ти се подписваш.Другата половина е за теб,там се подписва служителя приел пратката.Проблем е за тези,които нямат принтер,но се намира начин.Ако имаш други въпроси пиши,ще помогнем.

# 18
Здравейте!

Влизаш в поръчката .В ляво има бутон return.Натискаш го и ти излиза цялата поръчка.Отбелязваш,кой артикул искаш да върнеш и натискаш отпечатване на документи.Има 3 страници.Едната слагаш в пакета.Втората е етикета,него залепяш на кашона.3-тата е разписка с тракинг.Разрязва се на 2 и половината отстава в пощата,където ти се подписваш.Другата половина е за теб,там се подписва служителя приел пратката.Проблем е за тези,които нямат принтер,но се намира начин.Ако имаш други въпроси пиши,ще помогнем.

Много благодаря!
Това означава ли, че мога да я върна само през пощата? Oт личен адрес ще я вземат ли?

# 19
Както споделих по- горе на мен ми генерира връщане със Спиди. Там документите са само товарителница и един лист с артикулите за връщане. Занесох го в офис на Спиди и върнах кашона. В Бг пощи се носи на място. Не може от адрес да се вземе. И там документите са както е описано.
Преди да генерирате връщане не е ясно дали с пощите или със Спиди ще е Simple Smile

# 20
# 21
Момичета, пристигнаха ли малките чантички на Santini Firenze, май имаше доста поръчани след споделяне на линк тук във форума. Бих помолила за реални снимки, благодаря.

# 22
  • на пистата
Момичета, пристигнаха ли малките чантички на Santini Firenze, май имаше доста поръчани след споделяне на линк тук във форума. Бих помолила за реални снимки, благодаря.
Днес дойде.Супер е.Има една вдлъбнатина моята,но мисля,че ще се оправи.На снимката изглежда по-зле,но в действителност не е такъв проблем.

# 23
Благодаря за снимките! Чудесна е чантата, със здраве и удоволствие да я носите!

# 24
Здравейте, някой дали е пазарувал тази марка, търся ново кожено яке, т.к старото след по-малко от 2 години носене се скапа ужасно много, а е естествена кожа по етикет на Mango Neutral Face

# 25
Имам няколко MUUBAA , първото е на повече от 10 години , не са мръднали. Харесвам якетата на марката. Някой модели са леко умалени според мен . За показаното нямам преки наблюдения .

# 26
Преди време получих сникърси на Carmella, но чак сега ги обух. Пишеше, че са умалени и наистина така ги усетих, но след един ден носене, се разпънаха.

# 27
  • Хасково

Това е последната ми поръчка. В началото на месеца бях споделила че якето XL е много умалено, върнах го на 16ти септември още не са ми върнали парите, но ваучера който използвах за него ми го възстановиха и отново го виждам че е активен. На 19 ти поръчах по -голям размер яке , днес дойде .... и този часовник , много му се чудих и не съжалявам .

# 28
Якето е много хубаво, браво!

# 29
Здравейте,

Харесала съм няколко чифта лакост от сайта. Чудих се дали някой може да сподели опит. Кракът ми е 38-ми номер по принцип, но е по-широко самото ходило, та се чудя дали да си поръчам 38 или 39. Как са им номерата, тесни  ли идват?

Общи условия

Активация на акаунт