Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №33

• 10 116
  • 185
  •   1
Отговори
# 1
  • на Мелмак
Ми да, Мари!
Всички около мен са едни перфектни, все нищо им няма, аз като кажа, че не съм ок, даже странно ме гледат.
Тук си хортувам спокойно  Joy

# 2
RAngelova 🌹
Аз направих 300 дни без цикъл, ще изчакам още 2 месеца и отивам на гинеколог.
etty 775 и аз изобщо не съм добре, топли вълни, нощно изпотяване, качвам кг.от въздуха, нервно   ми е,малките косъмчетата по брадичката постоянно се увеличават, от време на време имам сърбеж в интимните части /някой беше писал за някакъв ефикасен крем/,ако чете моля да сподели как се казваше.
Та "екстри" имам всякакви,за момента нищо не пия, все се надявам малко да ми поолекне,ама    ........ засега греда.

# 3
  • Стара Загора
Ми да, Мари!
Всички около мен са едни перфектни, все нищо им няма, аз като кажа, че не съм ок, даже странно ме гледат.
Тук си хортувам спокойно  Joy
И аз забелязвам подобно нещо в моето обкръжение, но ми се струва че по-скоро много жени не харесват такива теми или пък им е дискомфортно да ги обсъждат. Табутата са голяма работа.

# 4
  • София
Аз получих много тежка алергична реакция от ашвагандата.
Една дама тук похвали Формулата за гинекологична подкрепа. Някой друг с отзиви и колко време може да се приема?
Аз я започнах в началото на месеца и за първи път имах цикъл, който не беше ужасно обилен и не се чувствах като болна. Сега не зная съвпадение ли е или резултат от тинктурата.

# 5
Какво точно ви се случи от Ашваганда?
Купила съм я и само си я гледам..

# 6
Коя е таз тинктура?
Благодаря за темата!🥀

# 7
  • София
Какво точно ви се случи от Ашваганда?
Обриви дни наред, отоци по лицето, ръцете и краката.
mimi, тази:

# 8
За сърбежа при мен помогнаха крем Здраве и Цикатридина. Най-безопасни ми се сториха, а и наистина помагаха. Сега седят, за когато/ако пак потрябват. Няколко месеца беше този проблем при мен, и засега е затишие.

# 9
Записвам се и аз при вас. Как се справяте с потенето? Идва лято и не знам какво да правя с обилно потене под мишниците. Ужас е направо. Купих крем на Дюкре, но никакъв ефект няма

# 10
Аз си се потя не само под мишниците.Няма как да се омазвам цялата с каквото и да било.Къпя се,нося проветриви дрехи и така.

# 11
Къпя се по два пъти на ден и сутрин и вечер...лятото и по три...наистина много неприятен момент и никакви рол они не помагат... Frowning1 смених всички по изкуствени материи с естествени и като че ли има малко ефект...

# 12
Нула ефект от нищо. Отвратително е.

# 13
  • Варна
Ашваганда взимам само индийска от droga.bg. Внимавайте какво и откъде купувате.

# 14
Пробвали ли сте спрейчето на Биотрейд за изпотяване? Аз го ползвам от години и нямам проблем с подмишниците.  При мен потенето е основно нощем, но ще видим лятото дали ще ми е комфортно. Закъснява ми два дни и съм с отоци под очите и ръцете.

Общи условия

Активация на акаунт