Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №33

• 44 667
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Мен след няколко дни закъснение, сега вече ми идва. Simple Smile

# 736
И аз съм със силна тревожност. Даже трудно си поемам дълбоко въздух, а имам нужда, направо ме души нещо. Започнах да пия капките за тревожност на д-р Бах и да медитирам. Трудно е да кажа, че се справям, но успокояващата музика и повтарянето на някакви мантри ми действа добре.
Вълни нямам още, но безсъние, умора, тревога за всичко-какво ще се случи, някакъв страх постоянен, ужасно е!😣
Хормоните предполагам са виновни.

# 737
И не само

# 738
Е, то ясно, че всеки си има някакви проблеми, но в този период се засилват тревогите. Аз забелязвам, че преди цикъл 10 дни съм най-зле, после се успокояват нещата. Нямам матка, но яйчниците си функционират и усещам кога би трябвало да ми дойде, затова свързвам тревожността с този период.

# 739
  • Варна
Възможно е и други неща да не са наред и да не е обърнато внимание,защото нали "всичко е в норма".
Какво още мога да проверя? Интересувам се силно, защото не стига че живота ми от 13г. до 30г. беше кошмар заради ендометриоза, от 30 до 40 бяха посветени на бременност и деца ами сега тъкмо да се почувствам нормална след супер дълго кърмене и хайде хоп пременопауза.

# 740
Аз лично не ти помня случая и какво ти е било питането,но може да се върнеш 10-15 страници назад и ще видиш  и други подобни въпроси като твоя,а най вероятно и отговори.А ако изчетеш поне тази тема ще откриеш отговори на въпроси,които още не си задала.

# 741
Оф, Еnа123, и усещаш ли поне малко полза от тия капки на Бах. Аз си мисля, че въобще не действат, понякога ми иде да отида на психиатър и да ми изпише нещо по сериозно! Sad

# 742

Общи условия

Активация на акаунт