Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 41 221
  • 734
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,
Якето което получих преди 9 дни е с 75€ по- евтино и искам да се свържа с Customer Support и да разбера ще ми дадат ли намалението или да поръчам пак якето на намалената цена.
 Кога им е работното време? Намирам тел. 089 / 357 68 04 40 и се чудя дали е актуален.
Намерих още един тел. 089/ 24 600 000.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 00:46 от Azalee

# 46
Azaleе, това е много интересен казус, пиши после какво е станало. Много ми е интересно. В някои магазини съм чувала, че връщат разликата в цената, но така и не съм доживяла да го преживея.

# 47
На мен често ми се е случвало и винаги са ми давали отстъпката. Важно е да има още бройки от поръчания размер и цвят. Може би ще изискват и поръчката да е още в срока за връщане.
Само дето искам да говоря с човек по тел, а не да губя време с чат робот.

# 48
Писала съм им за получен продукт и намалена още цена след получаване, отговориха ми след около 10 часа, разликата ми възстановиха  веднага като ваучер в профила  с валидност 30 дни

# 49
Днес ми пристигна първата поръчка. За съжаление всичко ми става и няма да връщам Grinning
За якето пишеше, че е умалено. Не, не е. Поръчах си каквото си поръчвам. Пак са ми дълги леко ръкавите, но при мен обикновено е така. За шапката ме е яд, че не поръчах и друга, която харесах. Поръчах 56, а аз съм 55, но седи идеално. Малко не ми хареса, че бяха я смацали. Имало е в кашона място, не е било нужно на мекица да я правят.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 12:29 от AeroJ

# 50
Поръчах яке за мъжа ми, размърдаха цената надолу тези дни и хванах едно 50 размер, да видим дали ще се хареса
https://www.bestsecret.com/product.htm?code=32916122&colorCode=4 … =2122384046&area=

# 51
  • Варна
Здравейте, отварям сайта току що. Пише, че доставят само в ЕС, а цените в британски лири? И не ми дава да поръчам? Нямам запазени адреси, нито старите ми поръчки.....Само аз ли нещо не разбрах?

# 52
Здравейте, отварям сайта току що. Пише, че доставят само в ЕС, а цените в британски лири? И не ми дава да поръчам? Нямам запазени адреси, нито старите ми поръчки.....Само аз ли нещо не разбрах?

Явно сте отворили британската версия на сайта.При мен няма проблем.

# 53
Изтеглете си приложението.

Аз пак разправии с Експрес 1. От 26-ти всеки ден ми пращат смс да очаквам пратка и никой не идва. На последната забележка бяха писали: неуспешна доставка - уговорен друг ден за доставка! Полудях и им писах гневен имейл. Писах и на БС. Никой не ми е звънял да уговаряме доставка. Вчера пак смс, включвам си звука на телефона (по принцип съм с малко бебе и винаги е изключен) и за 1 минута не успях да вдигна. Звъня, никой не вдига, след 5 минути пак звъня, вдигнаха ми и тази госпожа ми вика: амиии то вече не сме на адреса, защо не вдигате като звъня 😃😃😃 Обяснявам, че съм върнала веднага обаждане, но не сте ми вдигнали. И тази ми вика: “имате късмет, че сме до съседния блок, след 2 минути слезте.” Късмет съм имала 🤣🤣🤣 Слагам бебето в количката, слизаме на тоя вятър, тя тамън й беше времето да яде и мрънкаше, чакам аз 10 минути, никой не идва. Бясна се прибирам, правя на детето млякото и се заканвам как ще звъня на централата, само да се наяде. И тази ми звъни, ми долу сме. И аз бясна: “Аз Ви чаках 10 минути на студа, сега вие ще ме изчакате да слезна като мога!” И тази ми затвори. Звъня да я питам дали ще ме чака. Не вдига. Наяде се бебето и слезнах. Имаха късмет, че ме чакаха, защото наистина щях да ги вдигна във въздуха! Не са ми спешни нещата, но ме разиграват. Всеки ден ги дебна дали ще звъннат и ако излизам гледам да не съм много далеч от блока. Просто са покъртителни. Убиват ми желанието да си поръчвам. Всеки път ще пиша оплаквания на БС. Най-нещастната куриерска фирма!

# 54
  • Варна
Дънките на Boss Black отговарят ли си на размерите?

# 55
Здравейте дами! Търся покана, за да се регистрирам в сайта и да го пробвам. Много добри отзиви чувам за него напоследък и ще се радвам, ако някой може да съдейства с покана на лично. Благодаря предварително!

# 56
Аз пък съм разочарована от BS и май се напазарувах от там. От Експреса нямам забележки. Обаждат ми се на деня,  на адреса съм, качват се и носят.
Якето после като го загледах - етикет няма.
Днес пристига един панталон. На размера изрично пишеше, че е умален и да се поръча по-голям номер. Идеално значи, поръчвам 34, най-малкото, дано е 32 и едно нещо да не ми е голямо. Като го отварям то е очевадно, че е огромен. Нарочно го облякох върху дънките си. Е, имаше място за още половин човек. На хартиения етикет пишеше 34, на самия панталон въобще не гледах. Етикета рязан отдолу. Като на нещо продавано и връщано в магазин. Направо го засилих към Спиди.

# 57
  • Под Сините камъни
Аз продължавам да поръчвам оттам и досега не ми се случвало да попадна на нещо кофти. Ама да си призная оттам дрехи за мен  не пазаря , само обувки , чанти , часовници и бижута . Дрехи вземам само на детето , че на него всичко му стои добре.

# 58
Обадих се на телефона с нулите и ми дадоха ваучер за разликата в цената. Харесала съм си нещо, така че ваучер сега ме устройва.
Иначе не бих се съгласила, защото ако им пратя якето обратно и поръчам друго на по-ниската цена, ще ми върнат парите. Ваучер със срок не е опция.

# 59
Не забравяй кода за първа поръчка.Черния бутон в кошницата.
Много благодаря, нямаше да знам за бутона. Сега даже погледнах кошницата и не видях такъв бутон. Може ли да ми снимате къде се намира. Хубава и усмихната вечер на всички
                   В дясно,бутон добави.

А какъв е кодът за първа поръчка?

Общи условия

Активация на акаунт