Пазаруване от Best Secret- Тема 3

• 41 254
  • 734
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте,

Харесала съм няколко чифта лакост от сайта. Чудих се дали някой може да сподели опит. Кракът ми е 38-ми номер по принцип, но е по-широко самото ходило, та се чудя дали да си поръчам 38 или 39. Как са им номерата, тесни  ли идват?
Преди една година си взех маратонки лакоста. Нося 36 номер, но пръстите ми опират. Мога да ги нося, но ме притесняват. Според мен, вземете един номер по-големи. Толкова ми харесаха и не исках да се разделя с тях Simple Smile

А връщането вече е много бързо.
В събота сутринта оставих в Спиди пратка за връщане. Те работиха до обяд и пратката не мръдна от моя град /Не съм от София/.  Тръгна във вторник сутринта. Вчера в 19.20 получих съобщение, че връщането е обработено и да си очаквам парите по картата Simple Smile Вече зависи от обслужваща банка кога ще ги получа. Аз ги очаквам днес по сметката.
Допълвм: вече сумата е по сметката ми Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 07:37 от jhbd

# 31
А аз да питам, че за пръв път ми се случва, пратката ми е от 25.09 в Русе и не помръдва, обикновено ги получавам още на следващия ден, някой с подобен казус? 😁
Проверих преди малко с надеждата вече да е отчело, че е в София, и че днес ще дойде, но уви, още си е там.

# 32
Моята като пък е в София е дошла. Вчера имах смс, че ще имам пратка. Познайте. Експрес1! Нищо не дойде! Ще видим днес как ще е.

# 33
Моята като пък е в София е дошла. Вчера имах смс, че ще имам пратка. Познайте. Експрес1! Нищо не дойде! Ще видим днес как ще е.
В поне сте имала Смс, аз нямам нищо 🤣

# 34
И имейл! Но дефакто пратка още нямам 😃 Един път се карах с тях, не искам да си го причинявам пак. Ще ги изчакам да видя колко време ще им трябва да ми доставят пратката, предвид че съм потвърдила доставка до адрес. Поне не ми е спешна.

# 35
# 36
  • Хасково
Здравейте,

Харесала съм няколко чифта лакост от сайта. Чудих се дали някой може да сподели опит. Кракът ми е 38-ми номер по принцип, но е по-широко самото ходило, та се чудя дали да си поръчам 38 или 39. Как са им номерата, тесни  ли идват?
Преди една година си взех маратонки лакоста. Нося 36 номер, но пръстите ми опират. Мога да ги нося, но ме притесняват. Според мен, вземете един номер по-големи. Толкова ми харесаха и не исках да се разделя с тях Simple Smile

А връщането вече е много бързо.
В събота сутринта оставих в Спиди пратка за връщане. Те работиха до обяд и пратката не мръдна от моя град /Не съм от София/.  Тръгна във вторник сутринта. Вчера в 19.20 получих съобщение, че връщането е обработено и да си очаквам парите по картата Simple Smile Вече зависи от обслужваща банка кога ще ги получа. Аз ги очаквам днес по сметката.
Допълвм: вече сумата е по сметката ми Simple Smile
Моята пратка е върната на 17 септември и до сега ни вопъл ни стон. Ще се молим товарителницата да се генерира към Спиди.😊

# 37
И аз днес получих поръчка от 18.09., която върнах веднага - боти на Каприз. Кашонът беше брутално разкъсан, кутията на ботите също. Не знам какво са правили с тази пратка, но изглеждаше много зле. Куриерът ме предупреди да прегледам дали всичко е налично предвид разкъсания кашон. Иначе ботите си бяха със съответните етикети, но на едната имаше някакви петна, а на другата езикът и беше с излязла вата. Подозирам, че са били връщани веднъж и отново са ги пуснали за продажба. Генерирах веднага връщане, със Спиди е. Изпратих тази вечер, да видим. Дано не кажат, че проблемът е в мен, имайки предвид, че самата кутия на ботите също беше разкъсана. Не съобразих да снимам при получаване...

# 38
Здравейте момичета, благодаря, че ви има. За първи път ще поръчвам от сайта и реших да го проверя, попадайки на вас много се зарадвах, че има кой да ми отвори очите.  Харесала съм си едни сникърси lio jo, но искам да питам има ли нещо което трябва да знам преди да пусна поръчка, намаленията реални ли са , стоките от това което чета тук са хубави, тази марка според мен са уголемени и винаги си поръчвам по- малки. Някой поръчвал ли е такива и какви са ви наблюденията. Благодаря предварително и хубава вечер.

# 39
Здравейте момичета, благодаря, че ви има. За първи път ще поръчвам от сайта и реших да го проверя, попадайки на вас много се зарадвах, че има кой да ми отвори очите.  Харесала съм си едни сникърси lio jo, но искам да питам има ли нещо което трябва да знам преди да пусна поръчка, намаленията реални ли са , стоките от това което чета тук са хубави, тази марка според мен са уголемени и винаги си поръчвам по- малки. Някой поръчвал ли е такива и какви са ви наблюденията. Благодаря предварително и хубава вечер.

Аз си поръчах наскоро маратонки на марката и не бяха изобщо уголемени. Поръчах номерът, който по принцип нося и даже в първия момент ми се сториха леко тесни.
Иначе относно сайта и качеството на стоките нямам забележки. Относно намаленията също досега не съм ги хващала в некоректна практика.

# 40
Не забравяй кода за първа поръчка.Черния бутон в кошницата.

# 41
Този бутон си го има по принцип.

# 42
Този бутон си го има по принцип.
Момичето поръчва за първи път,може да не знае.

# 43
Много благодаря, нямаше да знам за бутона. Сега даже погледнах кошницата и не видях такъв бутон. Може ли да ми снимате къде се намира. Хубава и усмихната вечер на всички

# 44
Много благодаря, нямаше да знам за бутона. Сега даже погледнах кошницата и не видях такъв бутон. Може ли да ми снимате къде се намира. Хубава и усмихната вечер на всички
                   В дясно,бутон добави.

Общи условия

Активация на акаунт