Звездни компромати - 377

• 76 565
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Галена, рекламираща очила 😎

Скрит текст:

# 616
  • София
То, при тия пози, кой ти гледа очилата?! ooooh!
Чак стойка S няма нужда за едни очила да се огъва, ама нейсе! Талант!

# 617
  • На морето!
През 2010г. Цветелина Янева е спестявала от закуски, за да си купи апартамент. А днес вече има всичко. Дерзае жената и  те така.
http://podtepeto.com/noshchna-smiana/tsvetelina-ianeva-liubovnik … -za-gardovete-mi/
" - Обичаш да ти подаряват детски играчки. Коя ти е последната в колекцията?

- Зайче на Линд. Имам и играчка Шрек, с която си лягам всяка вечер. Между другото, с жената на Шрек си приличаме."
Още тогава е разкрила връзката си с Шиши явно или поне се е подготвяла за нея. С този въпрос се изчерпва цялата ѝ биография.

# 618
Добре, че каза за очилата, мислех, че рекламата е на задника и'.

# 619
Добре, че каза за очилата, мислех, че рекламата е на задника и'.

То едва някой би ги забелязал. Снимките са от профила на оптиката, иначе и аз нямаше да ги видя. 😃

# 620
Венсан Касел се ожени за модела Тина Кунаки

снимки в линка
http://www.glasove.com/categories/svyat/news/vensan-kasel-se-ozh … odela-tina-kunaki

# 621
Бяхме на сватбата вече.
Много са сладки, дано са щастливи.

# 622

Я ми подскажете, понеже назад е коментирано, какъв е филма с Цвети Василева и кен, той за параван ли я ползва, реално имат ли връзка, че не ми го побира акълеца. Тя е готина, ама как се е хванала с тоз нз.

готина ? newsm78

# 623
  • София
Предполагам сте коментирали бременните синоптички на Нова вече. Знае ли се кога чакат бебета?

# 624

Я ми подскажете, понеже назад е коментирано, какъв е филма с Цвети Василева и кен, той за параван ли я ползва, реално имат ли връзка, че не ми го побира акълеца. Тя е готина, ама как се е хванала с тоз нз.

готина ? newsm78

Тук трябва да е преди корекциите, работила е като ръководител автобусен транспорт в Биомет ЕООД през 2014 год, явно след това се е издигнала като гадже на тунингования транспортен бос

Скрит текст:

https://www.kamioni.bg/bg/menu/11/post/11626/Ochakvame-pyrvite-k … ni-Evro-6?page=33

# 625
Предполагам сте коментирали бременните синоптички на Нова вече. Знае ли се кога чакат бебета?

Лелее, коя е бременна?! 😂😂🤪🤪🤪

Цвети на Ваньо изобщо, ама изобщо не ми харесва.

# 626
  • София
Деси Банова, Гери Малкоданска и Никол Станкулова Simple Smile
Мислех, че аз съм разбрала последна.

# 627
  • До морето
За Малкоданска не се знае кога й е термина. На Банова тире Плевнелиева не й е приятно да влизаме в личното й пространство и затова усърдно пази датата, но някъде през Октомври ще е. А Николче, ще роди, когато майка й й каже

# 628
То това беше майтап 🤣

# 629
Плевнелиева запазила ли е онлайн раждане   в делничен ден между 9.30 и 11 часа?

Общи условия

Активация на акаунт