Звездни компромати - 377

• 76 567
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Подстриган ли е?

# 601
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Шакира са я изрисували като 16-годишна...

# 602
Не разбирам защо трябва да се хвалиш след раждането със снимка по бански. И като си е скрила половината тяло с ръцете, като че ли не се вижда, че още има коремче. Като че ли най-важното е след раждането дали ще се прибереш за норматив. А като не си се, съвсем нелепо става.

# 603
Аууу, ужас ! Обаче познавам ректора, язък му за високи изисквания и парадирания колко са велики с жената и детето и другите колко са по-долу... а сега Гането... пфффф

# 604
Много е нужно бъдещите агрономи да знаят как да се държат пред камера  Grinning
Щом Екимова преподава, защо Джугани да не може?!

# 605
  • София
мода и стайлинг за агрономи  Joy  Joy  Joy
има някакъв вирус, който засяга мозъците в това общество.

# 606
  • sofiq

Екимова онзи ден я видях (ако не съм се припознала) в колата и...наистина много слаба...сега като гледам снимката съм почти сигурна, че беше тя.

Аз днес я видях във Фантастико,не е толкова слаба и суха както изглежда на снимки,даже много хубаво тяло има според мойте критерии.
За протокола не я харесвам и като визия и като изказвания ,но на живо определено изглжда много добре в тяло .

# 607
Май на сватбата на Фики, се беше появила с рокля като палатка. Та....личеше, че скоро е раждала.
Но много скромна го дава, не като Лейди Мария, която залива нета със снимки и стандарт  Laughing

Мария мята пачки, но от всяка снимка на Цветелина ми лъха на пари, лукс, пари, лукс и пак пари !
Не ми изглеждат скромни нейните снимки.
Виж, от Ива Софиянска очаквам повече, но тя съвсем семпъл лайфстайл показва Grinning
Едно време данъчните бяха погнали разни футболисти, заради едно предаване "Нашите момичета - футболни съпруги", където въпросните демонстрираха по висок стандарт на живот, от този, който е деклариран пред данъчните , но естествено Цвети Янева никой няма да я пита - Извинете, вие от къде имате пари за всичко това ?

По този повод един виц за Д.Пеевски :

Питали Делян Пеевски :
- Извинете, вие знаете ли откъде са ви парите ?
Той отговаря :
- Знам, да ! Мама ми ги даде !
Тя ги е взела от хората, ама хората откъде са ги взели вече, не знам !

# 608
Снимка на две от най-често одумваните тук : Цветелина Янева и Мария
http://m.folk.bg/article/mariia-i-tsvetelina-ianeva-se-subraha-s … dini-vrazhda/371/

# 609
През 2010г. Цветелина Янева е спестявала от закуски, за да си купи апартамент. А днес вече има всичко. Дерзае жената и  те така.
http://podtepeto.com/noshchna-smiana/tsvetelina-ianeva-liubovnik … -za-gardovete-mi/

# 610
Колко мъка има по този свят.. И глупост. Само да мълчи и да я питат да мълчи! Това е най- доброто, което може да направи за себе си.
Обича розово жената, затова се влюби в шопар🐷🐷🐷

# 611
  • Варна
Основното им местожителство вече не е ли в Абу Даби? Той все пак умишлено бе скрит от обществото и градяха там живот. Някой да го е виждал скоро в БГ или да е централна тема в пространството? Нови герои ще има...

# 612
През 2010г. Цветелина Янева е спестявала от закуски, за да си купи апартамент. А днес вече има всичко. Дерзае жената и  те така.
http://podtepeto.com/noshchna-smiana/tsvetelina-ianeva-liubovnik … -za-gardovete-mi/

Аз съм в шок ...
Цитат
- Аз лесно се напивам. Като пия едно и хайде, готова съм. На  2-3 чашки започвам да играя кючек върху масата. Намирам си добър барабанист, хвърлям си парите по него и шоуто започва, а на сутринта винаги се чудя защо ми е празен портфейлът. Ако съм влюбена, започвам да звъня непрестанно на човека, за който си мисля. Много често съм загубвала и телефоните си. Но иначе, обичам да пия Джак. Но сега минах към Розе.

# 613
Цветелина Янева не е нобелов лауреат, но е доста сдържана и премерена в изявленията си. Това абсурд да са нейни думи.

# 614
никак петъчни не сте, 'начи. за някакви, от които да ти се срине либидото само говорите и гащите на Деса;)

Патрик гледа  Kissing Heart
Скрит текст:

Значи, дами, да знаете, че опашката за Харди намалява с една 😆 винаги ще предпочета Патрик, ако трябва да се избира между него и Том

Общи условия

Активация на акаунт