Звездни компромати - 377

• 76 565
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • София
прогнозата за времето не я ли гледат предимно жени? да се преориентират от Нова към някакви суетни симпатяги, че току-виж и Нора Шопова ги изненадала:)

# 646
прогнозата за времето не я ли гледат предимно жени? да се преориентират от Нова към някакви суетни симпатяги, че току-виж и Нора Шопова ги изненадала:)
Гледам прогнозата за времето много по-често. Синоптичките са ми гъдел за окото само. Не пренебрегвай мъжката аудитория. Нора и тя е на крачка, но догодина, живот и здраве.

# 647
То, при тия пози, кой ти гледа очилата?! ooooh!
Чак стойка S няма нужда за едни очила да се огъва, ама нейсе! Талант!

И зърната на снимка за очила задължително, да не остане по-назад от Рири Rolling Eyes Smile

# 648
И аз мисля, че Никол ще е има сладка девойка
И аз като майка на момиченце си я представям. Heart Eyes

# 649
ГледАх на бобец и излезе мъжко на.....айде на Станкулова Simple Smile
Цъ, смени водата на боба.  Simple Smile
Готово! И кво... женско ли ще е? Не, че има много значение или е женско или е мъжко поне в първите минути на раждането Simple Smile

# 650
Аз залагам двайсе кинта за женско, михи.

# 651
  • Countryside
Няма какво да залагате. Сега вече има право само да се определи на 18г. Може и адър да се пише. Дотогава не се знае, знае ли се.

# 652
Цвети нз как е станала и дали са истинкса двойка въобще с Ваньо, но преди него е много по хубава, преди корекциите де, на колко години е това момиче, не мога да се ориентирам. За мвн има чар, знае да се държи кифленско, но има едно качество, което другите тунинговани нямат, самокритика, тоест има акъл в главата. Затова й се кефя на кифленското, иначе са ми всички еднакви..
Синоптичките па никога не са ме вълнували особено.
Нещо стрина забегна някъде, да не почива наистина, без пози и фотографи..

# 653
Няма какво да залагате. Сега вече има право само да се определи на 18г. Може и адър да се пише. Дотогава не се знае, знае ли се.
Сирънце, не пускай провокации сега. Началото е мъжко и женско. До 18, зависи от родителите как ще го опредлят. Върл противник съм на тази извратеняшка джендърска мода. Айде ся, ти мен уважаваш ли ма. hahaha

# 654
Много кльощаво това Цвети. Не ми харесва.
В 24 часа има статия, че Деса Цонева ще става звезден репортер при Гала. Joy

# 655
Много груба жена е Деси Цонева.

# 656
Направо се чудя,жена като Моника Белучи какво е намерила в този съсел Венсан. Че и две деца имат  newsm78
За новата му жена ми е ясно , там тепърва ще има интересни компромати  Laughing  Mr. Green

# 657
  • София
Аз залагам,  че Банова-Плевнелиева ще има момче. А другите синЬО-птички😉 - момичета

# 658
Банова казала при Гала, че ще е момче и даже са решили как ще се казва.
На Никол ще е Елена, бас хващам

# 659
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз залагам,  че Банова-Плевнелиева ще има момче. А другите синЬО-птички😉 - момичета

Банова-Плевнелиева е бременна с момче, спомена го в едно от интервютата.

Общи условия

Активация на акаунт