Кауфланд - тема 31

• 72 845
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
Брадли, Варна няма Фантастико.
Тази бюджетната сефте я виждам, ще си чакам. Ще ми пуснат, знам аз. Mr. Green

# 586
  • Русе
Лъки...то туй да не ти е като зехтина..всяка седмица на прИмоция..Joy

Ваучерът за чакане....до кога мога да го осребря. Срок има ли ?
Аха. По-рядко пускат Лаваца-та. Аз за това си взех днес. Пък така и така го меля, щото го пия на джезве и ми е едро смляно вакумираното.

Ваучера е със срок 5 години. До тогава все ще го похарчиш Wink
За чакане на витрина вече не се полага.

# 587
Благодаря, Вики.

# 588
Много хора не знаят за тези ваучери, а и те "не ги рекламират "особено. Аз от вас научих.

# 589
Много хора не знаят за тези ваучери, а и те "не ги рекламират "особено. Аз от вас научих.

При нас на разделителите пише за тях. Преди имаше табели над касите, но след пренареждането ги махнаха.

# 590

При нас на разделителите пише за тях. Преди имаше табели над касите, но след пренареждането ги махнаха.
Хепи, на нашите разделители пише "Куафланд" (червените неща дето разграничават покупките на различните клиенти, нали). Ще ги прегледам пак. Както вече казах на информация винаги са сменят 2 дами, които не си обичат работата и не са благоразположени към клиентите.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2018, 20:33 от So Lucky*

# 591
Да, Лъки, точно тези неща, с които се разделят  продуктите на отделните клиенти.

# 592
  • оттам, откъдето започва България
И при нас на разделителите пише: "Кауфланд". Hushed

# 593
Ще ги снимам, ако не забравя. Simple Smile

# 594
  • Русе
При нас на разделителите често им  сменят надписите, но за ваучерите нямам спомен да е пишело. Преди на голям плакат на стената на първата и последната каса го пишеше, но отдавна тези плакати ги няма. В момента разделителите са червени и мисля, че пише "Кауфланд - хубаво и евтино".

# 595
  • Варна
Случайно да сте виждали има ли все още един гел за коса К Класик, в оранжева туба беше. Тази вечер се озовах в Кауфланд, е, не можах да го намеря след това пренареждане. Всичко е с главата надолу и всеки магазин е различен. Защо поне не ги направят подредбите по един и същи начин? Чудя се дали просто вече го няма тоя гел или аз не съм го намерила.

# 596
Защо поне не ги направят подредбите по един и същи начин?
За да се мотаеш като муха без глава в търсене на твоето нещо и пътьом да накупиш други работи. Кауфландски маркетинг. #2gunfire

# 597
  • somewhere over the rainbow
Случайно да сте виждали има ли все още един гел за коса К Класик, в оранжева туба беше. Тази вечер се озовах в Кауфланд, е, не можах да го намеря след това пренареждане. Всичко е с главата надолу и всеки магазин е различен. Защо поне не ги направят подредбите по един и същи начин? Чудя се дали просто вече го няма тоя гел или аз не съм го намерила.
Има го, но вече е марка Bevola. Вече това им е марката на козметиката. ММ харесва този гел и го купува.

# 598
Аз от Фантастико взех Ариел за 12 лв. Разфасовка от 2,6 л. гел.

# 599
  • Варна
Има го, но вече е марка Bevola. Вече това им е марката на козметиката. ММ харесва този гел и го купува.
Ауууу, да не е в бяло-синя туба? Видях нещо с неизвестна марка, ама не посмях да взема. Да му се не види...

Защо поне не ги направят подредбите по един и същи начин?
За да се мотаеш като муха без глава в търсене на твоето нещо и пътьом да накупиш други работи. Кауфландски маркетинг. #2gunfire
Мдам, то точно така стана. Ама е ужасно неприятно. Аз не ходя всеки ден в Кауфланд, да знам наизуст кое къде е. Ходих миналата седмица в единия, днес отивам в другия - ами то всичко разбъркано! Дивотия. Мотах се като идиот, добре, че имах един час за губене.

Общи условия

Активация на акаунт