Медицински комплекс „Д-р Щерев” - тема 4

• 74 616
  • 776
  •   1
Отговори
# 630
Отначало малко съжалявах, че не съм се записала при Чавеева. Но сега - хич.
Само при нея ли е тази практика, имате ли наблюдения и други фм специалисти в Щерев да го правят?
Моето АГ ми препоръча директно Искилиева или Стратиева, явно е имала право..

При Стратиева има - др Калев.

# 631
Отначало малко съжалявах, че не съм се записала при Чавеева. Но сега - хич.
Само при нея ли е тази практика, имате ли наблюдения и други фм специалисти в Щерев да го правят?
Моето АГ ми препоръча директно Искилиева или Стратиева, явно е имала право..

Третата ми ФМ беше при д-р Стратиева. В началото ме прегледа д-р Калев, а после дойде и д-р Стратиева, която също ме прегледа.

# 632
  • София
Явно ще си е име на хартията само. Хич не си поплювайте а пишете и си искайте правата.

# 633
Точно пък това име "Чавеева" ми съкрати живота, та хич не се и записвам вече при нея на ФМ, за капак и с тия специализанти, хептен. Нямам против тях, но поне прегледът после да се направи ОТНОВО от някой лекар.

# 634
Вчера бях на отворените врата и изобщо не съм впечатлена. Не ни показа родилното, защото имаше раждане. Показаха ни единствената единична стая, която беше свободна тогава и беше ужасно малко таванско. Имало общо три единични, три двойни, три тройни и една ВИП стая. Само ВИП се заплаща и само, ако си в нея може да остава придружител и да идва на посещение по всяко време за другите стаи само от 17 - 18:30часа. Посещенията са по стаите.

# 635
Когато раждах миналата година имаше и възможност за посещение около 12-13  часа. Вече няма, така ли?
Вярно че 4 5 дни са нищо, но не съм се делила от малкия и за ден и отсега се депресирам как ще го виждам само за свижданията. В тази връзка пускат на свижданията малки дечица до 2 годинки, нали? Това ми е най- голямото притеснение за раждането (че няма да съм си до детенцето) . Ама няма друг начин.

Иначе въпросната малка стаичка аз я ползвах когато раждах и честно казано си беше екстра. Само обсъжданите преди време прозорци или по-скоро начина на отваряне ми бяха проблем ( предполагам и  за всички останали били с операция).

Последна редакция: пт, 14 дек 2018, 09:27 от andota

# 636
Не ни казаха, че пускат малки дечица през друго време. Всеки може да си влиза по всяко време да те посети само във Вип стаята, за която явно много хора чакат. И аз имам малко дете и не ми хареса това, ако е само през това време. Ако пък си в двойна или тройна стая може да идва само по един посетител и разбира се изключение е за батко или кака, но в тези часове.

# 637
Аз относно стаите много се чудя.. хем искам спокойствие, хем да не умирам от скука сама..
За посещенията, скоро моя приятелка роди, не беше във ВИП, но позволяваха свиждане и от 12-13ч.

# 638
В голяма чужденка съм за тази стая, точно заради посещенията.
110лв ли беше на нощ? Доста солено ще излезе...

# 639
В голяма чужденка съм за тази стая, точно заради посещенията.
110лв ли беше на нощ? Доста солено ще излезе...
Да в сайта пише по 150 лв на нощ, но много хора искат да са в нея. Поне вчера освен аз питаха още две за нея.
Иначе нормално раждане 2040 за здравно осигурени и с 200 лв повече секцио.

# 640
Момичета от коя седмица се започва с записване на тонове?

# 641
Аз ходих за първи път 31ва, но коже и 32ра

# 642
Когато раждах миналата година имаше и възможност за посещение около 12-13  часа. Вече няма, така ли?
Вярно че 4 5 дни са нищо, но не съм се делила от малкия и за ден и отсега се депресирам как ще го виждам само за свижданията. В тази връзка пускат на свижданията малки дечица до 2 годинки, нали? Това ми е най- голямото притеснение за раждането (че няма да съм си до детенцето) . Ама няма друг начин.

Иначе въпросната малка стаичка аз я ползвах когато раждах и честно казано си беше екстра. Само обсъжданите преди време прозорци или по-скоро начина на отваряне ми бяха проблем ( предполагам и  за всички останали били с операция).

Аз раждах юли. Голямото ми дете нямаше 2 години. Много ми беше мъчно, но нарочно не исках да идва, защото беше много малък.

Бях няколко дни в тройна стая и няколко дни в единична. И в двете пускаха само по 1 посетител, а свиждането беше от 17:00- 18:30 ч. За мен е нормално да не пускат много хора на куп, все пак е родилно отделение.
В тройната ми беше по-добре, защото имаше с кого да си говоря, после в единичната беше много скучно.

# 643
  • София

при мен от 28-ма ги започнаха

# 644
Аз съм била във ВИП-а и в таванската единична и в нито една от двете не са ми налагали ограничение на броя посетители. С второто раждане в малката единична постоянно на посещение се засичаха ММ, детето ми (4,5 г. към онази дата) и приятелка. По-скоро на мен ми беше дискомфортно, защото стаята действително си е мъничка и освен за мен и бебето, за друг място нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт