31 СУЧЕМ - гимназиален етап

• 50 325
  • 418
  •   1
Отговори
# 390
Подлезите там са два.
Първият подлез, който излиза точно на 31во, ще има връзка с метрото.
Втория подлез под посолството, в който падна част от трамвая, няма връзка с метрото.

# 391
Ние с голям интерес следим развитието на метрото, защото в момента транспортът до училището ще е доста неудобен за сина ми. От нас само тролей 5 му върши работа, но с метрото ще стига буквално за 10-15 мин. Надявам се до две години наистина да заработи.

# 392
Няма да усетим и ще го пуснат. Времето лети...
За подлезите- все си мислех, че ще обвържат и двата с метрото, все пак си е възможност, но...няма значение Wink

# 393
  • София
За метрото:
Скрит текст:
и ние в Х. Димитър така се вълнувахме, следяхме строежа и мислехме, че ще използват един подлез след моста Чавдар, но оказа се, че трябвало да се копае под реката и не ставало или нещо подобно. Построиха друг подлез. Който се интересува има чертежи, може да разгледа, има любителски организации, може да пита. Може да пратя линкове.
Сега продължаваме да следим, много е интересно, има клипчета и обяснения за тунелопробината мащина.

Друг практически въпрос - има ли в у-щето стол, лафка, може ли да се ползват от гимназистите? Има ли наоколо места, където да излязат в голямото междучасие и лесно да купят закуска?
В старото училище ОУ моята така свикна, имаше наоколо няколко места.

# 394
В близките улици не се сещам за място, от което да си "пазаруват". Наблизо е пазар Ситняково, единствено там се надявам да има подходящо място. Не съм минавала от там много отдавна, но все си мисля, че има магазин, будка или подобно за да си купуват дреболии. Ако не- ще наблягат на полезни плодове и зеленчуци- това поне на пазара има Wink
milka22, точно днес реши да не влизам да ровя в сайта, че се изнервям, че няма много информация за нас и пак пропуснах разпределението Simple Smile Благодаря за споделеното. Не е зле- повече от 5 момчета има в класа, остава да си паснат като конфигурация децата и да се чувстват добре.

# 395
  • София
Основно от пазара май си взимат храна, поне по-малките. Има банички, пици, някакви малки магазинчета за сладки неща и кафе.

# 396
  • В светлината на слънцето
И големите пазаруват от пазара в голямото междучасие. Има избор. Май има и стол в училището, но за толкова години никое от децата не го е ползвало. Вътре в училището май имаше вендинг машини, но не съм много сигурна. И при двамата имаше мода да се носи домашна здравословна храна. Не знам дали всички го правят обаче.

# 397
  • София
Има лавка в училището и вендинг машини. Другата опция е пазара. Няма да останат гладни Simple Smile

# 398
Здравейте! Публикуваха информация за класните ръководители на 8 клас.
Има ли някой информация за Илиана Танова ?

# 399
Привет, влизам и аз със същия въпрос за г-жа Ани Данаилова Simple Smile

# 400
Привет, влизам и аз със същия въпрос за г-жа Ани Данаилова Simple Smile
Много добра госпожа. Децата я харесват. Добре преподава.

# 401
Ние сме с класен ръководител Дарина Васева. Очаквам с нетърпение родителската среща. Ако някой има отзиви ще съм благодарна. Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 12:55 от Тина-2011

# 402
  • София
Дъщерята е в 8г. Мъжът ми беше на РС. С добри впечатления е, раздали са учебниците, дали са бележка за социалните. Започват първа смяна.
Не е разбрал - в колко часа трябва да са на 15.09. осмокласниците.
Ако някой знае, моля да сподели.

# 403
Дъщерята е в 8г. Мъжът ми беше на РС. С добри впечатления е, раздали са учебниците, дали са бележка за социалните. Започват първа смяна.
Не е разбрал - в колко часа трябва да са на 15.09. осмокласниците.
Ако някой знае, моля да сподели.

Казаха да следим сайта на училището. Откриването ще бъде може би в 9.30 или 10 ч.

# 404
С отлични впечатления съм от всички учители, зам. директор и психолог, които се представиха при нас. Остава горчивото чувство, че в 9-ти клас няма да са им тези учители, поне такава е нагласата, но няма нищо сигурно. Четох мнения тук за това, че в 8-ми клас е добре, но после след смяната на учителите има вече и недоволни.
За откриването още не е ясно, поради ремонтните дейности, които все още текат в сградата. Ще пуснат инфо на сайта.

Общи условия

Активация на акаунт