31 СУЧЕМ - гимназиален етап

• 50 320
  • 418
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Здравейте,
Попаднах случайно на темата, в търсене на информация за г - жа Ани Данаилова, която ще бъде класен ръководител на големия ми син в 8 клас. Ще се радвам да ме приемете в групата и да споделяме полезни мнения и информация.Blush
Иначе и двете ми деца учат в 31 - о от първи клас и сме много доволни във всеки аспект от училището. Синът ми изкара 454 бал от НВО, който му беше достатъчен за повечето езикови гимназии, но той държеше да си остане в неговото училище.
За съжаление не успяхме да присъстваме на родителската среща вчера и ще се радвам да споделите повече информация за нея.

# 406
  • София
Раздадоха учебниците, потърсете класната да  си ги вземете.
Трябвало и някои помагала да се купят  - уч. тетрадка по философия, сборник по математика /може би касае само нашия клас 8г/.

Здравейте,
Попаднах случайно на темата, в търсене на информация за г - жа Ани Данаилова, която ще бъде класен ръководител на големия ми син в 8 клас. Ще се радвам да ме приемете в групата и да споделяме полезни мнения и информация.Blush
Иначе и двете ми деца учат в 31 - о от първи клас и сме много доволни във всеки аспект от училището. Синът ми изкара 454 бал от НВО, който му беше достатъчен за повечето езикови гимназии, но той държеше да си остане в неговото училище.
За съжаление не успяхме да присъстваме на родителската среща вчера и ще се радвам да споделите повече информация за нея.

# 407
  • София
Благодаря за информацията!:smile:
Помагалата ги видях в сайта на училището. Публикуват ги още, мисля, в края на август или в началото на септември и вече съм ги поръчала. А класната по кой предмет ще им преподава?

# 408
  • София
Ще видя в сайта на училището, благодаря.
На 8г класната е по англ.
Още няма Школо, програма и не могат да е видят преподавателите.
За моето дете влязох в Дигитална раница на edu.mon /с паролата от ковидно време/ и там излязоха предмети и преподаватели.
Опитвам се да кача снимка, но нещо блокира.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2025, 21:00 от milka22

# 409
Привет,
добре дошла, pipi2. Класната ни Ани Данаилова е много приятна жена. Надявам се и като учител за децата да е ок. Преподава по основния английски. По упражнения (4 часа) ще бъде Петя Цветанова ( ако не се лъжа). Класната беше много изчерпателна, спокойна, говори доста, ангажирана е. Много приятно ме изненада, че изяви желание да събира тя пари за помагала или каквото се наложи, а не да се излъчва "касиер". Е, предполагам, че ако искат децата да я изненадат за повод, няма тя да ги събира Wink Аз не знаех, че в сайта са качени помагала, ръчкам доста там, но останах с впечатление, че информацията е в по- голямата си част от мин. учебна година и чаках да актуализират.

Последна редакция: пт, 12 сеп 2025, 11:37 от UnaDesconocida

# 410
  • София
Не намирам на сайта кога ще е час на класа за осми клас, за някои гимназиални класове пише.

# 411
За всички класове са написани. Осмите класове са в 9.30.

# 412
  • София
Благодаря, не съм огледала внимателно сайта.
Школо все още нямам, като заявя достъп, излиза ми грешка училището не е качило базата данни за 25/26 така ли е или бъркам нещо.

# 413
И аз нямам школо, и на мен същото инфо ми излиза. Явно още ги качват тези данни.

# 414
През телефона гледах- информацията е в дясно, просто трябва да изтеглите прозореца.
За Школо и на мен ми дава същото.

# 415
  • София
Вече се появи Школо, но все още няма програма. Дали са им я на хартия, явно е предварителен вариант и щяло да има промени

# 416
  • София
С отлични впечатления съм от всички учители, зам. директор и психолог, които се представиха при нас. Остава горчивото чувство, че в 9-ти клас няма да са им тези учители, поне такава е нагласата, но няма нищо сигурно. Четох мнения тук за това, че в 8-ми клас е добре, но после след смяната на учителите има вече и недоволни.
За откриването още не е ясно, поради ремонтните дейности, които все още текат в сградата. Ще пуснат инфо на сайта.

Оказа се, че по БЕЛ е учителката, която им преподаваше в 5 - 7 клас. Тя е страхотна, млада и амбициозна, подготви ги много добре за НВО. Децата много я харесваха и има страхотен подход към тях. Синът ми много се зарадва, когато разбра, че отново тя ще им преподава.

# 417
  • София
Pipi2, наистина си е повод за радост. Тя е страхотна.
Milka22, програмата я има на сайта на училището, седмичен режим https://ivanvazov.com/%d1%81%d0%b5%d0%b4%d0%bc%d0%b8%d1%87%d0%bd … 0%bd%d0%b8%d0%b5/

# 418
Ех, че хубаво...радвам се. След вчерашния тържествен ден, днес очаквам с нетърпение вторичните впечатления и емоции. Много сладки деца, дано съумеят да са сплотени и да се подкрепят Simple Smile
Желая много хубави моменти на бастилиянците !
Успешна учебна година!

Общи условия

Активация на акаунт