Благоевград- тема 37

• 101 220
  • 576
  •   1
Отговори
# 135
Не, не е истина. Ти избираш. Няма как някой автоматично да го запише.

# 136
Не, не е истина. Ти избираш. Няма как някой автоматично да го запише.
Aa, добре! Благодаря много за информацията! Simple Smile

# 137
Личният лекар на майката е и личен лекар на детето.
Но той дава направление за наблюдаващ педиатър и вече си избираш при кого да отидеш.
Натам не знам как стоят нещата, те си оправят документи и направления по служебен път.

# 138
Не е вярно това. Личният лекар на майката не е личен лекар и на детето. Имаш право да избереш който си искаш от общопрактикуващите лекари. Само ако желаеш ( ти избереш) може да съвпадат.
 А иначе личният лекар на детето дава направления за педиатър и пак ти избираш при кой да го заведеш.

# 139
Не знаех, че е така. Извинявам се за грешната информация тогава.

# 140
И само да допълня към всичко казано дотук - срок или друго ограничение за избиране на педиатър няма, както е при избор на ЛЛ два пъти в годината например.

# 141
Имаше въпрос по-горе относно раждането в Пулс, та да споделя своя опит. Раждах там съвсем скоро, нормално раждане. Цената в момента и за нормално и за секцио е една - 960 лв. За щастие, всичко мина добре, но не съм особено доволна. Само един лекар, израждащ нормално, който е ужасно претоварен и това си личи. Има само един стол тип магаре, и ако се паднат две родилки по едно и също време, както при мен - проблем. Персоналът няма психологически подход и не предразполага родилката да се чувства спокойна и да се концентрира върху "задачата." Коментираха се маловажни неща като доколко жената се е "изчистила," колко вика и какво вика. Няма епидурална упойка! Иначе откъм материална база е добре, нямам забележки. За престоя след самото раждане също нямам какво лошо да кажа, всичко след това мина добре и персоналът беше много мил.

# 142
Здравейте, момичета!
Има ли майки раждали секцио в Пулс и знаете ли дали изписват в събота или се чака до понеделник? Благодаря предварително.

# 143
http://www.bolnicapuls.com/%D0%BE%D1%82%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B8/ … D0%B3%D0%B8%D1%8F

случайно да знаете имената на лекарите тук?

# 144
Радонов и Качев, предполагам идва и някой софийски да попълва отделението - на регистратура може да се пита кои са всички специалисти и с какъв график работят.

# 145
Здравейте! Има ли някой,който скоро е раждал в държавната болница при д-р Калоянова да изрази мнение? Някакъв списък за болницата да ми дадете,защото знам че за всяка болница изискват различни неща. Да кажете как е отношението там,условията какви са в отделението?

# 146
Linnsi, при секцио, ако всичко е наред с бебчето и майката, се изписват на 5-тия ден, независимо какъв ден от седмицата е.

# 147
Здравейте, може ли мнения за д-р Качев, уролог.

# 148
А ако секциото е в петък, имате ли представа дали има дежурни неонатолози през събита и неделя, става въпрос за Пулс Simple Smile

# 149
  • Велико Търново
Здравейте, момичета!
Идната седмица ще посетим Благоевград, на път към Гърция. За първи път ще ни е. Предвиждаме два пълни дни -  надявам се да ни стигнат.
Моля ви, помогнете ми с идеи какво да видим и да посетим в самия град,  а и къде да хапнем. С две деца сме - на 10 и на 8 години. Единия ден донякъде сме го решили с помещение на Рилски манастир и евентуално Кирилова поляна.

Общи условия

Активация на акаунт