Благоевград- тема 37

• 97 054
  • 574
  •   1
Отговори
# 480
Може ли мнение за д-р Кацарска,психиатър?

# 481
Здравейте. Някой знае ли дали Д-р Терзийски утре е в поликлиниката в Благоевград?

# 482
Не знам дали, без да запишете  час, ще можете да се доберете до преглед, опашките пред кабинета му са доста големи.

# 483
Изобщо ако нямате проблеми ще Ви се стори много стабилен Терзийски ,но ако имате някакъв проблем така ще Ви върти ,че свят ще Ви се завие. За Благоевград препоръчвам най-добрия д-р Петър Динов - Ескупал. Страшно много си разбира от работата.
Здравейте. Някой знае ли дали Д-р Терзийски утре е в поликлиниката в Благоевград?

# 484
Може ли мнение за д-р Лили Кацарска,зъболекар?Благодаря!

# 485
Здравейте. От кой ендокринолог в града сте доволни?

# 486
Здравейте. От кой ендокринолог в града сте доволни?

Здравейте! Единствено съм доволна от д-р Коцелова.

# 487
Няколко години и аз ъм посещавала д-р Коцелова. Много бях доволна.

# 488

При мен хвана много сериозен проблем в изключително ранна фаза. Освен това работа с часове и не се налага човек да чака няколко часа, както се случва при останалите.
В края на миналата година купи много добър ехограф, а сега предстои да го обнови с още по-добър. Та и от към техника няма кой да я стигне.

# 489

При мен хвана много сериозен проблем в изключително ранна фаза. Освен това работа с часове и не се налага човек да чака няколко часа, както се случва при останалите.
В края на миналата година купи много добър ехограф, а сега предстои да го обнови с още по-добър. Та и от към техника няма кой да я стигне.
Благодаря, а къде преглежда? В Рубидент ли? Работи ли с направления?

# 490
Аз съм ходила в Рубидент с направления. Скоро направи кабинет на Славянска в една нова сграда. Там не знам как преглежда.

# 491
Здравейте! Препоръчайте ми добър ортодонт в Благоевград. Някой бил ли е при д-р  Комитова?

# 492
Моето дете ходи при Вълова. Доволни сме

# 493
Моля препоръчайте добър невролог,но наистина добър?

# 494
Д-р Спаска Георгиева - Жостова.
Моля препоръчайте добър невролог,но наистина добър?

Общи условия

Активация на акаунт