Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 871
  • 724
  •   1
Отговори
# 345
Наистина много измислена и неправдоподобна е по-голяма част от историята на Мазови. Като се започне с инсеминацията, която направиха на Лора при една премахната и една непроходима тръба и продължим с Ванчето и завършим с устройството за кърмене, което използва. Намерих материал за този "метод" на кърмене, известен е и понякога устройството се поставя на бащата и той "кърми". Само не ми стана ясно защо е необходимо това, но това е друга тема.

Моите предположения за развитие на тяхната история е, че ще се завърти около осиновяването на бебето от Лора. Може и лудото Ванче да се появи в картинката. Все пак, когато има замесено бебенце или дете историята е по-трогателна. Знам ли? Друго не ми идва на ум.
Изневери и забежки според мен са малко вероятни. Иска ми се мама Гочева да се появява по-често. Толкова залагах на нея при разрешаване случая с Ванчето, но те се справиха и сами.

Да добява много ме е яд, как промениха образа на Мазов. В предишната си кожа беше готина гад. Сега съвсем го направиха Мунчо.

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 09:52 от *Melanie*

# 346
  • Разпиляна във въображението
Каквото и да става с останалите извън новите пет, няма да е толкова драматично. Казах Simple Smile Ще има тук-там тупалка, но ще минава бързо, споко.

# 347
Като прочетох "тупалка" много ми е интересно, кой и за какво е посинил Стаменова?

# 348
Относно статията, а и не само нея, ами и в сайта напр. на Бтв осъзнавам, че хората не са наясно как работи рейтинга и телевизиите се възползват да заблуждават с щуротиите им - гледа се демото/процентите, а не колко хиляди хора са гледали и в целевата група 18-49, там се раздават парите от реклами, а не както пускат някои телевизии от 4-ри години нагоре целева група с цел да се изкарат с по-висок резултат от конкурентна телевизия Grinning

Мириел, за няколко епизода им спретнаха изневяра, изгонване и сдобряване на Мазови, колко му е да спретнат някоя глупост за 4-5 епизода на другите двойки Grinning

# 349
  • Разпиляна във въображението
Може, може, но с тези нови звезди се надявам сценаристите да внимават повечко в щуротиите, които измислят.

Скрит текст:
Ама и Къванч красив Simple Smile И преди съм писала, но гледах известно време Моят твой живот /или беше обратното/. И актьорите играят, и "декорите" биват, сценарият става, и до музика и екшън го докарват. Но и пари се наливат. Нашите залитат в крайности, които понякога убиват желанието за гледане.

# 350
Айде, още една тъжна жена в сериала Grinning

# 351
То други има ли? Преди последния епизод евентуално Joy Усещам яки дилеми

А Карамазов/гьозов много бързо си е възвърнал лекарския аутфит хахаххахаха

# 352
Е ще има усмихнати дами, тук-там Grinning
А тази конфигурация на покрива ми напомня на друга сцена Joy

# 353
Е ще има усмихнати дами, тук-там Grinning
А тази конфигурация на покрива ми напомня на друга сцена Joy

Хахахха, усмихнатите ще са в гората Joy

Коя сцена? На един доцент и една докторка?

# 354
Ами от снимките пускани досега само те вещаят нещо положително.

Виж как знаеш Joy, aми тя кахърна, той сякаш ще я успокоява.... Grinning

# 355
Ще бъдем и в зала за бокс, Христо ще си изкарва демоните там:

# 356
Димитър ще му преподава бокс, може би? Joy

# 357
Ето го и официално промото, чак сега забелязах, че част от сцените с Банков са непосредствено след тръгването от България заради палтото.
А това за стените на промо снимката им е дошло на идея от мемориала в Берлин.
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/971788?autostart=true

Най- после и аз го изгледах това промо.
Става ми тъжно за Банков, защото като гледам, хич няма да му е лесно.
Трябва да призная, че на Вергов много добре му се получават сцените, в които крещи- спомням си в Стъклен дом изкрещя в слушалката на телефона на един, който го притискаше нещо, че дъщеря му е в болница, после на Зорница, когато ѝ изкрещя, че не е готов да замести Рая, сега на тъста си.

# 358
Хм...на мен пък крещенето му точно ми е много смешно

# 359
  • София
Банков ми е страхотен в промото.

Общи условия

Активация на акаунт