Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 857
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
Врабчев с тия спринцовки кърти Joy Бая е зловещ Smiling Imp

# 391
Половината са супер неутрални и безинтересни, а остaналите са ми страшно забавни, тея забавните са по-добре от първата група, поне предизвикват емоция в мен Joy

За Тони, Стаменова, Галя и Ева няма, надявам се скоро да пуснат и за тях.

# 392
Ина и Фотев са добри, а на Тасев направо вените са му  изскочили. Joy Къде й е корема на Ина, нещо не го виждам?

# 393
  • Разпиляна във въображението

Не знам дали е нова, но ми липсват снимки с Марио. Надявах се Красена да пусне някоя фотосесия с Марио и Зори, но уви.

# 394
Мириел, тази снимка е специално за феновете  Blush
Преди месец и нещо бяхме помолили Велислав да си направи селфи с Димитър за нас Joy И той взе, че се нави Simple Smile

# 395
Мен Фотев и Карагьозов са ми като сърдити деца, цепят с физиономиии Joy

# 396
Захариев и Врабчев са ми фаворити  Simple Smile

# 397
Хахахахаххахаахха като видях директора и се изсмях с глас хахахахахах Animal Joy Cat Защо го карат този човек да бъде гневе като не му се получава и изглежда нелепо хаххахахахах

# 398
Хахахахаххахаахха като видях директора и се изсмях с глас хахахахахах Animal Joy Cat Защо го карат този човек да бъде гневе като не му се получава и изглежда нелепо хаххахахахах

Еми пусто щото сезонът е такъв Joy

# 399
  • София
Тръгнах да пиша, пък съм била по погрешка в другата тема. Много ми е объркващо две теми с едни и същи снимки от сериала, но както и да е.
Фотев е страхотен, радвам се че ни пуснаха негова снимка. Лора не очаквах да е с пусната коса, чак се учудих. Кръстева не може да го докара гневна. Албена ми е много смешна на тези снимки.

# 400
Захариев и Врабчев са ми фаворити  Simple Smile
Захариев ми е като сърдито старче Joy, Врабчев е най-добре от всички, направо налудничaво 

# 401
# 402
Е стига де, и тази иска да е хирург...други специалности няма явно...поне да не е коремен хирург

# 403
Аз ви казвам, че сценаристите не знаят другите специалности  Joy

# 404
  • София
В една болница повечето лекари са хирурзи със съответна специалност.
Това не е поликлиника.

Общи условия

Активация на акаунт