Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 855
  • 724
  •   1
Отговори
# 420
Е, колко да е многопрофилна с 2-3 отделения 😁

# 421
  • Разпиляна във въображението
Повече са - гинекология, педиатрия, урология, спешно, съдова, коремна

# 422
За тези отделения, на които познаваме лекарите трябва да са 6, може и още да има Joy

Ааа, Мириел ги е изброила Grinning

# 423
Повече са - гинекология, педиатрия, урология, спешно, съдова, коремна

Може.
Коремните мислех, че са към спешното, съдово също не съм видяла да има.

# 424
  • Разпиляна във въображението
Не знам, може. Мазови не са ли съдови хирурзи?

# 425
Имат си и психиатър и невролог. Аа, имаме и травматология, нищо че само Стаменова виждаме от нея.
Мириел, Ковачев взе операционната на гинекологията без да попита Галя. Тя нямаше планирана операция, но изникна спешна.
Коремните не са към спешното. Спешното си е отделно, по случайност коремен хирург е шеф, преди беше травматолог. В спешното дежурят всякакви лекари, като основно се води от Врабчев и неговия екип, които се водят реаниматори.

# 426
Мазови са съдови, да. Но не знам да имат отделение по съдова хирургия, шеф и пр.
За коремната хир. също. Та затова мислех, че са си просто лекари със съответните специалности, без да има обособено отделение за всички специалности.
Нали едно време голяма борба беше за шефското място на спешното.

Със сигурност са споменавали спешното, АГ, реанимация, урология и педиатрия като отделения. Може и за други да са казали, но аз не помня.

# 427
Отделението по хирургия се води от Романова, за него няма съмнение, че го има.
Отделението по съдова хирургия се води от Мазов, доколкото аз помня.

# 428
А какво стана с поста Директор по медицинските въпроси или каквото беше там.....
разбрали се какво са му функциите и кой го заема?

# 429
  • София
И в истинските МБАЛ не винаги има голямо разнообразие от отделения. Пък и да има, не оперират във всяко от тях. Така че за мен това не е толкова голям проблем.

# 430
Добавили са:
Владов:

Пенев:

и Йосиф:

# 431
Гнева на повечето обаче не им се получава...

# 432
Дотук единствено Врабчев и Захариев ми харесаха как изразиха гнева. Тия тримата и те са по-скоро забавни. Grinning

# 433
Йосиф е все едно хвърля салфетки в някоя чалготека и крещи от възторг по певицата. Grinning

# 434
Йосиф е все едно хвърля салфетки в някоя чалготека и крещи от възторг по певицата. Grinning

😂🤣😂🤣🤣😂🤣😃

Общи условия

Активация на акаунт