Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 864
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Йоско  хвърля  салфетки , а Тонич  още го крият Worried

# 436
Не ми харесват актьорите на тези снимки. За гняв съвсем. Всички залагат на отворена страшно уста и страховит поглед. Повечето са гротески. Бедни изразни средства на всичките. Гняв е съвсем друго състояние.

# 437
изглежда по-скоро като да се заливат от смях, отколкото да са гневни..

подразни ме това, че за голяма част от персонажите описанието е все още от 4-ти сезон, а ми се искаше да прочета и актуално представяне на образите.
Снимали ги, правили гифчета, пък накрая старо описание... много непрофесионално! 

Последна редакция: ср, 29 авг 2018, 20:34 от Ванилия 🌸

# 438
изглежда по-скоро като да се заливат от смях, отколкото да са гневни..

подразни ме това, че за голяма част от персонажите описанието е все още от 4-ти сезон, а ми се искаше да прочета и актуално представяне на образите.
Снимали ги, правили гифчета, пък накрая старо описание... много непрофесионално! 

Мда, съгласна съм! И на мен ми се искаше да прочета нещо ново. А освен това, така като са сменили снимките само на някои ми е много странно, някак старите снимки смесени с новите не ми седят добре.

Йоско  хвърля  салфетки , а Тонич  още го крият Worried

Странно е това, Ева и Стаменова нямат и те все още. Гледам, че и Евгения няма, а ми е интересно да я видя. Grinning

Последна редакция: ср, 29 авг 2018, 22:26 от yanitsa.s

# 439
Офромлението на сайта не е добро. Ще бъде по-добре ако за всеки от сезоните е написано участващите в него актьори и актуалната за момента историята на героите. А не стари и нови на едно, информацията за повечето им е стара, напр. Зорница все още ще впечатлява директор Банков......Joy

Предполагам ще добавят и за тях нови снимки поне Grinning

# 440

Болницата в крайна сметка може да е профилирана за такива операции Simple Smile
М-то от МБАЛ е за многопрофилна болница.

А ако е еднопрофилирана, ко праим?

# 441
Болницата в ОЖ се води МБАЛ, не си го измислям само да споря.
А еднопрофилните ги водят специализирани болници по....... - може очна, ортопедична и т.н.

# 442
  • София
Това, че е МБАЛ не значи, че всички клиники са еднакво добре развити. Дори и болница от ранга на ИСУЛ има определени приоритети...
Толкова от мен по този въпрос.

# 443
Дискусията тръгна от това, че новата сестра искала да бъде хирург, а ние се пошегувахме само да не е коремен. Ти каза, че може болницата да е специализирана в този тип хирургия. Никой не е говорил до колко са развити отделенията/клиниките, а за това каква е болницата в ОЖ.В случая тя е многопрофилна и са нужни различни специалисти, за да отговаря на абревиатурата МБАЛ.

# 444
  • София
Дискусията тръгна от това, че новата сестра искала да бъде хирург, а ние се пошегувахме само да не е коремен. Ти каза, че може болницата да е специализирана в този тип хирургия. Никой не е говорил до колко са развити отделенията/клиниките, а за това каква е болницата в ОЖ.В случая тя е многопрофилна и са нужни различни специалисти, за да отговаря на абревиатурата МБАЛ.
Профилирана съм писала, а не специализирана.
Примерно в ИСУЛ се извършват уникални операции УНГ, единствени за цялата страна.
Трябва да се обясняваме и анализираме постовете явно.

# 445
Какво общо има каква операция правят единствени за страната?
Разговора беше каква е болницата в ОЖ, в случая тя е МБАЛ т.е. многопрофилна, имаща повече от едно отделение и специалисти.

Повече по въпроса няма какво да кажа.

# 446
  • София
Ами те имат повече от едно отделение и специалисти, така че си отговарят на името.

# 447
# 448
Доне , чети и се учи
В Монитор пък обстойно ни занимават как Владо Пенев си е боядисал космите /това бил младият вариант/и сега приличал на Енгелс 😏

Последна редакция: чт, 30 авг 2018, 14:26 от Ели-фен

# 449
Ели, статиите им напоследък са или преписани от сайта на Нова или съчинения по снимки. Колко да е трудно да отидат на сета и да направят интервюта с екипа и актьорите,както бяха направили за Димитър Захариев например.
От сторитата на Вергов и Владо. Вместо Юлиан, В. Пенев да бяха подстригали Joy

Общи условия

Активация на акаунт