Откраднат живот 55: Анатомия на гнева

• 41 822
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
Ванилия, появявали са се разни хора за консултация през годините. Не е някой определен, който да участва активно.

# 541
  • София
Със сигурност помня, че нямаха онко, че и нямаха право да държат подобен болен. Това покрай историите на Виолета и Мона.

# 542
# 543
  • София
А Ина е с корем, юпи. Laughing Радвам се, че са я оставили на работа в болницата.

# 544
Откога чакам Марио да бие шута на Зорница окончателно 😉

# 545
  • София
Инчето с корем, а Зори все е до Марио. Аз съм оптимистка.

# 546
Айде да не тормозят Ина с дълго бременеене като Ваня Joy

# 547
Както чувам от промото май Евгения е нагласила порция мъдрости и съвети и за новия директор. Joy

# 548
Евгения да си насочва мъдростите към старата си дружка Банков, че тотално е изплискал. Grinning

# 549
Евгения да си насочва мъдростите към старата си дружка Банков, че тотално е изплискал. Grinning

На него му трябват два шамара за баланс мен ако питаш, никакви мъдрости не вършат работа вече. Joy

# 550
  • Пловдив
Много надъхващо промо! Настръхвам!

# 551
  • София
Това пък от къде дойде? От някакво си промо, което не е ясно какво визира.
Може някой друг да е изплискал.
Нямате спирка значи. Почакайте да видим епизодите.

# 552
Това промо всеки път като го видя, всеки път различен детайл ми прави впечатление. Та сега - на мен ли ми се струва, че накрая Зорница замахва все едно хвърля нещо преди да падне на колене?

# 553
Перличке, аз също си мислех същото.

# 554
Това промо всеки път като го видя, всеки път различен детайл ми прави впечатление. Та сега - на мен ли ми се струва, че накрая Зорница замахва все едно хвърля нещо преди да падне на колене?
годежния пръстен от Марио🤪😂😁а дано. Амин!😁

Общи условия

Активация на акаунт