ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 265
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • Варненска клюкарка
Фемо тая с патешката човка вместо уста що си я сложила да грози Ча Sick

Не само им пее Мустафа Джеджели май така се пише ами и има няколко реплики в серията- запознава се с Азра и поздравява Джан за избора Peace

И аз видях подобен коментар при латините, само че беше че за снимка предпочитал да се прегръща с риби вместо с кака... Някой от пресните фенове явно много му беше набрал, не са свикнали хората hahaha Добре че на Чачослав не му е преляло или не го е видял, че виж компанията на борда случайно пуснали снимка как се прегръща с кака, както стана миналата година като я плюха в някакво предаване, а на другия ден случайно гостите им ни я показаха у Чачови... Joy

Laughing

А тук набързо си ръфна един нокът Laughing

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 16:09 от Беллора

# 106
Стреснах ли ви  Mr. Green изтрих човката споко

Пак ли с това предаване показал я заради клявката  Laughing Не е заради клюките .
 Знайте мнението ми засега остава непроменено .    Изнесе си  парцалите разделиха се .Спести ни гледката на риболова. Оная малко ли се перчИ на яхтата  коя  съм аз  кой ми гадже  #Cussing out

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 16:43 от femmi2

# 107
  • Варненска клюкарка
Ами то нямаше нужда да я показва, щото тя показа в сторито кой е правил снимката Joy Абе и да не ни харесва няма какво да се лъжем- като семейни двойки си бяха там- Гюнгьорови си гукат целите у щастиЯ и романтика че Гюнгьоровица бременна, Чачослав с кака...

Прилича на 19 годишна Heart Eyes

# 108
Ами то нямаше нужда да я показва, щото тя показа в сторито кой е правил снимката Joy Абе и да не ни харесва няма какво да се лъжем- като семейни двойки си бяха там- Гюнгьорови си гукат целите у щастиЯ и романтика че Гюнгьоровица бременна, Чачослав с кака...

Прилича на 19 годишна Heart Eyes
Скрит текст:
Изпуснала съм клюката, Laughing новата мома на Гинчо ли е хамиле!? Thinking

# 109
Наде нищо не си изпуснала.Жената на Илияс Гюнгюр е хамиле. Гюнгюров   готвач ли е в бума съдружник ли кво ли?
Като коментираме гостуването лапето е роднина на Дуня ? Изненадващо бяха в дома му оная беше по домашни дрехи.
Не знаем вътрешно каква е .Не е добре  да дялкаме като не сме общували .Пусто като е нелицеприятна и си вирна носа стана  звездЪ Angry

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 17:50 от femmi2

# 110
  • Варненска клюкарка
Наде не, става въпрос за жената на готвача на Лабума (а според падругите и съдружник в бизнеса на Лабумски) Айсун Йълдъз Гюнгьор, онзи който на яхтата държи с Ча голямата риба. И сега и на предния Байрам бяха с Чачови на яхтата Peace
Ама и готвача какви форми е направил Shocked

https://www.instagram.com/aysunyildizgungor/

Фемо не е роднина на Дуда лапето, бяха Чачови приятели с един куп деца, към онзи момент жената беше бременна на финалната права с поредното четвърто или пето, не им знам точния брой Peace

Ха, вижте съде са почивали Гюнгьорови през януари newsm62

https://www.instagram.com/p/BdkkUIIAw7t/?taken-by=aysunyildizgungor

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 17:41 от Беллора

# 111
  • Пришълец

Ха, вижте съде са почивали Гюнгьорови през януари newsm62

https://www.instagram.com/p/BdkkUIIAw7t/?taken-by=aysunyildizgungor
Чачови сигурно са били в конфликт по това време, можеше и тях да вземат Joy

Цитат
А, малката Ейлем от Ичерде Laughing Присъединява се към НИ ли, още едно дете, за което да се грижи Филизка Laughing

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 18:02 от Маргарита Н.

# 112
Къде са почивали през януари? През тела съм не се отваря линка.Кво  нашия е бил с тях ли ?

Марги   третия път конфликта ще е окончателен   Аривидерчи Гуд бай ......   коя е наред след шамана:laughing:

# 113
  • Пришълец
В Пампорово Laughing

# 114
В Булгаристан  са били .Ча що не иде тука жилката му е балканска .
Ако дойде  ще е събитие.При латиносите скоро не вярвам да иде.Най -добре Аксой и Гинчо да уредят съвместно посещение.Инките ще се разбият от кеф за ХаЗаЧаг.

# 115
  • Варненска клюкарка
Ще иде Ча сигурно, ама като пуснат Протектора, латините ще пощуреят Mr. Green

Идеята на поканата към Хазал за посещение в Мексико беше че лятото ще пуснат НИ и преди започването тя ще гостува на Телевиса. Обаче объркаха графиците нещо - първо пуснаха Жена, а когато пуснат НИ вероятно Хазал ще е заета или може вече да е приключил сериала... Фатих Аксой каза че ще ходи, значи ще ходи Peace Не случайно се вдигна онази журналистка до Турция, нещата са били уговорени, казаха го по тв в анонса за предаването Peace

# 116
  • Пришълец

Още един вариант Joy Дали ще има и друг - с Мишока hahaha

# 117
  • Варненска клюкарка
С мишока ще е на истина Sick
Иначе тези двамата са най харесваните и партньори, е и Киво ама той с голяма давност и вече не се брои в по-новата история hahaha

Много хубава Лидийка видях, ама да не беше таквоЗ дРъво ooooh!

Днес сутринта като прецъках няколко акаунта в Т и такъв хубав колаж видях що не го копнах да го сложа... ooooh!
А какъв никнейм срещнах, срам ме е да го напиша, нищо че е на испански - нещо като един друг който се казва "очите на Чаатай", само дето този който ме втрещи не е за очите, а за една друга част от Ча rotfImbo rotfImao Ей големи простачки тез латини Joy

# 118
  • Пришълец
Срещнах една нова снимка на Мишока, с бяла тениска е, представих си го в колажа до Хазал и бебока, но няма защо феновете да предизвикват съдбата още отсега Joy
С двама от предпочитаните й партньори се е получило добре Heart Eyes Хазал и Киво бяха също хубава двойка Heart Eyes

Обичам да надничам в споменатия профил, Очите на Чаатай Heart Eyes Другият не съм го срещала, Бел. Щом е изписано на испански няма и да го разпозная. Ама смея да предположа какво е hahaha И тук, във форума има нещо подобно, изписано си е на чист български, най-обикновен никнейм и все пак да се чудиш на избора на човека, който стои зад него Embarassed Embarassed Embarassed

Ммм, Емкоо. Не е 2 ¾, но пак е хубав.

ФЕмир  Heart Eyes

# 119
  • Варненска клюкарка
Марги сетих се и за подобния бг вариант, ама онова освен конкретиката от анатомията, е добавено и името на Чаатай Mr. Green
А Гинчо се е пуснал в сторито, на мач е, Галатасарай-Аланияспор, дано да ги изписвам правилно. Ча дали е там, той е фен на Галата Peace

Пък аз гледам Фазлет Crazy

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 23:12 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт