От нета е
Уж роза-моза и не знам си какво
Ама понататък си спомням , че Зехра разсправяше, че някой от неговото семейство я биел
Ама той знаел ли, не знаел ли - не разбрах?
Как го изигра това
И аз умирах с нея пак

Като че ли на заколение отиват, толкова е страшно 
Ама в тоя дублаж не са му нацелили съселския гласец, язък
Вярно, много добра Хазалка, направо човек с кожата си ги усеща нещата като я гледа. Но и как иначе, единия ден Фера да целува Емко, а на другия да и тупнат това... нещо
как оживя горката не знам 

Хайде сега за тез епизоди върви горе - долу. Хеле в днешната серия какъвто беше ни жив ни умрял, ядва се. Ама после като трябва да крещи с цело гърло, тоз преводача да не получи сърцетуп от напън да го докара
Той колкото актьора се напъва да го играе на умирачка, тоз два пъти повече го загробва
Все крещя срещу телевизора , някой да му подаде водица на тоз човек, ама кой да ме чуе 
Направо си се представих как му навивам мустаци до откъсване, да види той хубаво ли е , маймуняка 
Там само ми беше терсене , че Фера получаваше привилегии за тоалетна, пък Емко не.
/ Хуморът ми тази вечер е отвратителен

Може за рождения ден на Ча . Искаме промо фотосесия ,интервюта както правят всички актьори .
Едно е ние да се шегуваме с лелите и каките в живота му, ама не мога да ги чета такива изсмукани 

А 56-та е хубава но на моменти много пресолиха с тровенето, паленето на завесите и особено шева и кройката
А като видях каква романтика направи Емко със свещите и такива очаквания имах
Язък 
Все се каня да ги мина пак че са много забавни, не случайно ги държа на първа страница 

Препоръчани теми