ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 291
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • Варненска клюкарка
Как ми се иска един голям хубав гиф в колата с кораловата ризка, там като шофира в тунела, а ризката се ветрее на гърдите му Crazy

Цитат
Heart Eyes

Вярно е Марги, тялото му се промени както и той целия, но той всяка серия беше различен, а ако като теб не си го гледала в реално време а и на прескоци, наистина може да ти се е виждал като друг човек. Реално това е периода когато се промени най-много, възмъжа, дори вдигна още няколко сантима на височина Peace Това го няма в нито един от другите му проекти, там промените бяха само на растителност и килограми hahaha

Емко

# 211
Гифката с кораловата риза как кара кола пазиш ли ги Марги . Възмажа и се промени .Човек като расте се променя.

# 212
  • Варненска клюкарка
И още Емко, копвам ги от първа страница, после може да потърся и други Crazy

# 213
 Ще се разровя за качествено фото  с полуразкопчаната риза и очила .Вчера я бях сложила.

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 15:37 от femmi2

# 214
  • Варненска клюкарка
Моите са с ужааасно качество но са интересни, намерих и онази където е паднал на снега, ама е малка и почти нищо не се вижда...

Навремето имаше няколко на които спи в колата спряна някъде край блока hahaha но не намирам сега...

# 215
  • Пришълец
Интересни са Бел, пък и някои не съм ги виждала Laughing
Скрит текст:

А това за мен Heart Eyes

Струпат ли се повече изображения на страницата, някой може да среща затруднения при скролването, затова понякога крия Peace

# 216
Стълбите   ги прескачаше направо
 Аууу Марги коралов Емко:heart:

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 16:46 от femmi2

# 217
  • Варненска клюкарка
Интересни са Бел, пък и някои не съм ги виждала Laughing
Скрит текст:

А това за мен Heart Eyes

Струпат ли се повече изображения на страницата, някой може да среща затруднения при скролването, затова понякога крия Peace

Маргии разкошни са и там като взима стъпалата през 2 също.... Crazy

Това палтенце на чий ли гръб не беше- Мехметя се правеше на жиголо с него, беше наметнато на ръката на капитана като излизаше и завари Фера по нощница, а после беше на гърба на Хазал и и стигаше под коленете, навън където беше хванала под ръка Ча и капитана... А на Ча му стоеше като излято и май му беше от любимите дрешки че доста често го снимаха с него навън...

Сгафил е и се налага да дублира Емко Mr. Green

Марги има такива, които и аз отдавна не съм виждала но и не знам вече къде да ги търся... Сега се сещам за една от някъде към средата на първия сезон застанал на ръце с главата надолу, но качеството и битер това на оная където е паднал на леда и едва ли ще я намеря...
Има и една която разнася колега на ръце, в гръб е там... Абе голямо диване hahaha
Ако някой има затруднения да скролва, да казва докато е време, ще ги скрия Peace

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 13:08 от Беллора

# 218
  • Пришълец
Сега се сещам за една от някъде към средата на първия сезон застанал на ръце с главата надолу, но качеството и битер това на оная където е паднал на леда и едва ли ще я намеря...
Има и една която разнася колега на ръце, в гръб е там... Абе голямо диване hahaha
Ох Joy Joy Joy представям си каква веселба е била.

Тези и те са от Емирско време, много ги харесвам Heart Eyes Втората я видях за пръв път едва преди няколко месеца Mr. Green

# 219

Цитат
тази  не съм я мяркала

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 14:41 от femmi2

# 220
ХелоУУУУУУ. Party
Мнооооого е Емирско Heart Eyes днес, но си му е и ден, а и Ча баш днес се появи Laughing и с набола брадица. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 14:15 от Neidjal

# 221
 Ча се е навел   Диренч  Аксой е там и режисьора

хапни си джанка  Joy

гърба на Ча ли е  пише нещо Хазал

съсредоточава се   

незабравимото интервю  в предаването

# 222
  • Пришълец
 По-рано пропуснах да сложа това newsm53

Мммм, от хубави, по-хубави ги наредихте Heart Eyes

# 223
  • Варненска клюкарка
Ние пък си го направихме Емирско - Чаатайско hahaha
Кой знае какви съкровища имам на един стар комп, все се каня да го прецъкам... Не случайно Надето казва че следващите му сетове по това което излиза от тях изглеждат скучни.... Ами такива изглеждат за нас на фона на това което излизаше от първия tooth Пък от последния хептен нищичко не видяхме ooooh!

За него не мисля че е скучно, но като всяко нещо случващо се на човек се за пръв път, вече няма какво толкова да го изненада.
В началото се радваше на всичко, на вниманието към него, на техниката, на хората, на феновете, а какви изпълнения имаше  с тях... Една му се беше тупнала в скута, други две бяха нахълтали при него в тоалетната, някаква се беше опитала да го целуне по устата и май беше успяла не помня Joy Joy  Joy Беше казал и за неприличните предложения които редовно получавал, чакаха го пред дома на родителите му, веднъж майка му беше поканила една тълпа в тях да ги черпи, мислела че така трябва hahaha Стъклата на колата му с изписани с пръсти телефонни номера и следи от целувки с червило, а под чистачките защипани бележки и рози Joy Имаше снимки, Мерцедеса целия нашарен hahaha Има снимка как някаква му се е метнала на шията, някъде по коридорите на университета, слагали сме я, но едва ли ще я намеря сега....Веднъж се наложило да го закарат с куриер на сета че тълпа фенове го беше блокирала с аблата на едно кръстовище... Имаше какво да разглеждаме едно време, а сега наистина е много сухо Tired
Началото на 2013 г. наведнъж излязоха доста непоказвани снимки, Ирка пусна някои много интересни но сега нито Ирка, нито запазени...- Освен ако Профчето има някои newsm78

Емко 3 Crazy

Фемо на мен това зад групичката не ми прилича на Ча, даже като съм я виждала тази снимка не съм забелязвала човека на заден фон hahaha

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 15:18 от Беллора

# 224

Като се рових   попаднах на това

Цитат
Феми, да ти споделя. Звездите ми го говорят: летящия през времето Чачко го чака сериал, който няма да се радва на зрителски интерес. С мен ли си? /в прогнозата, де/
Рориии това е твоя прогноза . Да видим ще познайш ли ?    Залагам  ще има интерес  пак ще работи с Нетфликс  Rolling Eyes
Актьорите и продуцентите се вълнуват и очакват отзивите.Друг е въпроса  в цифри интереса. Там никой не може прогнозира.

Цитат
Цитат на: femmi2 в чт, 12 окт 2017, 14:58
Емир требваше да я укроти   в Найта да я менте на гръб да я занесе  в апартаментЯ  и там да  да трошат джама  Mr. Green Whistling офф    Фера ем виновна  ем троши  бара  Joy

Ох какви съм ги мъдрила  Joy :35

Мдаам забавно беше не като сега едвам ни отпускат нещичко  ooooh!

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 16:48 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт