О да, от добрите сватбарски времена... Май не се сещам след Гюнгьоровата сватба дали се е отбелязвал на нечия друга
За годеж помня, но за сватба май не
А някои от двойките които е уважил с присъствието си все още са заедно Гинчо от ЛА

Те за погребението на майката не го бяха върнали ама сега са го върнали. Интересно ми е какво ли е трябвало да прави актьорчето през това време? 
Нищо не разбрах - женен на игра бил едно време и не знам си какво?
Жена му луда била
Нищо не му разбрах досега.

И как фъфлии 

/Емко идва да си я вземе,стига й толкоз амнезия
/

Пък Филка се тюхка как ще ги оправи после 
/
Той дошъл казал им , че ще я спаси и на сутринта , ни телефона му включен , ни караванатаа му вън.
- Ох рахатясах, щом той е тук не ми дреме де е Сашо

Сега по става за Каптан 

Събира ги на тълппи мадамите. Ама и там си имат Ханде дето го тормози и оп той я нарами и я метна в кофата за боклук
Пък сестра й е влюбена в него и т.н.
Ей тази е образ
Барем Каптана им да беше Каптан - ми той ту прелизан, ту рошав и плешив

Според мен много лошо начало, кофти късмет
От друга страна и да го финализират, той има един много успешен първи сезон, където през половината беше в първите 5-6 , а втората половина към 8-9 място т.е. не е излизал от десетте най-гледани. Та каквото-такова...

Иначе щеше да видиш че там Хазал беше като козунак, само в лице беше добре, но то принцитно на лицето килата и се отразяват добре. Наскоро излизаха снимки с нея от занимания с пилатес, малко се беше повталила, но не съм я поглеждала снощи как е. Но това което казваш е точно така- в края на първия сезон и аз казах същото като теб, Хазал беше по-пълна от времето на Фериха, страх ме е да я цъкна сега

Може от компанията да не позволяват да издава проекта и каква роля ще играе .

Но другата седмица Чукурово ще вдигне, а и се връща Затворът...
Доколкото разбрах са рекламни лица на Котон, а Фахрието вече не е ли 
Дъската за гладене и ютията навън 
Обеща й , че ще я измъкне и така. После го дадоха последните 30 секунди , когато Филка най-сетне го намери , зазяпаха се един в друг и изведнъж се появиха син му и жена му. 
И някак при самата Хазал се усещаше неудобство от тези сцени. Какъв беше замисълът в това не знам, но беше много неловко и глупаво и меко казано обидно. 

Но честно и аз не разбирам защо акцентират там 

Правилно, сума и народ се облажи от най-добрите им проекти... Ако можеше и двата мастити продуцента да заснемат нещо общо- Аксой заради идеите и отличните кастове, а Керем Чатай заради качеството...