ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 348
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • Варненска клюкарка

Скрит текст:

Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пък това специално Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 541
Сюжета имаше пропуски  но като цяло  е успешно.В мъжкия екшън  заби шамана .А така си бяхме спокойни и хоооп изненадаа.
Продуцента  е възможно да е искал втори сезон   Ча го стопира като подписа с Нетфликс. АЯ направи Ямата    .
Марги я  сложи фото  да видя  който си проверила   викаш  има разлика .

Последна редакция: ср, 19 сеп 2018, 23:38 от femmi2

# 542
  • Варненска клюкарка
Още изначално беше решено да е един сезон, според мен ставаше въпрос за нещо ала парен каша духа, говоря за олигофренията  и напълно лишения му от смисъл втори сезон, където си разтягаха до безкрай едни и същи глупотевини...  Просто си е спестил подобно развитие на нещата още с подписването на договора за новата си роля Wink
Ичерде беше успешен проект, но един сезон му стигаше Peace

# 543
  • Пришълец
Феми, предпочитам да не слагам снимка, че може да се окаже друго Laughing Онзи, който ми излезе е някакъв младеж, не е някой хубавец, по нищо не си приличат с Ник Бейтман.... След епизода довечера ще има снимки в изобилие и ще го видим...

Добре, че след успеха на първия сезон на Ичерде не се полакомиха да правят втори bishop То екшън, ама на малкия брат като му оставаше време за любов, би следвало и при големия да е така, та като елиминираха Мелек коя щеше да е новата в сърцето на Сарп, а hahaha Добре, че се разминахме със СарСем, че това щяха да ни предложат евентуално във втория сезон hahaha Шегувам се, но един сезон беше предостатъчен Peace
Ча преди това се беше опарил два пъти всъщност. От една страна е ПЕ, който без любимата за зрителите главна героиня си е едно безсмислено продължение, точно недоносче. А после и Олигофренията. Щом Ча след това нещо не се отказа от актьорлъка, ще играе и занапред, но ще подбира проектите си съсредоточено, че да не се прецака така втори път Laughing
Роличката му жалка, ами видът му newsm09 Тц, не би си го причинил отново Wink

# 544
  • Варненска клюкарка
Вярно, на два пъти се опари ooooh! За Нетфликс нещата са се уточнявали месеци преди договора за който Ча ни съобщи през август миналата година, може би преговорите им да са започнали още с началото на Ичерде, но така или иначе много категорично съобщиха за само 1 сезон. със сигурност ако зависеше от биг боса нямаше да остане само един.
Мен пък ме радва че Ча търси нови възможности, работа с нови хора не зацикля на едно място, не винаги резултата ми харесва, но какво да се прави на вкус и цвят....винаги съм се чудила на упоритото сътрудничество на Киво с Еджето, да виждаш че нищо добро не ти се случва с всеки нейн нов сериал и пак да се връзваш с нея ooooh! Засега ми изглежда като отсвирена от АЯ, дано да е завинаги, но и да не е, поне сега се радвам че няма да работи над новия му проект bishop

Още една с Хазалинда, нещо много смутена изглежда  Rolling Eyes

Днес май е нещо като ден на сладура или и аз не знам какво точно newsm78

Последна редакция: чт, 20 сеп 2018, 10:29 от Беллора

# 545
Добро утро!
Марги ептен се обърках нали момъка се казва Арда  ? Какво ще прави ам.модел в турско дизи ?  
Ти майтап ама СарСем ни го  спестиха в дизито от тази гледна точка е по - добре ,че е един сезон .
  Киво казал ,че се страхува  каква партнерката ще  изберат  .Дали наистина го е изрекъл  или превода е сбъркан .

Последна редакция: чт, 20 сеп 2018, 12:58 от femmi2

# 546
  • Варненска клюкарка
Не вярвам Киво да е коментирал каквото и да е за партньорката, това са просто любимите дъвки на комшийските жълтури Peace
Фемо няма да е американски модел в турски сериал, а изпитваме съмнения че някой е подменил снимката на евентуалния нов колега с тази на някой чуждестранен хубавец Peace
Като се сета за СарСем какви подозрения имахме че ще ни я напресат и в сериала за негова любов hahaha

# 547
  • Пришълец
Да, Феми. Новият момък ще е Арда Учан, а не този хубавец, чиято снимка според мен погрешно се разпространява с инфото за НИ.

Не знам и аз какъв ден е днес Joy Сладък Ча, а другата част какво означава, глуповат ли Laughing

# 548
  • Варненска клюкарка
Марги май нещо такова newsm78 Муцуни някакви hahaha

# 549
Ако е шега с подменената снимка нарочно ли го правят хора сякакви . Довечера ще се разбере . Не го помня  в черешите   ама не съм го гледала задълбочено . Йозге Гюрел ще влиза при Ибо и Керем .Ще играе сестра на един от геройте. Интересно как ще изглеждат с Ча ? Къв целуфан удариха с Джан  .

# 550
  • Пришълец
Ох, много ми стана смешно за това с Киво и новата партньорка, със сигурност не е казал нищо такова Joy
Да, снимката е подменена за съжаление Crossing Arms Crossing Arms Знаех си, че тоя хубавец не е турски актьор и няма начин да го вкарат в НИ.

Не намирам подходящи от това, на което е посветен денят, нося от любимите ми Heart Eyes

# 551
За страх си е .Като му лепнат СС горкия Киво. Знаем за  кво иде реч .
Сегашната  на Чачо се води красавица  . Кой знае какво мнение нямам .Не съм и гледала проектите.

Последна редакция: чт, 20 сеп 2018, 18:26 от femmi2

# 552
Хааааай Party
Скрит текст:
Киво не би се изказал по този плосък и елементарен начин, не е в стила му.
Хазар с чичо си, Mr. Green пардон със севгилито си. Laughing
И двамата саааааа бляк. Sick Sick
https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456246418%2Fb2eb735bd7137 … pl_wall_-58199741
Много, много, много сладка Хазалка Heart Eyes на снимките с фенове.
И още една йени фотка.

# 553
  • Варненска клюкарка

Не намирам подходящи от това, на което е посветен денят, нося от любимите ми Heart Eyes

Че на тази какво и е, на мен ми е от най-любимите Чачови снимки Heart Eyes

Киво и Сера ли - никога няма да стане това Naughty
Фемо, Ча вече се е цАлувал с Йозге Гюрел, ама такъв вой надодоха фенките на Сера че бързо бързо  изметоха Йозгето от олигофренията. Аз я харесвам като визия сладка е и на Чачослав му отиваше много повече от главния траверс, пардон сЯ им викат джендъри Mr. Green Иначе от това което съм засичала от Череши или вишни, като актриса е като повечето т.е. нищо особено 33uu 

Хазал ми изглежда тъжна или изморена... или и двете Rolling Eyes

# 554
  • Пришълец
Особено на тази последната снимка много ми харесва Хазал Heart Eyes

Гледам сериала на нашата Лидийка е на четвърто място в рейтинга за деня, че и по ТВ 8, по която беше Марал, а там сериали май не се излъчват newsm78 Може и да го бъде дизито, но ми е любопитно как са повдигнали Буура, че да е колкото нея и да не изглеждат твърде нелепо един до друг Laughing Аз я харесвам нея, ако не талантлива поне е красива, но ръста на партньорът й трябва да е съобразен с нейния. Само една двойка съм гледала, където жената стърчи, онези от Перлата Сердар Орчин и Айча Варлъер, абе бие на очи Joy

На Киво му върви, все попада на подходящите партньорки, от досегашните му само Фарах не харесвам. Пък и нещо много ми идва русото там. Ох не, дано не му лепнат Сера Stop

Общи условия

Активация на акаунт