ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 249
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
  • Варненска клюкарка
Не се знае, може да се е върнал в Истанбул, от снимката с рибата мина време колкото да вълняса горе-долу толкова. Гюнгьор може да го чака работа, трябва да върти Ла бума, кака и тя започва снимки...

Ми на големите звезди или трудно уловимите въпросите им ги изпращат предварително и чакат съгласие. Сигурна съм че Ча е от тях Peace

Бурчин съм я гледала в Милост, Езел и в първа серия на един сериал с Халит Ергенч когато героинята и скочи или падна неволно от една тераса и до там беше. Харесвам я, умее да играе, не е обичайната  красавица, не е лигава - има харизма и хубава малка фигурка, камерата я обича Peace

Профчеее, най после  Hug
Скрит текст:
В състояние са, то окото пострада но зрението не, първо спадна на 30%, после се вдигна над 80, сега съм някъде -1,75  на лявото, дясното е ОК ама нямам желание и така повече от 2 години... "Удавих" се в някакви синьозелени води и безкрайно небе, доскуча ми- гамата все една и съща, а цветовете 160- сменям сменям и все същото- скука Rolling Eyes Дано някой ден пак да ми дойде музата че язък за толкова труд и пари хвърлени досега ако не го довърша Rolling Eyes

# 76
 Белл радвам се че си добре  Hug Party

Както казах той да ми падне  ще  го предразположим за интервю  Joy

МаргарелО  черпи ме с едно кафе   виж как карам Чачослав да се появи  още ще има  hahaha

под този ъгъл  ми харесвааа   пак със шапо   нова е брадицата му расте

Цитат
Дневная бомба! Мы пообщались с поклонником, который сделал фото Чагатая Улусоя в ресторане Узунья Бич. Тот поведал, что Чача был в прекрасном расположении духа, пришел вместе с друзьями и обронил несколько фраз по поводу своих дальнейших планов. Через два месяца он приступит к работе над новым сериалом. И это не Защитник. И... он все еще Ичерде
 Что имелось в виду и не навешал ли этот поклонник нам лапшу на уши - решайте сами

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 18:00 от femmi2

# 77
  • Варненска клюкарка
И не само брадицата, очаквах Профчето да отбележи хайдушките му вежди от предната снимка със същия човек tooth

# 78

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 20:23 от femmi2

# 79
  • Варненска клюкарка
Цитат
Мине Тугай сделала неожиданное признание. Один из ее поклонников написал актрисе, что он скучает по ее персонажам, так как давно не видел ее на экране. И вообще нехорошо, что она оставила сериал Прилив и ушла. На что актриса ответила просто "я не оставляла". Понимайте как хотите, но если человек не ушел, значит его "ушли"
Ха ха, идеалната команда, а се оказва и там същите задкулисни игрички и вероятно след спешното излизане на героинята и с изксмуканата и смърт е отворило подходящо място за бездарната жена на онзи мазняр Билгин, дето и сега я врат във всеки проект на япъма, пък макар и в пълнежа...
На вид винаги ми е бил неприятен, като режисьор еднотипен, ама и като човек... нагаждач мазен ooooh!

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 17:48 от Беллора

# 80
 Напоследък кисне в тоя ресторант бийч  в района където живее.
Да не е на негов аркадаш да му прай реклама като на Лабумски.

Последна редакция: сб, 25 авг 2018, 19:24 от femmi2

# 81
  • Варненска клюкарка
Общо взето всеки си гадае там някакви неща... Казал че още е Ичерде и айде, значи влиза у Чукура, що там, ама така се сетили.... Другия вариант бил че щото бил с кака и не излизал от Ичерде... Пък онзи дето писал Протектора, пишел и нов сценарий за него, значи пак Нетфликс... дано, ама.... Rolling Eyes Не мисля че ще тръгне да се обяснява на случайни хора.
Ако си разреди висенето в Лабума много добре ще направи, не изглежда добре да кисне денонощно там. А това е някакъв рибен ресторант, може да си носи улова там да му го сготвят Laughing

Днес докато още е извън страната влязох по основно да оправя стаята ня детето и какво погледнах дистанционното на тв-то, ми там има цял бутон Нетфликс, само дето нямаме абонамент...

Heart Eyes

# 82
Ще влиза у Ямата дрън ,дрън...... Шегувал  се с компанията бил Вътре ми да беше им казал кога ще бъде вънка кака да не гадаем повече Joy
Това ,че може да снима пак с Нетфликс зависи как ще се възприеме фентъзито.Още не са излъчили първи сезон  направиха втори .Имат му доверие знаят колко почитатели  има.

Heart Eyes бебко как я зяпнал

Crazy Crazy

брадата е  като Сарповата в началото

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 12:37 от femmi2

# 83
  • Варненска клюкарка
Сет на АФК. Не ми се вярва много да е Ча, но все пак я слагам... Вярно че има снимка с подобна шапка сива на цвят, тази не мога да я определя много Thinking

# 84
Добър слънчев  ден! Simple Smile
 гифки от контакта  bouquet

Сарп и Емир  newsm08 newsm08

Помните ли  ? Връщаше се от Монте Карло от фотосесията . Илка беше с него  каза на журналята не пишете нищо грешно това е жената на мениджъра ми  и моя стилистка .   Рядко  се обяснява   .    По онова време още не бяха се развели .

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_672392
 Шъ паднЪ   Гюпсе избирала  кадъна на Ардуч за дизито . Избрали 20 годишна  .  Това  шоу   искам да го вида  hahaha hahaha Вампирела и тя ще избира   ша изберИ най - подходящата в кавички  Mr. Green
 Рускините се бъзикат  сценарии ще му напише  шедьовЪр   Joy

СерКер на Миконос къде другаде  както каза Бел да я направят почитен жител  на острова   Joy
 на Ча кракът му не е стъпвал там  . Той си почива отделно  Joy

Последна редакция: нд, 26 авг 2018, 17:59 от femmi2

# 85
  • Варненска клюкарка
Аууу каква тишина тука ooooh! Ча на калъп да го снимат няма да разберем даже hahaha

Нова, на Хазалка, почивката и свърши и вече е на работа Peace

Ми така де, Сера изкара лятото там, минимум жител трябва да я направят на Миконос hahaha

Той Ча очевидно че не си пада по скъпарския спа туризъм и висене край басейна. Навярно би умрял от скука на една такава почивка като на Сера hahaha От години личи че харесва типично мъжки почивки- яхти, риболов, гмуркане, мъжка компания с ядене пиене и пеене - последното гА градуса се покачи Joy Е сега повлвлачил с компанията и кака, за пеенето сме я виждАли за другото не знаем tooth

# 86
Тишина.....МаргарелА се запиля нейде и кафето си чЕкам  Mr. Green  

Дай му палатки , яхти  ,лодки ,риболов.По време на Ичардето бяха с кочовете на зимна почивка в Швеция.Може завлякъл и оная.Не е важно стана дума за това го споменавам.

Аржентинките    до Туркиш се надигнаха да го видят . По - луди имало от назе .

като звезда го пази

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 11:21 от femmi2

# 87
  • Варненска клюкарка
 Фемо Сейнт Моритц- Швейцария Peace Е това е скъпарски курорт, но на зимните реално е по-добре да си на скъпо място, отколкото на средна хубост или евтино, че там топлината, удобствата и глезотиите са много важни за доброто оцеляване Peace Но и не знаем къде точно в Сейнт Мориц е бил, там има и местенца средна хубост Peace

Рейтинга на 1001 нощ, още един с невероятни цифри... За него казват че бил от златната ера на турската дизи индустрия Peace Не знаех че е приключил 2009 г, мислех че е през 2008-ма. Значи когато са го показвали у нас все още не е бил завършен, затова и имаше доста голяма пауза в някакъв момент...

https://vk.com/diziturk?w=wall-1657033_1871580

Това беше първия турски сериал който съм гледала, и първия който изнася Турция въобще, и то за пръв път от дистрибуторската компания решават да се пробват с...България. Получава се, при това много добре...
На мен обаче ми харесаха реално първите серии, нататък бих му изрязала поне половината, докато гледах много ми се искаше да я превъртам тая Шехерезада че ми скъсваше нервите ooooh!

# 88
 Аз пък не обичам зимата  ooooh!    

1001 нощи  е първият турски сериал закупен  от нова тв . След него почнаха  да излъчват други . Загледах го и ми хареса след това Перла  Heart Eyes

https://vk.com/diziturk?z=video-1657033_456241846%2F11f5893b3330 … Fpl_wall_-1657033
Сглобили са Арфа и Ча

Мелек искаше му фраснИ   един той ги спря

никак не е зле Алп Нарвуз

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 11:23 от femmi2

# 89
Здравейтеееее. Grinning
Да, Алп е голяяяям симпатяга. Heart Eyes
За съжаление четох, че и Бурак, и Бюшра са казали, че на въпросния концерт не са били те, и че окончателно са се разделили.

Общи условия

Активация на акаунт