ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 497

• 36 273
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • Пришълец
Беше ми попаднал веднъж кадър от Фазилет с Туба Мелис/Рюята на Емко, но не знам от самото начало ли участва или се включва впоследствие. Не съм го започвала този сериал...

# 121
  • Варненска клюкарка
Според мен добре започва, ама като чета че нататък бил глупост след глупост... ще видим колко ще го изтрая, на мен бързо ми писва. Иначе е от една от нашите сценаристки, даже май в началото са и двете...

# 122
 ВО свърши   изгледах го . Претупаха финала  всички се сдобриха и сон  !

Фазилет не я гледам. Мяркам Кузей  кривестата Джемре  ми  боде очите . Къв лигав глас е на Бану ooooh! ooooh!

нарочно ли лази или не и пука  . Той блее  ама като са Ичарде в стаята  мАчкааа  Mr. Green

Бюшра с домашният любимец  Heart Eyes

тук е слаб колкото сега . Харесвам тази снимка на залез слънце  

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_674546
 Тувана в комедия по канал 8 .   Този  мустакат са и цопнали #Cussing out #Cussing out

Кеню и Берен в дизи   засега са слухове  . Ще  са огън ако стане .

драскачите скучаят . Киво и Ча не убивали рибита с харпун  гадно е  . Как е  утрепал рибата меч ?

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 14:33 от femmi2

# 123
  • Варненска клюкарка
А това което държи в ръка не е ли харпун?

Блее той, праЙ се на умряла лисица. Кой го знае какви тигърски номера знае Mr. Green

Берен е много слаба Rolling Eyes В едно интервю около ЗП Хазал беше казала за нея че почти не ядяла, имали шведска маса, а тя стояла там и си строяла къщичка от шоколадовите бисквити вместо да похапва...

# 124

О, знаее  Mr. Green праща кака в рая   като се развихри

за настроение - Ми амооор фиестааа newsm44 newsm44  newsm68

РибарчетУ  лови  скумрии , крокодили , жаби ,  твари не го е страх  . Те кълвът .
За малко го опандизат за  опушването отърва кожата  Mr. Green

Feriha & Emir - Tu veneno

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 17:22 от femmi2

# 125
 wavey

Нашите пак се покриха. Confused

# 126
  • Варненска клюкарка
Ахъм, покриха се ooooh! Надявах се снощи Чачослав да отиде да гледа Галатасарай с Гинчо и да ги наснимат, ама си останах с надеждите ooooh!

Фемо или е точно обратното на това което показва на екрана- цялата му сексуалност да е само на екран, а в действителност да е пълна скъб... Кой го знае, раздипляме си го тука, а реалността я знаят малцина hahaha

Ох сега му прочетох, даже и не можах всичките излиянията на тоя тъпанар за риболова, харпуна, меча и Ча  ooooh! Заради такива сигурно повече няма да видим Ча да демонстрира улова си #Cussing out Що не вземе да се заяжда примерно с промишления риболов, да не говорим че сигурно с удоволствие си похапва риба меч без да знае кой и как я е уловил, чета че е доста разпространено блюдо в южните ни съседки...

# 127
На  патрона  сме свикнали  се покрие.Хазал  почва дизито ще е активна споко .Ще се появят скоро двамата  може и утре  Mr. Green Все си мисля, че ще посети Лабумски.
Така е в реала не знаем как се вихри не е дърво предполагам.
ДремИ му нааа ..... харпуна кво драскат и се заяждат. Ще си лови рибата с кеф ще си я хапне .

Обожавам миди  не се намират лесно пресни изчистени.

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 18:38 от femmi2

# 128
  • Варненска клюкарка
Дремело му на.... харпуна  rotfImbo rotfImao

С многоточието много двусмислено звучи hahaha

# 129
 Mr. Green Mr. Green Joy

Като яде  и купува риба не пита как е ловена и утрепана .
   Киво се обяснявал ,  че се отнасяли с внимание към рибите . Този си постигна целта  #Cussing out

Професорa с цигарите . Ча да не пушил и слагал снимки с фасове щото давал лош пример  ooooh!   Oще пуши вредно е   сам трябва да ги откаже.  Не обичам цигарен дим   Sick  

Маргии   тук много го аресваш с тази риза

Heart Eyes

Сечо и Хазал  ще си подхождат . Двамата са талантливи  smile3503

Последна редакция: вт, 28 авг 2018, 21:05 от femmi2

# 130
  • Варненска клюкарка
Какви хубави слаби крака има към този момент Ча в АФК, май е към 13-14 серия Heart Eyes И въобше целия е такъв един слаб и изпънат, спортен и секси Crazy Не знам как още в началото на олигофренията, уж беше слаб, а успя  да се сдобие с ония буци вместо бедра ooooh!

Ча ще продължава да си лови рибите, но заради такива като тоя жълтур няма да ги показва повече. А ГА сънародниците им на същия този ден с нужда и без нужда режат вратовете на хиляди кочове с ножове и чакат на животното да му изтече кръвта и то страда е много хуманно действие ooooh!
Тоя заслужава Чачовите фенове да го погнат здраво

Цитат
Ох  Rolling Eyes smile3544

# 131

Йозге Гюрел е подписала с Фатих Аксой за римейк на дизи .  Радвам се за нея . Как ще сколасаме  Толга , фентъзито , Йозге да  зяпам  #Crazy Joy  Ще видим как ще тръгнат ако  не  ме грабнат ще ги зарежа . 

Така съм му набрала на този  #Cussing out #Cussing out  може наистина да не покзва нищо  ooooh!
 Животните за курбаните дето ги колят е много хуманно горките  ooooh!

Белка не мойш да устоиш на гръбчето и раменете  Flutter Joy

# 132
  • Варненска клюкарка
Тц, мен голи гръбчета не ме вълнуват, но ми хареса гневната страст с която я подкара тука, направо не я знам как остана на двата си крака Crazy И въобще в сериала има три сцени по тънката част в които се усеща страст в изпълнението, а е с 3 различни колежки tooth Пък в турски сериал да видиш страст в любовна сцена ... къде ти, няма такова нещо hahaha

# 133
  • Пришълец
Ах Феми, знаеш какво харесвам, Laughing Hug много хубав Емко 2¾ с карирана ризка Heart Eyes

Така си беше, три различни колежки - Хазал, Туба Мелис и Гизема, а Чачун при изпълненията с всяка от тях каква страст влагаше newsm56
За пръв път в сериал е бил така разгорещен, вероятно и за последен. tooth Даже от първата целувка с Фера една малка част ни бяха спестили и после я показаха във вид на спомен .... Под пердето също достатъчно се раздаде от името на Емко... А как ги нагъна Рюя №1 и №2.... Притеснителен бил, пък колежките дъх не можеха да си поемат... Mr. Green
Да си призная, по-впечатляващи от голото му гръбче са ми движенията му Mr. Green

Mr. Green Mr. Green

# 134
Маргии   знам  какво харесваш и ти знаеш .Научили сме си вкусовете за толкоз време .
Нагъна ги колежките как оживяха не знам .
Гизем се облажи как му се наточи с целуфана бавно съблечи роклята .
С Лидия Тугутлу под чаршафите бяха страстни .

Изкараха бил дубльор този с Руята .Беше си ЧУ  не личеше притеснение..
С Бенсу нямаха романтика .За Айчата не се знае какво са сътворили сценаристите като се има предвид ,че е фантастика.

Последна редакция: ср, 29 авг 2018, 09:25 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт