Където и да прочетях отзиви за сериала са все положителни, а тя за ролята си е усвоила ездата.

Ама някой ден трябва да си ги припомня, даже смятах по нашите страници да сложа само отделни цитати че от някои неща са много смешни 

Ох и за хамбургските салами ми е от любимите и за елИксИрчето да не забравел да крадне Емко от него и да правел Фера да умиргЯ, ама като се сетил за боцкането и една мисъл го цанала у тиквоча тя сега Сползвана ли е или не е, той първи ли ще е или втори
А Зиза както сама каза за пръв път се вдъхновила за тези неща, после се пробва и за други сериали- срещала съм за Перла, май и за КГ, за олигофренията но по веднъж, не можаха да я вдъхновят за повече.
Или докато ми се появи възможност за отговор темата вече в съвсем друга посока от дискусията която ме е провокирала да пиша

няма ли хубави дрехи за него. Утре ще ни зарадва . На месец по един , два пъти 

възможно ли е ?
Булката започна през 2014-та. Гледала съм малко и от него, но окончателно приключих с индийските. Има смисъл в историите, но са лишени от динамичност.

Една Ранини съобщава когато вече е потвърдено или е имало подписване на договор, останалото е жълто от по-бледо до по ярко.
Не че го мисля а така изглежда от кадрите.